De trieste waarheid over Britney Spears' Time Filming Crossroads

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over Britney Spears' Time Filming Crossroads
De trieste waarheid over Britney Spears' Time Filming Crossroads
Anonim

Er was een tijd dat Britney Spears de grootste ster ter wereld was. Met een reeks hitlijsten en wereldberoemde optredens onder haar riem, was ze de afgunst van mensen over de hele wereld. In deze tijd waarin Spears een niet te stoppen kracht was in de muziekwereld, maakte ze Crossroads met medesterren Taryn Manning en Zoë Saldana, een film die generaties lang geliefd zou blijven bij fans.

Er zijn dingen veranderd voor Spears in de jaren na het maken van Crossroads. Ze had kinderen en verloor de voogdij over hen, kreeg te maken met verschillende persoonlijke worstelingen die zich in het openbaar afspeelden, en verloor het recht om haar eigen leven te beheersen toen de rechtbank haar een voogdij oplegde. Afgaande op wat haar Crossroads-collega's hebben gezegd, kunnen er tekenen zijn geweest dat er in de toekomst obstakels voor Spears in de weg zouden staan. Blijf lezen om de trieste waarheid te ontdekken over Britney Spears' tijd tijdens het filmen van Crossroads.

Voor zichzelf blijven

Afgaande op wat de medester van Britney Spears, Taryn Manning, heeft gezegd, lijkt het erop dat Spears zich op de set vooral voor zichzelf hield. Helaas lijkt het ook alsof dat een beslissing was die voor haar is genomen, in plaats van een die ze voor zichzelf heeft genomen.

"Ze mocht nooit met iemand praten", onthulde Manning (via Us Weekly). "Ik weet niet of ze ooit gewoon een vriend mocht hebben, om eerlijk te zijn."

Deze onthulling is bijzonder hartverscheurend gezien wat we nu weten over het persoonlijke leven van de popster - dat ze van 2008 tot 2021 onder curatele stond. Simpel gezegd, Spears mocht geen controle uitoefenen over haar eigen activa, landgoed, bedrijf zaken, gezondheid of persoonlijk leven in al die tijd, op bevel van een rechter.

Het conservatorium begon nadat Spears Crossroads had gefilmd, maar door Mannings onthulling lijkt het alsof er al in 2002 krachten waren die het leven van de zanger beheersten.

Goede tijden ondanks de beperkingen van de vrijheid van Spears

Ondanks de beperkingen van de vrijheid van Spears, lijkt de algehele sfeer op de set van Crossroads positief te zijn geweest. Toen hij het had over hoe Spears was op de Crossroads-set, onthulde Taryn Manning dat de acteurs een geweldige tijd hadden bij het maken van de film.

"We hebben maanden in de auto gezeten die we 'cross-country' hebben gemaakt, verhalen delen, grappen maken, lachen en jarenlang een vriendschap hadden, vooral tijdens het filmen", zei de actrice (via Us Weekly). “Ik wens haar alleen het beste en ben zo blij met de vooruitgang van deze week. Niets dan liefde voor Brit.”

Ze was bescheiden met de rest van de cast

Hoewel Spears misschien wel de grootste ster ter wereld was op het moment dat Crossroads werd gemaakt, weerhield dat haar er niet van om zich te mengen met de rest van de cast. Veel van haar medesterren vonden haar zelfs supernederig, in tegenstelling tot een superster, en meer als een gewoon meisje.

"Toen ze zichzelf aan mij voorstelde in de make-uptrailer, schrok ik van hoe lief en NIET beroemd ze leek", herinnert Justin Long zich toen hij besprak hoe het was om met Spears op Crossroads te werken (via BuzzFeed). "… gewoon een aardig meisje (nog geen vrouw) uit Louisiana."

De Paparazzi-obsessie begon al

Spears' problemen met de paparazzi die haar leven tot een hel maakten, kwamen halverwege de jaren 2000 echt tot een hoogtepunt. Maar al in 2002, toen Crossroads werd uitgebracht, begon de paparazzi-obsessie met Spears al. Justin Long vertelde dat hij paparazzi zag die probeerden de set binnen te dringen om een foto van de popster te sluipen.

"Mensen schreeuwden om bij haar te komen en paparazzi lagen constant op de loer achter bomen, in struiken, enz. Jaren later, toen de tabloid-razernij rond Britney koortsachtig werd, herinner ik me dat ik zo'n medelijden met haar had, "hij zei (via BuzzFeed.) "Niemand verdient het om zo opgejaagd en lastig gevallen te worden - en zeker niet een heel lief persoon - iemand die zich vriendelijk gedroeg tegenover een jonge nerveuze acteur die een veel lagere trede op de hiërarchische ladder van die filmset bekleedde."

Anson Mount kijkt nog steeds met plezier terug

In Crossroads speelde Anson Mount Ben, de liefdesbelang van Spears' personage Lucy. Terugkijkend op zijn tijd op de set, herinnert hij zich zijn ervaring en de machtige vrouwen met wie hij werkte, waaronder Spears, liefdevol: "Ik had een enorm goede tijd bij het maken van Crossroads om de volgende redenen: [Producer] Ann Carli, [schrijver] Shonda Rhimes, [regisseur] Tamra Davis, Taryn Manning, Zoe Saldana en Miss Britney Jean Spears.”

Net als zijn co-sterren had Mount een positieve ervaring met het werken met Spears en beschouwt hij zichzelf nu als 'een betere man en een betere acteur voor de ervaring'.

After The Movie

Hoewel de set van Crossroads een aantal echte vriendschappen leek te koesteren, hield de cast geen contact nadat het filmen was ingepakt. Taryn Manning gaf toe dat ze niet meer met Spears heeft gesproken sinds ze de film hebben gemaakt. 'Sindsdien heb ik haar niet meer gesproken. Er was een tijd dat ik haar tegenkwam, misschien wel 10 jaar geleden, 'zei ze (via Us Weekly).

Aanbevolen: