Wat is er gebeurd met Mitchell en Cam's vriend Ronaldo op 'Modern Family'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Mitchell en Cam's vriend Ronaldo op 'Modern Family'?
Wat is er gebeurd met Mitchell en Cam's vriend Ronaldo op 'Modern Family'?
Anonim

Een optreden in een hitshow is een snelle manier voor mensen om kennis te nemen van een acteur, en een gastplek kan het verschil maken in de wereld voor een onbekende artiest. We hebben veel sterren gezien die in hitshows waren voordat ze beroemd werden, en het enige dat een artiest nodig heeft, is de kans om te schitteren

Christian Barillas is misschien nog geen begrip, maar hij heeft geweldig werk ingeleverd voor Modern Family. Sinds het einde van de show is Barillas druk bezig geweest.

Laten we eens kijken naar wat Christian Barillas heeft uitgespookt.

Christian Barillas speelde Ronaldo op 'Modern Family'

Na een aantal jaren in Hollywood te hebben doorgebracht, kreeg Christian Barillas een enorme boost in zijn mainstream aantrekkingskracht toen hij de rol van Ronaldo op Modern Family kreeg. Barillas was misschien relatief onbekend voordat hij het optreden kreeg, maar nadat fans de kans hadden om hem zijn acteervaardigheden op het kleine scherm te zien ontwikkelen, wisten mensen precies wie hij was en wat hij naar de tafel brengt.

Projecten als Passions en Without a Trace waren al vroeg een enorme hulp, maar Modern Family was de boost waar Barillas naar op zoek was. In totaal zou de acteur in 14 afleveringen van de gevierde serie te zien zijn. Hij was geen vaste serie, maar het krijgen van 14 optredens in een enkele show is iets waar elke acteur dol op zou zijn.

Terwijl hij in de show te zien was, kreeg Barillas de kans om te schitteren in andere projecten die hem bekendheid gaven aan een groot publiek. De acteur verscheen in projecten als Agents of S. H. I. E. L. D., The Handmaid's Tale en The Kominsky Method. Hij was niet de ster van deze shows, maar hij deed nog steeds waardevolle ervaring op en verbeterde zijn vak voor toekomstige projecten.

Modern Family is misschien niet meer in de lucht, maar dit betekent niet dat Barillas de afgelopen jaren niet bezig is geweest.

Hij is onlangs in shows geweest zoals 'Grace And Frankie'

2C70D6FF-809F-4301-9B11-D6D27DDA8D93
2C70D6FF-809F-4301-9B11-D6D27DDA8D93

Christian Barillas heeft een aantal indrukwekkende acteercredits, en een van de grootste shows waar hij de laatste tijd mee te maken heeft gehad, is Grace and Frankie. Met in de hoofdrol het hilarische duo van Lily Tomlin en Jane Fonda, is Grace en Frankie een sensatie sinds hun debuut op Netflix, en er zijn veel geweldige artiesten in de show verschenen. Het feit dat Barillas zijn naam aan die lijst kan toevoegen is echt opmerkelijk.

Een andere prominente show waar de acteur in is geweest, is NCIS: Los Angeles. Barillas verscheen in 2019 in één aflevering van de show en dit was de zoveelste kans voor de acteur om te schitteren in een grote serie. NCIS: Los Angeles is een enorme hit sinds het debuteerde in 2009 en tot nu toe heeft het 280 afleveringen uitgezonden in de loop van 12 seizoenen. Met een 13e seizoen op komst, zal het in de nabije toekomst een krachtpatser blijven.

Voor iedereen die zich afvraagt of Christian Barillas iets in petto heeft voor de nabije toekomst, ze zullen blij zijn te horen dat de acteur een project aan dek heeft dat zeker de interesse van heel veel fans zal wekken.

Hij zal verschijnen op 'The Garcias'

Volgens IMDb zal Christian Barillas verschijnen op The Garcias en is het project momenteel in postproductie. Barillas is gepland om in één aflevering van de serie te verschijnen, en dit zou een kans kunnen zijn voor de acteur om uiteindelijk een terugkerende rol te spelen in iets dat aanslaat bij het reguliere publiek.

Buiten acteren heeft Barillas over zijn ervaringen geschreven en licht geworpen op het feit dat hij een kleinere acteur is met een diverse achtergrond. Vertegenwoordiging is populairder dan ooit geworden, en Barillas heeft gesproken over zijn ervaringen met het verliezen van rollen aan acteurs die geen Latino zijn.

"Ondanks mijn gestage professionele vooruitgang, is mijn leven nooit vol audities geweest. In een goed jaar doe ik auditie voor ongeveer vijf piloten. Zelfs met dat gebrek aan kansen, heb ik het geluk gehad om in vier van de afgelopen zeven jaar te testen (één te boeken). Maar terugkijkend tot 2013, van de 33 piloten waarvoor ik auditie deed, gingen 14 van die rollen naar blanke acteurs, acht naar zwarte acteurs en vier naar Aziatische acteurs. Slechts zeven bleven Latino karakters."

Het is een eye-opener om de woorden van Barillas te lezen, en het laat zien dat Hollywood nog een lange weg te gaan heeft met representatie op het grote en kleine scherm.

Christian Barillas heeft succes gevonden in acteren, en nu representatie populairder dan ooit wordt, kan hij misschien de rollen krijgen waarvoor hij auditie doet om deze personages Latino te houden.

Aanbevolen: