Marvel-fans zijn geschokt over de behandeling van Wanda en visie in 'What If

Inhoudsopgave:

Marvel-fans zijn geschokt over de behandeling van Wanda en visie in 'What If
Marvel-fans zijn geschokt over de behandeling van Wanda en visie in 'What If
Anonim

Spoilers voor WandaVision en wat als…? vooruit Het lijkt erop dat er echt geen happy end is voor Wanda en Vision, een van de meest geliefde koppels in het hele Marvel Cinematic Universe.

Na te hebben geleden met de personages gespeeld door Elizabeth Olsen en Paul Bettany in de Disney+-show WandaVision, animatieserie What If…? gaf kijkers wat meer verdriet over het lot van de twee superhelden.

De animatieserie, gemaakt door A. C. Bradley, onderzoekt wat er zou gebeuren als belangrijke momenten in de MCU-films anders zouden plaatsvinden. Vision verschijnt ook in de serie, ingesproken door Bettany, terwijl Wanda wordt ingesproken door een andere acteur dan Olsen.

Marvel-fans protesteren tegen behandeling van Wanda en visie in 'Wat als…?'

In een recente aflevering, getiteld "What If… Zombies?!", is Wanda Maximoff, ook bekend als Scarlet Witch, besmet met een virus dat haar in een zombie verandert. Vision, aan haar zijde, lokt overlevenden naar een kamp om ze aan Wanda te voeren.

Ook in dit alternatieve verhaal belandt Vision ten onder. Fans konden de verhaallijn niet aan, ze zagen het paar opnieuw op een tragische manier uit elkaar gaan en gingen naar Twitter om hun gevoelens te delen.

"Eerste Wanda brengt Vision weer tot leven in Westview en nu probeert Vision zombie Wanda in leven te houden en sterft letterlijk omdat hij haar niet kan verlaten of zonder haar god kan leven. Ik haat het hier!" een fan schreef.

"wonder is ZIEK voor deze parallelle wanda en visie zou nooit een pauze kunnen nemen in een universum", een andere fan merkte een parallel op met Avengers: Infinity War.

"VISIE HOUDT NOG STEEDS VAN WANDA, ZELFS ALS ZE EEN ZOMBIE IS. DE MF voedt HAAR ZELFS", schreef een andere fan.

"Marvel deed ons echt kijken hoe Vision sterft voor de vijfde fcking tijd. Jullie zijn allemaal slecht", twitterde een persoon.

WandaVision kan MCU-geschiedenis schrijven bij de Emmy's

WandaVision heeft MCU-geschiedenis geschreven door het eerste Marvel Studios-project te worden dat afgelopen juli werd genomineerd bij de Emmy's.

De serie is het eerste Marvel-project dat is genomineerd voor Outstanding Limited Of Anthology Series. De Disney+ show gemaakt door Jac Shaeffer, een liefdesbrief aan de televisie die een emotionele klap uitdeelde, ging in januari van dit jaar in première en kreeg lovende recensies.

WandaVision, de eerste serie in fase vier van de MCU, heeft in totaal 23 Emmy-nominaties gescoord, waaronder knipoogjes naar zijn sterren in de belangrijkste acteercategorieën.

WandaVision is de derde meest genomineerde serie dit jaar bij de Emmy's - alleen The Crown en The Mandalorian deden het beter met elk 24 knikken.

Aanbevolen: