Deze 'Big Bang Theory'-acteurs hebben de opnames van de show dagen uitgesteld

Inhoudsopgave:

Deze 'Big Bang Theory'-acteurs hebben de opnames van de show dagen uitgesteld
Deze 'Big Bang Theory'-acteurs hebben de opnames van de show dagen uitgesteld
Anonim

'The Big Bang Theory' had onderweg een aantal epische cameo's, maar kijkers stemden speciaal af om de hoofdcast te zien, waaronder Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Jim Parsons, Kunal Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch, en Mayim Bialik.

Samen met succes komt er meer geld om rond te gaan. De cast van 'Friends' begon de trend van acteurs die $ 1 miljoen per aflevering verdienden en bepaalde 'Big Bang'-sterren wilden dit navolgen.

De waarheid is echter dat bepaalde sterren erg onderbetaald werden, en sommigen zouden zelfs een boost krijgen omdat castleden een loonsverlaging kregen.

Desalniettemin is het allemaal gelukt voor degenen op de show, hoewel in werkelijkheid, voorafgaand aan seizoen 8, de zaken werden uitgesteld omdat de twee partijen koppen zouden stoten als het op salaris aankwam.

'The Big Bang Theory'-castsalarissen waren lager in de vroege seizoenen

De cast van 'The Big Bang Bang Theory' veranderde in miljonairs, maar in het begin was dat niet zo. De belangrijkste sterren van de show, waaronder Kaley Cuoco, Johnny Galecki en Jim Parsons verdienden $ 60.000 per aflevering. Terwijl Simon Helberg en Kunal Nayyar ook begonnen met een bescheiden $45.000.

Hoewel de belangrijkste vijf gaandeweg een aantal enorme loonsverhogingen zagen, gold hetzelfde niet voor sommige van de andere sterren. Will Wheaton, die een aantal gedenkwaardige optredens in de show maakte, bleef tijdens zijn run op de show op $ 20.000, en hetzelfde gold voor zowel Kevin Sussman als John Ross Bowie, die allebei $ 50.000 verdienden.

Gezien de enorme populariteit van de show, was het alleen maar logisch dat sommige salarissen moesten veranderen. Voorafgaand aan seizoen 8 leek het echter alsof de contractonderhandelingen vastliepen, wat op zijn beurt zou leiden tot een lange vertraging die fans niet hadden verwacht.

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar en Simon Helberg hebben seizoen 8 uitgesteld wegens contractgeschillen

Eind juli 2014 werd gemeld dat 'TBBT' een tegenslag had bij de start van zijn nieuwste seizoen als gevolg van contractgeschillen. Er werd gezegd dat de vijf hoofdsterren van de show niet terugkeerden naar de productie vanwege mislukte contractonderhandelingen naast Warner Bros.

Destijds probeerde Chuck Lorre de situatie te bagatelliseren door een verklaring af te leggen dat alles te zijner tijd zou worden opgelost.

"Er zijn mensen bij Warner Bros. Television en mensen die de acteurs vertegenwoordigen die dit eerder hebben gedaan," zei hij eerder deze maand.

"Dit komt vanzelf goed. Ik vind het geweldig; ik wil dat ze allemaal waanzinnig rijk zijn, want niemand verdient het meer dan deze cast. Het komt goed."

Gezien het succes van de show, werd gemeld dat Galecki, Parsons en Cuoco in de marge $ 1 miljoen per aflevering eisten, een soortgelijk contract dat werd verstrekt aan de cast van 'Friends'.

Wat Helberg en Nayyar betreft, de twee vroegen ook om een verhoging, die omhoogschoot tot $ 600.000 voor beide acteurs vanaf seizoen 8.

Het is inmiddels algemeen bekend dat de vertraging tot een einde kwam en dat de studio aan de eisen zou voldoen. De LA Times meldde dat een week later de productie weer begon en klaar was voor seizoen 8.

De salarissen werden hetzelfde gehouden totdat er een onverwachte wending plaatsvond tijdens de laatste twee seizoenen van de show.

Tijdens de laatste twee seizoenen kregen Mayim Bialik en Melissa Rauch van de belangrijkste 5 sterren loonsverlagingen

Wederom was een verhoging het onderwerp van discussie voor de laatste twee seizoenen, dit keer voor zowel Mayim Bialik als Melissa Rauch. De twee sterren van de show hadden een lager loon in vergelijking met de rest van de cast, aangezien ze later tijdens seizoen 3 van de show binnenkwamen.

De cast besloot er iets aan te doen en stemde in met een loonsverlaging van $ 100.000 elk, waardoor er een half miljoen vrijkwam voor de twee. Dit verhoogde beide tarieven tot $ 450.000 per aflevering, waarmee de sterren elk $ 21 miljoen per seizoen verdienden!

Voel je niet al te slecht voor de studio, want de show was in staat om miljarden te genereren tijdens de hele run en in werkelijkheid zal dat aantal alleen maar blijven groeien dankzij herhalingen en merchandise, die jarenlang zullen blijven trenden en jaar.

Wie weet, misschien vindt er in de toekomst een reboot plaats en wordt de cast nog rijker.

In werkelijkheid, als Jim Parsons er niet was geweest, had de show nog vele jaren kunnen doorgaan, waardoor de cast zo veel rijker was.

Aanbevolen: