Brad Pitt koos deze animatie voor volwassenen boven 'The Simpsons

Inhoudsopgave:

Brad Pitt koos deze animatie voor volwassenen boven 'The Simpsons
Brad Pitt koos deze animatie voor volwassenen boven 'The Simpsons
Anonim

Iedereen moet ergens goed beginnen, dat was zelfs het geval voor een A-lister als Brad Pitt. Voor ' Fight Club ' verscheen hij op het kleine scherm, in shows als ' Another World ' en ' Growing Pains '.

Eén ding dat we gerust kunnen zeggen over Brads carrière is het feit dat hij niet bang is om risico's te nemen.

Brad schuwt animaties ook niet. Tot de films waaraan hij in het verleden heeft gewerkt, behoren 'Cool World, Megamind' en natuurlijk 'Happy Feet'.

Deze specifieke show die we zullen bespreken, kwam uit het niets. Pitt was een gevestigde A-lister toen hij de rol in 2003 op zich nam. De cameo was erg kort en sommige fans wisten niet eens dat Pitt achter de stem zat.

Ironisch genoeg speelde de show op hetzelfde netwerk als 'The Simpsons', wat fans zou verbazen dat Pitt deze specifieke show verkoos boven de iconische Simpsons.

We zullen ingaan op welke show hij besloot om heel kort een stem te geven, samen met het traject van zijn carrière, die vol risico's was en tegelijkertijd het onbekende tegemoet liep.

Hij houdt van gokken en komedies

Gezien hoe zijn carrière is gevestigd, zou je denken dat het vinden van motivatie niet zo gemakkelijk is voor de acteur. In werkelijkheid heeft hij het allemaal gedaan, met verschillende soorten rollen.

Naast GQ vertelde Pitt wat hem nog steeds boeit in de acteerwereld. Volgens de ster brengen komedie en rollen die een gok zijn hem in de stemming.

"Ik zou meer zeggen over komische dingen, waar je gokt. Ik kan de hits keer op keer draaien en ik - mijn favoriete film is de slechtst presterende film van alles wat ik heb gedaan, De moord op Jesse James."

"Als ik geloof dat iets de moeite waard is, dan weet ik dat het de komende tijd waardig zal zijn. En er zijn tijden dat ik echt cynisch word, weet je. Ik besteed veel tijd aan design en zelfs aan deze dwaasheid van sculpturen Ik ben op, ik heb dagen dat het toch allemaal in het vuil belandt: wat heeft het voor zin? Dus ik ga ook door die cyclus, weet je? Wat heeft het voor zin?"

Voor Brad draait het allemaal om verbinding maken met de rol: "Ik weet wat het punt is - het is communiceren, het is verbinden. Ik geloof dat we allemaal cellen in één lichaam zijn; we maken allemaal deel uit van hetzelfde constructie. Hoewel enkelen van ons kanker hebben. Het helpt anderen. Ja, we helpen elkaar, dat is het."

Ga terug naar 2003 en we kunnen duidelijk zeggen dat Pitt de dingen op zijn manier deed en een geanimeerde rol op zich nam die niemand zou verwachten.

'King Of The Hill' Cameo

Dat klopt mensen, Pitt besloot een kort voice-over optreden naast 'King of the Hill' op zich te nemen. In werkelijkheid was hij verre van de enige celeb die in de show verscheen. De lijst met sterren is eindeloos, van Chris Rock. Tom Petty, Snoop Dogg, Trace Adkins, Willie Nelson, Kid Rock, Matthew McConaughey en talloze anderen.

Het lijkt erop dat Pitt op dat moment in zijn carrière lol had, nadat hij net op zowel 'Friends' als 'Jackass' was verschenen. Pitt nam deel aan de aflevering uit 2003, 'Patch Boomhauer', de naam van zijn personage.

Patch is de broer van Jeff, en hij staat bekend als een rokkenjager. Patch bracht de boel in de war in de aflevering, verloofd met Jeffs oude partner, hoewel ze uiteindelijk de verloving zou verbreken.

Fans op zowel YouTube als Reddit houden nog steeds van het moment dat plaatsvond in de show. Ze hielden vooral van de rivaliteit tussen de twee broers.

"Het pure feit dat Brad Pitt de stem van Boomhauers broer heeft geuit, is op dit moment gewoon de kers op de taart."

"Brad Pitt doet het eigenlijk best goed, lol. Veel getalenteerde beroemdheden op King of the Hill."

"Ik was nooit een grote fan van brad pitt, maar hij krijgt mijn respect alleen al omdat hij die stem kan laten horen."

"Hahaha het is grappig om te weten dat Brad Pitt zijn beste Boomhauer-indruk maakt."

De aflevering en cameo werden zeer goed ontvangen door alle fans. 'King of the Hill' duurde 13 seizoenen, met bijna 260 afleveringen. De show besloeg meer dan een decennium van 1997, helemaal tot 2010.

Wie weet, misschien kan de show op een dag genieten van een soort reboot.

Zonder twijfel kunnen ze meer dan een paar cameo's krijgen van een aantal serieuze A-lijststerren.

Aanbevolen: