Fans denken dat Eric en Donna niet samen op 'That '70s Show' zijn beland

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Eric en Donna niet samen op 'That '70s Show' zijn beland
Fans denken dat Eric en Donna niet samen op 'That '70s Show' zijn beland
Anonim

Het duurde acht seizoenen en als Topher Grace in de show was gebleven, had 'Die show uit de jaren 70' nog langer kunnen duren. De sitcom was een enorme hit en gaf de start van zoveel carrières, waaronder Mila Kunis en Ashton Kutcher, die na de show grote filmsterren werden.

Net als zoveel andere shows praten fans vandaag nog steeds over de finale en wat het betekende voor de toekomst van de personages waar we verliefd op werden op het scherm. Het belangrijkste gespreksonderwerp was Donna en Eric. Hoewel Eric eindelijk terugkwam en een kus met Donna deelde, denken fans dat dit het einde van hun relatie betekende. We zullen ingaan op de details en de andere tekenen die erop kunnen wijzen dat de twee hun eigen weg gingen.

De relatie kreeg een hit tijdens seizoen 7

In de ogen van de meeste fans van That '70s Show' viel de sitcom uit elkaar na seizoen 7, toen Topher Grace besloot de show te verlaten. Seizoen 8 was een grote teleurstelling omdat de show leed zonder zijn hoofdster, Eric.

De acteur had destijds andere doelen voor ogen: hij probeerde de filmwereld te veroveren. Hij zou in 'Spider-Man 3' verschijnen, een film die bijna $ 1 miljard opbracht. Hoewel het niet zoveel deed om zijn filmcarrière te ondersteunen, was het een grote kans en enkelen zouden nee zeggen.

Qua verhaallijnen was het niet ideaal, vooral niet voor de relatie van Eric en Donna. Eric vertrok, waarbij de twee er in feite mee ophielden en hun eigen weg gingen. Gelukkig keerde hij kort terug voor de finale, hoewel fans niet zeker weten wat de toekomst voor de twee in petto heeft.

Volgens verschillende fans op zowel Reddit als YouTube was de aflevering een indicatie dat de twee hun eigen weg gingen. Sommigen suggereerden zelfs dat Donna's moeder een voorbode was van de toekomst van hun relatie in seizoen 2.

Fans denken dat de finale ook het einde was van de relatie tussen Donna en Eric

Tijdens de laatste aflevering van seizoen 8 speelt een montage, waarin Donna en Eric door de jaren heen naast elkaar in de show te zien zijn. Voor sommigen was dit een soort recensie van hun relatie, omdat ze klaar waren om de pagina om te slaan.

Dit is wat fans op Reddit te zeggen hadden.

"Ik heb het altijd leuk gevonden hoe de finale hun relatie en toekomst onzeker maakte. Het was een vrij nauwkeurige weergave van een middelbare school / vroege volwassenheid relatie. Je eerste serieuze relatie en je denkt dat het voor altijd zal duren, maar dat is meestal niet het geval."

Een andere fan zei dat Midge de uitkomst van hun relatie lang daarvoor had voorspeld: "Akkoord. Hoe dom als Midge ook was, ze wist waar ze het over had toen ze Donna in seizoen 2 vertelde dat er een goede kans was ze zouden op den duur niet samen eindigen."

Andere fans geloven dat onvolwassenheid een rol speelde in hun relatie, ''Nu, jij/ik/wij zijn ouder en herbekijken een relatie die herkenbaar was en beseffen dat je werkelijke levenservaringen anders waren en dat de reacties anders zouden zijn geweest. heel anders geweest, het creëren van een hardere kritiek op de uitbeelding. Maar het is geen voorbeeld om te volgen, noch een tutorial over liefde is dat tieners in de jaren zeventig iets hebben dat slecht afliep.''

Fans waren ook niet zo tevreden met hoe de show Eric afbeeldde tijdens de laatste afleveringen waarin hij verscheen, waardoor hij egoïstisch leek. Uiteindelijk verklaarde een fan op YouTube dat hun slotscène om verschillende redenen de harten van de fans beroerde: "Deze scène is naar mijn mening om twee redenen zo emotioneel. Ten eerste, uiteraard en vooral, omdat Eric en Donna elkaar weer ontmoeten en ik denk dat 99% hen graag weer samen wilde zien. Ten tweede vertegenwoordigt het het einde van de beste tijd van iemands leven. Ze werden ouder en op dat moment nemen ze afscheid van de tienerjaren en we weten dat het volwassen leven alles verandert."

Wie weet, misschien zullen we op een dag eindelijk duidelijkheid krijgen, we weten dat de twee sterren openstaan om de serie nieuw leven in te blazen.

Beide staan open voor een herstart

Als fans een duidelijk antwoord willen, kunnen ze dat alleen krijgen door opnieuw op te starten. Ondanks het feit dat hij tijdens het laatste seizoen vertrok, onthulde Topher Grace dat hij meer dan open is als het gaat om het opnieuw starten van de show.

“Ik zou het zeker doen, want dat was een geweldige tijd voor ons… We waren allemaal heel close en hadden die ervaring elke dag met elkaar. Het was geweldig om het een keer per week uit te zenden, maar ik ben nog steeds goede vrienden met die jongens.'

De cast is heel dicht bij elkaar gebleven en houdt de boel in leven in een groepschat. Wie weet kunnen fans ooit een antwoord krijgen.

Aanbevolen: