DC-fans zijn geobsedeerd door de stem van Robert Pattinson in 'The Batman

Inhoudsopgave:

DC-fans zijn geobsedeerd door de stem van Robert Pattinson in 'The Batman
DC-fans zijn geobsedeerd door de stem van Robert Pattinson in 'The Batman
Anonim

DC heeft een gloednieuwe teaser uitgebracht voor The Batman voorafgaand aan het FanDome-evenement dit weekend, met een trailer voor de film Matt Reeves. De clip duurt slechts zes seconden, maar bevat voor de allereerste keer de stem van Robert Pattinson als de caped crusader, die fans van de superheld in een razernij op sociale media heeft gebracht.

The Batman deelt een waarschuwing

Hoewel de korte teaser geen glimp van de acteur als Batman biedt of ons een kijkje geeft in het ongelooflijke Batmobile-ontwerp, laat hij wel de stem van Robert Pattinson zien. Vergeleken met de raspende stem van zijn voorganger Christian Bale in The Dark Knight-trilogie, is die van Pattinson duidelijker en gemakkelijker te begrijpen.

In de videoclip is te zien hoe het Bat-Signal tijdens een storm met een rood licht oplicht, en op dat moment horen we de stem van de Twilight-ster. "Het is niet alleen een signaal, het is een waarschuwing", zegt Batman van Pattinson, verwijzend naar het licht.

DC-fans blijven geobsedeerd door hoe anders de acteur klinkt als de superheld, en deelden hun reacties op Twitter.

"ROB'S BATMAN-STEM IS ZO KOUD, IK BEN GEOBSESSEDDDD", schreef een fan.

"Ik heb hem tot nu toe slechts twee zinnen horen zeggen, maar Rob's Batman-stem is al mijn favoriete Batman-stem," gutste een andere.

"De Batman-stem van Robert Pattinson is perfect", voegde een vierde toe.

De acteur zal naar verwachting het DC FanDome-evenement bijwonen (dat belangrijk nieuws zal delen over alle verwachte films, televisieseries en games die zijn geïnspireerd op DC-superhelden) met zijn co-ster Zoë Kravitz, die Catwoman speelt in de film.

Vroege vertoningen van de film hebben gesuggereerd dat The Batman "een bijna drie uur lang detective noir-verhaal zal zijn, met The Riddler als 'een soort puzzelfiguur'".

"Het is waar, iemand vertelde me dat The Riddler een seriemoordenaar was die deed denken aan Se7en en Zodiac", schreef een fan in een reactie op het nieuws.

Fans waren enthousiast om The Riddler weer te zien, aangezien het personage al jaren niet meer op het grote scherm is verschenen.

"Als dit het geval is, is dit misschien wel de eerste Batman-film waar ik echt van geniet", reageerde een fan.

The Batman staat gepland voor een release in de bioscoop op 4 maart 2022.

Aanbevolen: