Wat fans echt denken over een 'Pitch Perfect' tv-serie

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over een 'Pitch Perfect' tv-serie
Wat fans echt denken over een 'Pitch Perfect' tv-serie
Anonim

Aca-geweldig! Een Pitch Perfect TV-serie werd voor het eerst aangekondigd in september 2021 en er zijn zojuist nieuwe details vrijgegeven. Pitch Perfect is een muzikale komediefilm, waarin een eerstejaarsstudent aan de Barden University zich bij de zanggroep van haar school aansluit, die het opneemt tegen hun mannelijke rivalen. De film leidde tot twee vervolgen en nu een tv-serie.

Adam DeVine, die de overijverige Bumper Allen speelde, de intense leider van de Treblemakers en de belangrijkste antagonist van de film, zal zijn rol opnieuw opnemen en de serie leiden. Het zal ook beschikken over Sarah Hyland, Jameela Jamil, Lera Abova. Flula Borg keert ook terug als Pieter Kramer.

Elizabeth Banks zal uitvoerend de Peacock-serie produceren. Het speelt zich enkele jaren na de film af en ziet DeVine naar Duitsland verhuizen om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen, nadat een van zijn liedjes in Berlijn van start ging. Een premièredatum is niet aangekondigd.

Fans hebben momenteel gemengde meningen over de nieuwe show. Dit is wat ze zeggen over een Pitch Perfect TV-serie.

10 'Ik had dit niet nodig in mijn leven'

Niet iedereen is blij met de nieuwe serie. @beautifulcity op Twitter kwam achter het nieuws en tweette haar reactie. "Niet beledigend voor alle betrokkenen, maar ik liep niet uit het veld perfecte films met de titel "Weet je wat ik nodig heb in mijn leven? Een tv-serie waarin de personages van Adam Devine en Flula Borg centraal staan."

9 'Waarom wist ik dit niet?'

Hoewel sommige mensen niet blij waren met het nieuws, wisten anderen niet eens dat het gebeurde, ondanks dat het maanden geleden werd aangekondigd. "ER GAAT EEN PITCH PERFECTE TV-SERIE WORDEN SPIN-OFF WTF HOE WIST IK NIET VAN [sic] DIT?!!" twitterde @docwhovians. Zeggen dat ze 's werelds grootste Pitch Perfect-fans is en niet eens wist dat het gebeurde, betekent dat er niet genoeg reclame voor was.

8 Jameela Jamil gaat 'me trots maken'

Deze ene fan in het bijzonder is blij met de casting. @amzlirpoulain tweette: "Ik weet gewoon dat jameela me de meest trotse in leven gaat maken, ze werd letterlijk gecast [sic] om een schurk te zijn in een mcu-serie en nu is deze perfecte tv-show, beide projecten die totaal anders zijn dan de dingen die ze deed vóór <3."

7 'Dit is niet wat we bedoelden'

Hoewel fans nog niet klaar waren om afscheid te nemen van Pitch Perfect, wilden ze een vierde film, en het leek alsof de cast erover sprak, maar het moet nog gebeuren of worden bevestigd. Een vierde film staat echter niet gelijk aan een tv-serie en sommige fans hebben er een uitgesproken mening over. @villxnelles tweette: "ze maken een perfecte tv-serie? toen we zeiden dat we pp4 wilden, bedoelde we dit eigenlijk niet. [sic]"

6 De cast van de 'Pitch Perfect' tv-show is 'So Pretty'

"Sarah Hyland en Jameela Jamil [sic] zijn beide in de perfecte spin-off van het veld? Ik wil met ze trouwen, ze zijn zo mooi", tweette @louaylorfairies. Ook al zijn sommige mensen misschien niet blij met de nieuwe serie, ze vinden de casting ervan wel leuk.

5 Een 'Pitch Perfect' tv-programma is 'My Happy Place'

Aan de andere kant is @BobbiSue op Twitter blij dat Pitch Perfect in welke hoedanigheid dan ook terugkomt, omdat het haar gelukkige plek is. "Ik ben zo enthousiast over deze show. De Pitch Perfect-franchise is mijn gelukkige plek. Als ik troost nodig heb, kijk ik die." Als je ergens een grote fan van bent en het eindigt, zul je het hoogstwaarschijnlijk graag terugzien op je scherm, wat er ook gebeurt.

4 Wachten op een 'moderne familie'-referentie

Sarah Hyland en Adam DeVine speelden keer op keer liefdesbelangen op Modern Family. Ze kwamen uiteindelijk niet samen, maar een fan hoopt dat dit de reünie van die personages zal zijn. "SARAH HYLAND EN PITCH PERFECT WAITTJSHAJAHJA WANNEER ZE EEN MODERNE FAMILIE REFERENTIE MAKEN IN DE SHOW DIE HAYLEYANDY ENDGAMEEEEE [sic] aangeeft", twitterde @zncdaya.

3 'Ik wil het niet'

"letterlijk wat?? waar gaat deze perfecte serie over ik wil het niet [sic]" tweette @shimulacra. Fans waren in de war over waar het tv-programma over zou gaan en waren niet al te blij met het nieuwe nieuws toen Pitch Perfect 4 zo gemakkelijk uit te brengen zou zijn geweest.

2 Hoe kan er een 'Pitch Perfect'-serie zijn zonder Bellas?

"ik wil hem niet in Duitsland en hoe ga je in godsnaam een perfecte serie maken zonder de bella's tf? [sic] ", tweette @ackendrick47. De zanggroep Bellas was de belangrijkste focus van de films en nu ze niet in de serie zullen zijn, zijn fans niet al te blij. Bovendien is deze fan niet blij dat Bumper in Duitsland zal zijn.

1 Het gaat zo erg worden. Ik zal het geweldig vinden

@georgiaatsmith is bang dat het slecht zal zijn, maar zal ernaar kijken en er toch van houden. "ze maken een perfecte spin-off van tv-series met Adam Devine in de hoofdrol. Het wordt zo erg. Ik zal er dol op zijn [sic]", tweette ze.

Aanbevolen: