Fans konden deze geannuleerde tv-shows nieuw leven inblazen

Inhoudsopgave:

Fans konden deze geannuleerde tv-shows nieuw leven inblazen
Fans konden deze geannuleerde tv-shows nieuw leven inblazen
Anonim

De houdbaarheid van een show is enorm onvoorspelbaar, waardoor elke nieuwe onderneming een riskante onderneming is voor elk netwerk. Cowboy Beebop duurde één seizoen, terwijl Emily's Reasons Why Not één aflevering duurde. Het is onmogelijk om te bepalen wat zal werken, wat succes des te zoeter maakt.

Goede shows komen niet vaak voor, en zelfs geweldige shows als Breaking Bad kwamen bijna voortijdig ten einde. De shows op deze lijst waren allemaal succesvol, maar ze werden geannuleerd en moesten worden opgeslagen om hun fans te kunnen blijven bereiken.

Laten we eens kijken naar enkele hitshows die terugkwamen nadat ze door hun netwerk waren uitgeschakeld.

10 'Veronica Mars' comeback was een welkome

Veronica Mars was een populaire show toen het nog in de lucht was, en fans waren oprecht teleurgesteld toen ze zagen dat het werd weggerukt ten gunste van een kortstondige realityshow. Gelukkig keerde de serie terug, hoewel deze het origineel niet kon evenaren. Desalniettemin waren fans dankbaar voor de inzet van de cast en crew.

9 'Beavis &Butt-Head' is meerdere keren teruggehaald

Dit is een show die veel meer uithoudingsvermogen heeft dan velen in de jaren negentig hadden verwacht. Het was al vroeg een succes voor MTV en het was een aantal jaren uit de lucht voordat het in 2011 werd teruggebracht. Het is ongelooflijk dat deze show een tweede revival krijgt en het zal interessant zijn om te zien hoe de personages moderne tijden.

8 'Lucifer' had een redder nodig

Het is onwerkelijk om te denken dat er een moment was waarop Lucifer uit de lucht zou worden opgestart, en als er geen reddende genade was geweest, zouden fans de laatste paar seizoenen van deze fantastische serie. Het heeft zijn officiële conclusie bereikt, maar dit zou niet het geval zijn geweest als het niet van annulering was gered.

7 'Family Guy' ging bijna de deur uit

Family Guy is gemakkelijk een van de beroemdste voorbeelden van een show die werd teruggebracht nadat deze was geannuleerd, want er was een enorme verontwaardiging voor fans toen deze aanvankelijk werd afgeschaft. Het is duidelijk dat de beslissing om het uit de dood terug te brengen de juiste was.

6 'Brooklyn Nine-Nine' was bijna 86'd

Als je kijkt naar shows die terugkwamen van een stopzetting, is het moeilijk om er een te vinden die zoveel aandacht kreeg als Brooklyn Nine-Nine. Er was een enorme verontwaardiging toen deze show werd geannuleerd, maar binnen de kortste keren dook een ander netwerk op en pakte de show op voor zijn zesde seizoen. Het liep tot zijn 8e seizoen, dat eindigde in 2021.

5 'Futurama's' vijfde seizoensretour was geweldig om te zien

Er zijn veel mensen die stoutmoedig zullen beweren dat Futurama een van de beter geanimeerde shows van zijn tijd is, en in werkelijkheid zullen niet veel mensen dit beweren. Het was echter een bescheiden succes dat al na een paar seizoenen werd afgeschaft. 5 jaar later werd de show teruggebracht en nog een aantal seizoenen uitgezonden.

4 'Gearresteerde ontwikkeling' had een lange pauze

Arrested Development was een show waar critici dol op waren, maar die maar weinig mensen hebben gewassen. Het slaagde erin om een tijdje te blijven hangen, maar al snel bereikte het een vroeg einde op tv. Sindsdien heeft het twee lange pauzes gehad tussen de seizoenen, en er is een merkbare dip in de kwaliteit van de show geweest.

3 'Star Wars: The Clone Wars' maakte een triomfantelijke terugkeer

Toen werd aangekondigd dat The Clone Wars terug zou komen, stal het de krantenkoppen en kreeg het Star Wars-fans in een razernij. Het duurde jaren voordat het eindelijk zover was, maar wat fans vorig seizoen met de show op het kleine scherm te zien kregen, was het wachten waard. Tegenwoordig krijgen sommige van zijn personages live-actieshows.

2 'Chuck' vermeed een vroeg graf

Als de fans niet schreeuwden over hun steun, zou Chuck het lang niet zo lang hebben volgehouden. Zelfs nadat het in staat was te overleven van op de rand te staan, wankelde het constant om elk seizoen te worden geannuleerd. Na 5 seizoenen werd het helaas afgeschaft.

1 'Doug' werd verplaatst naar Disney

Zelfs het noemen van deze show is een zware pil voor oude fans om te slikken. Op Nickelodeon was Doug een uitstekende show, maar het netwerk was niet bereid om het langer dan nodig te houden. Disney pakte het op, bracht wijzigingen aan en het bereikte nooit meer hetzelfde kwaliteitsniveau.

Aanbevolen: