Joaquin Phoenix is 'onzeker' over een 'Joker'-vervolg, maar fans smeken Warner Bros om het niet te halen

Inhoudsopgave:

Joaquin Phoenix is 'onzeker' over een 'Joker'-vervolg, maar fans smeken Warner Bros om het niet te halen
Joaquin Phoenix is 'onzeker' over een 'Joker'-vervolg, maar fans smeken Warner Bros om het niet te halen
Anonim

In 2019 bracht regisseur-schrijver Todd Philips zijn versie uit van de fan-favoriete DC schurk, de Joker. Eerder gespeeld door Heath Ledger in Christopher Nolan's Dark Knight-trilogie, speelde de veelgeprezen acteur Joaquin Phoenix de rol. De Oscar-genomineerde ster sleepte zijn eerste Academy Award in de wacht voor de film, waardoor fans zich afvroegen of een vervolg groen verlicht zou worden door Warner Bros.

In tegenstelling tot de filmtrilogie van Nolan, concentreerde Philip's op zichzelf staande film zich op de mislukte komiek Arthur Fleck, en zijn afdaling in waanzin terwijl hij verandert in een crimineel meesterbrein dat bekend staat als de Joker. De film had een brutowinst van $ 1,074 miljard en werd daarmee de meest winstgevende R-Rated-film aller tijden.

Het was toen dat het gesprek over de mogelijkheid van een vervolg naar boven kwam op sociale media. In een recent interview gaf Phoenix toe open te staan voor het werken aan een vervolgfilm, maar fans smeken het productiehuis om het niet te halen.

Joaquin Phoenix is open over het opnieuw opnemen van zijn rol

In een nieuw interview met The Playlist besprak Phoenix of de geruchten voor een vervolg waar waren.

De acteur haalde zijn schouders op en deelde "Ik weet het niet."

De Oscar-winnaar voegde toe: “Ik bedoel, ik weet het niet. Vanaf het moment dat we aan het fotograferen waren, begonnen we - weet je, dit is een interessante man. Er zijn een aantal dingen die we met deze man kunnen doen en verder kunnen [verkennen]. Maar of we dat ook daadwerkelijk zullen doen? Ik weet het niet.”

Phoenix' fans zijn echter niet blij met de mogelijkheid van een vervolg. Ze houden van Joker zoals het is, en verafschuwen het idee dat het oorspronkelijke verhaal van het personage wordt verpest door een vervolg.

"Dit is een van de weinige films waar ik van hou waarvan ik geen vervolg wil. Alleen omdat de eerste een miljard dollar verdiende, wil nog niet zeggen dat je een vervolg moet maken. Alsjeblieft WB. Niet doen een vervolg, " schreef een fan in reactie.

"de eerste heeft de samenleving genoeg schade berokkend…" voegde een ander toe.

"Joaquin Phoenix heeft NOOIT een vervolg gemaakt. Het spreekt vanzelf, en WB weet dit, als ze hem terug willen, kunnen ze dit niet overhaasten, ze moeten een verhaal bedenken dat Phoenix genoeg zal intrigeren om terug te keren, " viel een derde in.

Andere fans wilden dat meer personages op zichzelf staande films zouden hebben, in plaats van dat Joker er een zou krijgen. Een fan zei: "Ik hoop van niet. Geef iemand als Ra's Al Ghul als solo DC Black Label-film. Joker eindigde op een goede noot, het heeft niet echt een vervolg nodig."

Hoewel Warner Bros geen officieel vervolg heeft aangekondigd, heeft regisseur Todd Philips toegegeven een script voor hetzelfde te hebben geschreven.

Aanbevolen: