Wat is er met Orlando Brown gebeurd na 'That's So Raven'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Orlando Brown gebeurd na 'That's So Raven'?
Wat is er met Orlando Brown gebeurd na 'That's So Raven'?
Anonim

Sinds het debuut van Disney Channel in 1983, is het de belangrijkste bestemming voor miljoenen jonge kijkers die op zoek zijn naar entertainment. Aangezien zoveel jongeren gewoonlijk naar Disney Channel keken toen ze nog kinderen waren, is het logisch dat ze tegenwoordig sterke nostalgie hebben naar hun favoriete sterren uit het netwerk.

Aan de positieve kant zijn sommige voormalige Disney Channel-sterren erin geslaagd om tot op de dag van vandaag succesvol en relevant te blijven. Helaas zijn er helaas veel memorabele Disney Channel-sterren die in de loop der jaren veel problemen met de politie hebben gekregen.

Orlando Brown Recent
Orlando Brown Recent

Van 2003 tot 2007 speelde Orlando Brown in de show That's So Raven en hij was een van de populairste acteurs van Disney Channel. Hoewel Brown in het verleden zo geliefd was bij miljoenen mensen, zijn veel van zijn voormalige fans het spoor kwijtgeraakt hoe zijn leven is verlopen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat heeft Orlando Brown uitgespookt sinds That's So Raven tot een einde kwam?

Orlando's jaren in de schijnwerpers

Nadat hij in hetzelfde jaar begon te acteren dat hij acht werd, duurde het niet lang voordat Orlando Brown zijn eerste opmerkelijke rol kreeg toen hij verscheen in de film Major Payne uit 1995. Van daaruit zou Brown een hele reeks rollen spelen in tv-shows zoals The Jamie Foxx Show, Moesha, Family Matters en Two of a Kind.

Orlando Brown Dat is zo raven
Orlando Brown Dat is zo raven

Gedurende de hoogtijdagen van de carrière van Orlando Brown, kwam hij op het scherm als zo'n lieverd over dat het slechts een kwestie van tijd was voordat hij een steunpilaar van Disney Channel werd. Uiteindelijk werd Brown een megaster van Disney Channel nadat hij was ingehuurd om een gedenkwaardig onderdeel te zijn van The Proud Family and That's So Raven.

Orlando's moeilijkheden

Bijna tien jaar nadat That's So Raven voor het eerst zijn laatste aflevering uitzond, konden fans van die serie Anneliese van der Pol en Raven-Symoné zien terugkeren naar hun geliefde personages uit de show. Hoewel de meeste van die fans dolblij waren om te zien dat That's So Raven een spin-off-serie ontving, leek het vreemd dat Orlando Brown geen deel uitmaakte van de cast van Raven's Home.

Het bleek dat er een aantal zeer goede redenen waren waarom Orlando Brown niet werd ingehuurd om te schitteren in Raven's Home, omdat hij door de jaren heen veel extreem ernstige problemen heeft gehad. Het meest opvallende is dat Brown verschillende keren in de problemen is gekomen met de wet. Brown is bijvoorbeeld aangeklaagd voor misdaden zoals huiselijk geweld, belemmering van de rechtsgang, drugsbezit en verzet bij arrestatie. Bovendien vluchtte Brown ooit Californië naar Nevada nadat hij hoorde dat de politie naar hem op zoek was, wat ertoe leidde dat hij werd gevangengenomen door een premiejager. Erger nog, in 2014 beweerde een vrouw dat Brown haar leven en dat van haar dochter bedreigde.

Orlando bruine slangenogen
Orlando bruine slangenogen

Als al Brown's juridische problemen niet zorgwekkend genoeg waren, bevond hij zich ook in het middelpunt van verschillende niet-juridische controverses tijdens dit tijdperk van zijn leven. Veel van Brown's fans maakten zich bijvoorbeeld zorgen over zijn gemoedstoestand nadat een van zijn politiefoto's onthulde dat hij een tatoeage had van wat leek op het gezicht van Raven-Symoné op zijn bovenborst. De dingen werden op de een of andere manier vreemder toen Brown verscheen tijdens een aflevering van Dr. Phil. Brown werd tenslotte gezien met contactlenzen met slangenogen en hij beweerde dat hij de zoon van Michael Jackson is, Blanket voordat hij die verklaring later in dezelfde aflevering van Dr. Phil introk.

Dingen omdraaien

Na een aantal jaren in een afgrond te hebben geleefd die is ontstaan door zijn verslavingen en andere problemen, lijkt Orlando Brown na een interventie de zaken te hebben omgedraaid. In oktober 2020 kwam naar buiten dat Orlando Brown zich vrijwillig had ingeschreven voor Rise Discipleship, een op christelijke overtuigingen gebaseerd herstelprogramma van zes maanden. Natuurlijk zijn het twee heel verschillende dingen om in een programma te kijken en het door te nemen. Gelukkig blijkt uit alle openbaar beschikbare informatie dat Brown bij het programma bleef en dat het hem hielp om clean te worden.

Orlando Brown Recovery
Orlando Brown Recovery

Tijdens een optreden op een fondsenwervingsevenement van Rise Discipleship, sprak Orlando Brown over hoe het accepteren van de mensen die daar werken hem enorm heeft geholpen. Bovendien onthulde Brown dat hij het beter deed, ook al was het proces moeilijk. 'Ik kan je vertellen dat het goed met me gaat. Ik ben in leven. Ik bevond me in een onveilige positie en het was wankel, maar aan het eind van de dag kan ik je alleen maar zeggen dat het goed met me gaat en dat ik afstudeer."

Natuurlijk is verslaving het soort ziekte waar mensen de rest van hun leven tegen moeten vechten. Dat gezegd hebbende, is het geweldig om te zien dat Orlando Brown heel lang de hulp kreeg die hij nodig had.

Aanbevolen: