De waarheid over de cameo van Milo Ventimiglia in 'Grown-Ups' 2

Inhoudsopgave:

De waarheid over de cameo van Milo Ventimiglia in 'Grown-Ups' 2
De waarheid over de cameo van Milo Ventimiglia in 'Grown-Ups' 2
Anonim

Milo Ventimiglia is een professionele acteur sinds 1995. In die tijd stond hij erom bekend dat hij voornamelijk vrij serieuze rollen speelde. Zijn Jess Mariano op Gilmore Girls was een ontspannen personage, hoewel het niet bepaald gekwalificeerd zou zijn als een volledig komisch deel.

Er is zelfs geen vraag over de ernst van zijn rollen als Peter Petrelli in Heroes en meer recentelijk als Jack Pearson in This Is Us van NBC. Andere opmerkelijke schermpersonages die Ventimiglia heeft gespeeld, zijn onder meer Rocky Balboa Jr. in Rocky Balboa en Creed II, evenals Ian Mitchell in de Crackle-actiethrillerserie Chosen.

In een van de weinige keren dat de acteur een echte komische rol belichaamde, maakte hij een cameo in de Adam Sandler-komediefilm, Grown Ups 2 in 2013. Ventimiglia's rol was slechts beperkt tot een paar scènes, maar het blijft tot nu toe een gedenkwaardige.

Bracht zijn A-Game

Grown Ups 2 was een vervolg op de originele Sandler-film uit 2010. De eerste aflevering was het verhaal van vijf voormalige klasgenoten die herenigd worden nadat hun basketbalcoach op de middelbare school is overleden. Het werd gefilmd naar een script geschreven door Sandler, die ook een zeer succesvolle Hollywood-agent speelde.

Een online synopsis voor de vervolgfilm luidt: 'Lenny Feder (Sandler) verhuist zijn familie terug naar zijn geboorteplaats om bij zijn vrienden te zijn, maar hij vindt -- wat met oude pestkoppen, nieuwe pestkoppen, feestvreters en meer -- dat hij het gekke leven in Los Angeles niet heeft achtergelaten.'

Grown Ups 2 cast
Grown Ups 2 cast

'Lenny's vrienden moeten ook hun eigen uitdagingen het hoofd bieden: Eric (Kevin James) moet zijn ultieme angst onder ogen zien; Kurt (Chris Rock) is weer aan het werk gegaan als kabelreparateur; en Marcus (David Spade) ontdekt dat hij een 18-jarige zoon heeft.'

Grown Ups 2 speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van de originele film af. De belangrijkste antagonist in de film was een tiener genaamd Andy, die de leider was van de Kappa Eta Sigma-broederschap op de oude school van Lenny en vrienden. Vaak aan de zijde van Andy was zijn dwaze side-kick, Milo. Het was deze rol die werd gespeeld door Ventimiglia, en het is eerlijk om te zeggen dat hij zijn A-game bracht.

Kan de juiste noot niet aanslaan

Grown Ups 2 deed het bijna net zo goed als de eerste Grown Ups aan de kassa. Ze werden allebei gemaakt met een budget van elk ongeveer $ 80 miljoen. De film uit 2010 slaagde erin meer dan $ 270 miljoen aan brutoopbrengsten van bioscopen wereldwijd binnen te halen, terwijl zijn opvolger slechts $ 40 miljoen minder opbracht.

Milo Ventimiglia Adam Sandler
Milo Ventimiglia Adam Sandler

Desalniettemin slaagden beide films er niet in om de juiste snaar te raken bij critici, die de inspanningen van Sandler zonder beperkingen afkeurden. Een recensie van de foto op het tijdschrift Variety was bijzonder vernietigend.

'Van de meest slappe, luie, minst filmachtige films die in het afgelopen decennium door een grote studio zijn uitgebracht, is Grown Ups 2 misschien wel het dichtst bij dat Hollywood ooit is gekomen om Ow! Mijn ballen! lijken een plausibel toekomstproject', las de recensie van schrijver Andrew Barker. Maar zelfs hij kende de commerciële aantrekkingskracht van de film en voegde eraan toe: 'Het is bijna gegarandeerd een sterk openingsweekend.'

Enkele van de meer iconische scènes in de film waren die met Ventimiglia. Fans zijn blijven praten over zijn cameo, zelfs in de afgelopen jaren. Een veelvoorkomend gespreksonderwerp hier is het feit dat hij feilloos een tiener op de middelbare school speelde, ondanks dat hij veel ouder was.

Niet zijn brood en boter

Grown Ups 2 werd uitgebracht op 12 juli 2013. Dit was letterlijk vier dagen nadat Ventimiglia zijn 36e verjaardag vierde. Met dat in gedachten was het behoorlijk indrukwekkend dat hij erin slaagde om niet alleen het uiterlijk, maar ook de essentie van een domme middelbare scholier voor elkaar te krijgen. Opmerkingen hierover duiken de laatste tijd overal op sociale media op, terwijl fans gutsen over Ventimiglia's uitmuntende acteerwerk.

'De blonde frat bro [uit Grown Ups 2] is dezelfde acteur als de vader van This Is Us en Jess van Gilmore Girls,' merkte een Redditer op. 'Hij draagt altijd een zonnebril, dus het is moeilijk te zeggen. Waarschijnlijk het beste voor zijn carrière als niemand weet dat hij in [de film] zat, hij lijkt sowieso een serieuzere acteur.'

Ventimiglia zelf had een moment om na te denken over zijn ervaring in de rol. "Ik ben nu twee zomers op rij in de leuke zandbak met Sandler en hij heeft me een complete idioot laten zijn", zei hij in een interview in 2013.

Ondanks dat hij niet zijn brood en boter was, benadrukte de acteur dat dergelijke rollen een welkome afwisseling waren van sommige van zijn meer sobere rollen. "Gewoon meer gekke capriolen, maar die projecten zijn zo leuk om aan te doen," zei Ventimiglia. "Ze zijn goed voor de ziel."

Aanbevolen: