De cast van 'The Last Kingdom' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Last Kingdom' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Last Kingdom' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Last Kingdom maakt zich op voor zijn vijfde en laatste seizoen op Netflix. Uhtred van Bebbanburg is de hoofdpersoon in zowel de roman The Saxon Stories als de televisieserie. Uhtred is een geweldige krijger die degenen die hem trouw zijn leidt op een gevaarlijke reis - een reis om de dood van zijn familie door de Denen te wreken en te eisen wat hem verschuldigd is.

Onderweg is Uhtred een slaaf geweest, een Saksische, een Deen, en gaf hij zelfs de knie aan koning Alfred. Op zijn zoektocht om zijn geboorterecht terug te vorderen, pikte hij onderweg een paar volgelingen op. Deze cast van krijgers heeft een indrukwekkend bedrag verdiend voor het werk dat ze hebben gedaan. Velen heb je al eerder gezien, maar sommigen zijn net begonnen in hun acteercarrière. Laten we eens kijken naar het totale vermogen dat elk castlid heeft verzameld.

9 Eliza Butterworth: $ 500, 000 nettowaarde

Om te beginnen is Eliza Butterworth die de vrouw van koning Alfred speelt, ook bekend als Lady Aelswith. Haar karakter is fel en eigenwijs en is een integraal onderdeel van de show geweest. Aan het einde van seizoen vier was het onduidelijk of Lady Aelswith het laatste seizoen zou halen of niet. Eliza is een Engelse actrice die vooral bekend staat om haar rollen in de series WPC 56, DCI Banks en natuurlijk The Last Kingdom.

8 David Dawson: $1 miljoen nettowaarde

David Dawson is een andere Engelse acteur die bekendheid verwierf door televisieprogramma's als The Road to Coronation Street, Ripper Street, The Secret Agent en Luther. Hij speelt ook een cruciale rol als koning Alfred in The Last Kingdom, die in seizoen drie te maken kreeg met een tragische dood. Dawson verscheen ook in de populaire televisieserie Peaky Blinders als de accountant van Billy Kimber.

7 Millie Brady: $1 miljoen nettowaarde

Millie Brady, wanneer ze niet de rol van Lady Aethelflaed speelt, is een bekend Brits model. Een van haar vroegste rollen was toen ze in 2014 verscheen in de televisieserie Mr. Selfridge. Ze staat bekend om haar rol in Pride and Prejudice en Zombies en door het spelen van de dochter van Lady Aelswith en King Alfred.

6 Ewan Mitchell: $1 miljoen nettowaarde

Een van Uhtreds trouwe bondgenoten is Osferth, een monnik die besluit zijn geloof achter zich te laten om met de Deense Slayer te vechten. Ewan begon in 2015 met acteren vanuit Fire en ging daarna naar High Life en World on Fire. Het lijdt geen twijfel dat we Osferth in het laatste seizoen naast Uhtred zullen zien staan.

5 Arnas Fedaravicius: $1,6 miljoen nettowaarde

Arnas is zowel een acteur als een producer die vooral bekend staat om zijn werk in Siberian Education, Access All Areas en The Last Kingdom. Hij speelt de rol van Sihtric die in seizoen twee werd geïntroduceerd als een van de trouwe volgelingen van Uhtred. Dit droomteam van Uhtred, Osferth, Finan en Sihtric is absolute favoriet bij de fans geworden.

4 Mark Rowley: $2 miljoen netto waarde

Rowley is een Schotse acteur die algemeen bekend staat vanwege het spelen van de rol van de Ierse krijger Finan. In The Last Kingdom wordt hij gezworen aan Uhtred en is hij zijn rechterhand in de strijd. Hij ontmoette hem toen ze allebei als slaven werden gevangengenomen en is nu zijn onderbevelhebber. Mark Rowley was in 2018 ook met name te zien in Macbeth, naast de miniserie The North Water uit 2020.

3 Emily Cox: $ 3 miljoen nettowaarde

In 2015 speelde Emily Cox een gastrol in een aflevering van de populaire Showtime-serie Homeland en speelde ze het personage Emily in de serie Jerks uit 2017. Haar doorbraakprestaties zijn absoluut haar vertolking van de pittige Brida die de aartsvijand van Uhtred wordt. In de serie is ze zijn naaste bondgenoot totdat ze een Deen wordt.

2 Alexander Dreymon: $4 miljoen nettowaarde

Zoals we allemaal verzamelden, speelt Alexander Dreymon het hoofdpersonage Uhtred in The Last Kingdom. Wat je misschien niet wist, was dat Alexander in seizoen drie van American Horror Story: Coven zat. In 2011 zat Dreymon in Resistance, in 2014 in Blood Ransom en in 2020 in Horizon Line. Zijn grootste succes komt van zijn vertolking van Uhtred van Bebbanburg en de fans zijn verdrietig om hem te zien vertrekken.

"De fans waren geweldig", legde Dreymon uit. "Het is een mond-tot-mondreclame geweest. We hebben nooit veel reclame gehad. Op de een of andere manier slagen we er toch in om te overleven en dat is allemaal te danken aan de fans. Ze zijn buitengewoon ondersteunend, buitengewoon aardig en erg enthousiast. We zijn allemaal heel dankbaar.”

1 Ian Hart: $20 miljoen netto waarde

Ian Hart veroverde de harten van de fans in The Last Kingdom als de loyale en vriendelijke Beocca. Hij was er voor Uhtred toen hij niemand had. Hart verzamelde zijn enorme vermogen door in de almachtige Harry Potter-films te verschijnen. Hij speelde professor Krinkel, de leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten op Zweinstein, tijdens Harry's eerste jaar. Hij gaf ook de stem van de kwaadaardige Heer Voldemort in die film. Ian Hart acteert al sinds de jaren 80, maar deze film zette hem op de kaart. Het is geen verrassing dat onze geliefde Beocca mooi op nummer één staat.

Aanbevolen: