Wie is de rijkste DC Comics tv-ster?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste DC Comics tv-ster?
Wie is de rijkste DC Comics tv-ster?
Anonim

Het CW-netwerk is de spil geworden van alle DC Comics-superheldentelevisieshows. Beginnend met Arrow in 2012 en de meest recente release van Stargirl, is er een veelvoud aan personages, verhaallijnen en tonen voor kijkers van alle voorkeuren.

Met een toename van de show, was er onvermijdelijk een toename van helden en andere hoofdrollen. Sommige van deze acteurs brachten jarenlange ervaring met zich mee, terwijl anderen nieuwer waren in de scene. Hoe dan ook, wanneer een grote groep sterren bij elkaar is, wordt vaak de vraag gesteld… wie verdient het meeste geld?

Ga met ons mee op een diepe duik van de supers van Arrow, The Flash, DC's Legends of Tomorrow, Supergirl, Batwoman en Stargirl. Na het zoeken naar de meest recente updates van het respectieve vermogen van deze sterren, kunnen we je definitief vertellen wie de rijkste ster uit de 'Arrowverse' is.

10 Caity Lotz (Sara Lance On 'DC's Legends Of Tomorrow') - $2 miljoen nettowaarde

Afbeelding
Afbeelding

Caity Lotz maakte haar debuut op het CW Network als een bijrol die een ster werd in Arrow. Nadat ze de sleutel was tot het achtergrondverhaal van Oliver Queen, verscheen ze weer en werd ze zo populair onder de kijkers dat de televisieproducenten van DC Comics haar een hoofdrol in de 'Arrowverse' hielden. haar eigen verhaallijn creëren. Dit tv-universum hielp haar vermogen te verhogen tot $ 2 miljoen.

9 Ruby Rose (Kate Kane/Batwoman) - $2 miljoen nettowaarde

Ruby Rose als Batwoman in de CW-show
Ruby Rose als Batwoman in de CW-show

Ruby Rose is een Australisch model dat snel een thuis vond op het scherm. Door de jaren heen speelde Ruby in verschillende tv-shows en films, maar werd vooral erkend voor haar optreden in Orange is the New Black. In 2019 stapte Rose over naar het superheldenrijk om het Batwoman-pak aan te trekken. Ongeacht de populariteit die ze heeft gekregen, ligt haar vermogen momenteel op $ 2 miljoen.

8 Candice Patton (Iris West Allen op 'The Flash') - $ 3 miljoen nettowaarde

Afbeelding
Afbeelding

Candice Patton is het meest bekend om haar personage als Iris West Allen, de beste vriend (en toen echtgenote) van The Flash zelf. Als een belangrijk lid van de show was ze ook te zien in veel van de andere CW 'Arrowverse'-producties tijdens de beroemde crossover-afleveringen. Naast deze superserie is Patton te zien in negen afleveringen van The Game. Deze televisiemogelijkheden verhoogden haar vermogen tot $ 3 miljoen.

7 Brec Bassinger (Courtney Whitmore/Stargirl) - $3 miljoen nettowaarde

Brec Bassinger ontdekt haar krachten als Stargirl
Brec Bassinger ontdekt haar krachten als Stargirl

Brec Bassinger is de jongste ster in de televisiewereld van DC Comics. Debuteren als 'Stargirl' in 2020 was slechts een van de meest recente titels in haar filmografie. Brec is misschien begin twintig, maar ze was vaak te zien in televisieseries zoals The Haunted Hathaways, Bella and the Bulldogs en School of Rock. Met al deze ervaringen op haar cv heeft Bassinger geleid tot een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman) - $4 miljoen nettowaarde

Tyler Hoechlin was een paar keer te zien in de 'Arrowverse' voordat hij zijn eigen show kreeg, meestal opduikend in Supergirl (Clark Kent en Kara zijn tenslotte neven). Sindsdien is hij getekend voor zijn eigen show, Superman & Lois. Voordat hij bij de CW-familie kwam, was Hoechlin echter te zien in de populaire MTV-show Teen Wolf. Zijn vermogen is een comfortabele $ 4 miljoen dankzij deze televisiehits.

5 Melissa Benoist (Supergirl/Kara Zor-El) - $4 miljoen nettowaarde

Supergirl - TV CW
Supergirl - TV CW

Melissa Benoist heeft, net als haar super-tv-neef, een nettowaarde van $ 4 miljoen. Naast de sterheld in Supergirl, heeft Benoist een cameo gespeeld in verschillende afleveringen van de shows van haar mede-DC-televisievrienden (zoals The Flash, Arrow en DC's Legends of Tomorrow). Voordat ze deze deal tekende, was ze het meest herkenbaar van de set van Glee, waar ze haar talent als zangeres liet zien bovenop haar acteervaardigheden.

4 Grant Gustin (The Flash/Barry Allen) - $6 miljoen nettowaarde

The Flash - TV Show - Barry Allen
The Flash - TV Show - Barry Allen

Behalve dat hij 's werelds 'snelste man ter wereld' is, heeft Grant Gustin nog andere talenten. Een daarvan is bijvoorbeeld kunnen zingen… en het goed doen. Net als zijn supervriend Melissa Benoist, was Gustin ook in Glee voor een handvol afleveringen. Voordat hij The Flash werd, speelde hij ook in de populaire televisieserie 90210. Dankzij deze hits en zijn verschillende cross-overs binnen de 'Arrowverse', is zijn nettowaarde momenteel $ 6 miljoen.

3 Chyler Leigh (Alex Danvers op 'Supergirl') - $6 miljoen nettowaarde

Chyler Leigh in Super Girl
Chyler Leigh in Super Girl

Chyler Leigh is geen onbekende in populaire televisieseries. Hoewel ze de zus van Supergirl speelt in The CW-show, was ze ook een van de sterren van Grays Anatomy en trad ze regelmatig op in shows als Taxi Brooklyn, Reunion en That 80's Show. Door op zulke grote shows te zijn, verhoogde haar vermogen tot $ 6 miljoen.

2 Stephen Amell (Oliver Queen On 'Arrow') - $8 miljoen nettowaarde

Stephen Amell Arrow Oliver Queen
Stephen Amell Arrow Oliver Queen

Stephen Amell was de inleidende superheld die de weg vrijmaakte voor de 'Arrowverse'. Naast de hoofdrol in Arrow en regelmatig cameo's in zijn naburige series, heeft Amell een lange lijst van credits op zijn filmografie. Het is geen verrassing dat deze superheld, die sinds 2004 op onze schermen te zien is, een nettowaarde van ongeveer $ 8 miljoen heeft vergaard.

1 Brandon Routh (Ray Palmer On DC's Legends Of Tomorrow) - $ 15 miljoen nettowaarde

Brandon Routh heeft al meer dan twee decennia een acteercarrière. Tussen filmcredits als Superman Returns en The Nine Lives of Christmas en televisieseries als Chuck and Partners bracht Routh Arrow meer dan genoeg ervaring mee (wat, net als costar Caity Lotz, leidde tot een hoofdrol in DC's Legends of Tomorrow). Met zoveel titels op zijn filmografie is het geen verrassing dat Brandon de rijkste DC Comics tv-ster is met een nettowaarde van $ 15 miljoen.

Aanbevolen: