Dit is wat er met Raven's Lindsey Morgan is gebeurd na 'The 100

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Raven's Lindsey Morgan is gebeurd na 'The 100
Dit is wat er met Raven's Lindsey Morgan is gebeurd na 'The 100
Anonim

In de afgelopen jaren zijn films gebaseerd op romans voor jongvolwassenen een echte kracht in de entertainmentindustrie geworden. Immers, filmfranchises zoals de Twilight-, Harry Potter- en Hunger Game-series, evenals op zichzelf staande films zoals The Fault In Our Stars hebben veel succes gehad aan de kassa. Met dat in gedachten is het logisch dat The CW mee wilde doen aan die entertainmenttrend.

Toen The CW een romanreeks voor jonge volwassenen met de titel The 100 aanpaste tot een televisieserie met dezelfde naam, was het duidelijk dat het netwerk hoge verwachtingen had van het project. Gelukkig voor alle betrokkenen, zou The 100 een hit worden die groot genoeg is om zeven seizoenen te worden uitgezonden, wat een indrukwekkende prestatie is voor elke serie. Wat nog belangrijker is, The 100 was een van die zeldzame shows die erin slaagden een enorm loyale schare fans aan te trekken. Sterker nog, nu het meer dan een jaar geleden is dat de finale van de show werd uitgezonden, willen veel fans van de show alles weten over wat de leden van de cast van The 100 tot nu toe doen. Er is bijvoorbeeld veel nieuwsgierigheid naar wat Lindsey Morgan bezig heeft gehouden sinds The 100 eindigde.

Wat Lindsey Morgan doet sinds de 100

Voor fans van Conan O'Brien is de show Walker, Texas Ranger het meest memorabel vanwege alle hilarische segmenten waarin de presentator van de talkshow out-of-context clips uit de serie speelde. Sinds sommige mensen Walker, Texas Ranger zagen als een serie die door deze komische stukjes spot en spot waardig was, zijn veel mensen vergeten hoe succesvol de show was.

A Chuck Norris kopte actie misdaaddrama dat acht seizoenen werd uitgezonden, Walker, Texas Ranger werd uitgezonden in meer dan 100 landen over de hele wereld. Bovendien is Walker, Texas Ranger, sinds de finale van de show werd uitgezonden, een steunpilaar van de syndicatie, wat des te indrukwekkender is omdat zoveel fans ook seizoenen van de serie op dvd kochten. Als gevolg van al het succes dat Walker, Texas Ranger door de jaren heen heeft genoten, heeft The CW ervoor gekozen om de serie opnieuw op te starten voor een modern publiek.

Toen The CW besloot om Walker, Texas Ranger opnieuw op te starten, besloten de krachten om zich te wenden tot een paar sterren die ze vertrouwden omdat ze geweldig waren in andere shows die op het netwerk werden uitgezonden. Ten eerste werd Jared Padalecki van Bovennatuurlijke roem ingehuurd om te schitteren als het titulaire hoofdpersonage van Walker. Bovendien werd Lindsey Morgan gecast als het op een na belangrijkste personage van de show, Walkers nieuwe partner in de Texas Rangers, Micki Ramirez.

Helaas, na de hoofdrol in de eerste twee seizoenen van Walker, die beide werden uitgezonden nadat The 100 was afgelopen, kondigde Lindsey Morgan aan dat ze haar nieuwe show zou verlaten. “Na lang nadenken en introspectie heb ik de ongelooflijk moeilijke beslissing genomen om om persoonlijke redenen afstand te doen van mijn rol als Micki Ramirez op Walker, en ik ben eeuwig dankbaar voor de steun van de producenten, CBS Studios en The CW bij het toestaan ik om dat te doen. De kans om Micki te spelen was echt een zegen, net als het samenwerken met de ongelooflijke cast en crew van deze geweldige serie. Weet alsjeblieft dat ik voor mijn tv-familie zal blijven pleiten en hen het allerbeste toewens."

Op het moment van schrijven is er geen manier om te weten wat de motivatie van Morgan was om de cast van Walker te verlaten. Hopelijk komt Morgan uiteindelijk goed uit wat er aan de hand is en blijft haar carrière de komende jaren op schema. Aan de positieve kant, op basis van de beelden van een toespraak die Morgan hield tijdens haar laatste dag op de Walker-set, vertrok ze op goede voet met iedereen. Het is ook vermeldenswaard dat Morgan, naast de hoofdrol in Walker, ook de headliner was van een film met de titel Skylines die werd uitgebracht nadat de finale van The 100 was uitgezonden.

Heeft Lindsey Morgan een relatie?

In de maanden sinds The 100 eindigde, waren fans van de serie verheugd om te zien dat veel van de acteurs die het meest met de show werden geassocieerd, schijnbaar geluk hebben gevonden in hun liefdesleven. In feite vormen verschillende sterren van The 100 nu een stel samen, waaronder Eliza Taylor en Bob Morley, die samen buitengewoon gelukkig lijken.

Hoewel Lindsey Morgan niet betrokken is bij een van haar voormalige The 100 co-sterren, heeft ze een relatie met een acteur die verscheen in een andere show die jarenlang op The CW werd uitgezonden. Immers, lang voordat Shaun Sipos Morgan ontmoette, verscheen hij in acht afleveringen van The Vampire Diaries als Aaron Whitmore.

Gelukkig voor Lindsey Morgan en Shaun Sipos lijken ze buitengewoon gelukkig samen van buiten naar binnen te kijken. Het lijkt tenslotte overduidelijk dat een van de hoogtepunten van Morgan's post-The 100 Life was de aankondiging van haar verloving met Sipos op 28 december 2020. “2020 komt binnen met die twist die eindigt ♥️ Dank je mijn liefste, @shaun_sipos dat je me de gelukkigste hebt gemaakt die ik ooit ben geweest, elke verdomde dag sinds ik je ontmoette … en nu voor de rest van mijn leven ♥️ nee druk Ik kan niet wachten om te zien wat er voor ons gaat gebeuren op ons grote, grote levensavontuur ♥️”

Aanbevolen: