Scream' versterkt de hype op Twitter met nieuwe emoji voor trailer

Inhoudsopgave:

Scream' versterkt de hype op Twitter met nieuwe emoji voor trailer
Scream' versterkt de hype op Twitter met nieuwe emoji voor trailer
Anonim

Scream staat op het punt terug te keren naar onze bioscoopschermen in al zijn bloederige glorie, maar het lijkt erop dat fans van de franchise zullen moeten wachten op de trailer.

De slasher-saga gemaakt door wijlen filmmaker Wes Craven staat op het punt zijn vijfde deel te debuteren, simpelweg getiteld Scream, en trakteert enkele gelukkige fans op een exclusieve preview van de film. Maar alleen als je een kaartje hebt om een speciale restauratie-editie van de eerste film te bekijken, ook getiteld Scream, gepland op de dag van de 25e verjaardag van de release (11 oktober).

Hoe zit het met degenen die niet naar de bioscoop kunnen? Geen zorgen, want het lijkt erop dat de trailer sneller op sociale media zal komen dan we denken. Bovendien probeert het officiële Twitter-account voor de serie het lange, lange wachten een beetje draaglijker te maken door een speciale Scream-emoji uit te brengen.

'Scream' Trakteer fans op speciale Twitter-emoji voorafgaand aan trailerrelease

"We hebben officieel een SCREAM-emoji Wees voorbereid … er komt iets aan ", luidt een tweet die vandaag (5 oktober) is gepost, een duidelijke hint naar iets dat aan het brouwen is. Zou het de trailer kunnen zijn? Dat mogen we hopen.

Een manier om de hype te versterken, hè? De officiële Twitter plaagde ook "de SCREAM-trailer is op ons" in een tweet die op 2 oktober werd gepubliceerd. Het is echt een kwestie van dagen voordat ten minste enkele van de fans hun ogen kunnen werpen op het nieuwe bloederige avontuur dat zich afspeelt in Woodsboro, de fictieve Californische stad waar de franchise plaatsvindt.

"De eerste trailer voor de 5e Scream-film is zojuist beoordeeld. De speelduur is 2:21 en zal volgende week verschijnen bij de vertoningen van de originele Scream", bevestigde een andere tweet.

Wie keert er terug voor de gloednieuwe 'Scream'?

Geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpinand Tyler Gillett en geschreven door James Vanderbilt en Guy Busick, zal de nieuwe film de terugkeer zien van menig bekend gezicht.

Hoofdrolspeler van de saga, laatste meisje Sidney Prescott (Neve Campbell) keert terug samen met verslaggever en auteur Gale Weathers (Friends-ster Courteney Cox) en sheriff Dewey Riley (David Arquette). Details van de plot zijn geheim gehouden, maar het lijkt erop dat dit iconische trio met dank aan Ghostface in een ander moordmysterie zal worden gezogen, samen met nieuwe personages.

De nieuwe toevoeging aan de cast ziet You en aanstaande woensdag-ster Jenna Ortega samen met Jack Quaid, te zien in The Boys, en Vida-actrice Melissa Barrera.

Scream zal vanaf 14 januari 2022 in de bioscoop te zien zijn.

Aanbevolen: