Dit is wat fans echt denken over Ariana Grande voor en nadat ze een popster werden

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken over Ariana Grande voor en nadat ze een popster werden
Dit is wat fans echt denken over Ariana Grande voor en nadat ze een popster werden
Anonim

Fans hebben Ariana Grande zien verhuizen van haar Nickelodeon-residentie naar een nu bonafide popdiva, en de ster vertoont geen tekenen van vertraging. Dit is wat fans echt over haar denken voor en nadat ze een popster werd.

Geboren om te schitteren

Ariana is een van de meest gestreamde en betaalbare vrouwelijke artiesten aller tijden geworden.

Als zangeres en actrice die fans meer hitlijsten heeft bezorgd dan vrijwel elke artiest die tegenwoordig werkt, is het geen wonder dat haar naam de entertainmentkoppen domineerde met nummers als Bang Bang, Side to Side, Love Me Harder, No Tears Left to Cry, Break Free, Thank U Next en 7 Rings genieten van residenties in de hitlijsten, het grote publiek kan nergens heen zonder haar naam te zien en te horen.

Toen Ariana nog maar een kind was, woonde ze bij haar moeder in Florida terwijl ze te maken had met de recente scheiding van haar ouders. Niettemin, onder voortdurend toezicht van haar grootouders, was haar huishouden altijd gevuld met liefde.

Met een talent voor acteren en zingen, wist de hele familie dat ze altijd voorbestemd was voor het sterrendom. Megastar Gloria Estefan vertelde Ariana zelfs dat ze een geweldig zangtalent had nadat ze op een cruiseschip had opgetreden.

Beste en slechtste momenten

Ariana is de winnaar van drie American Music Awards en won Best Pop Vocal Album for Sweetener bij de 61e Grammy Awards. Maar zoals bij elke beroemdheid, kunnen de positieve kanten ook negatieve gevolgen hebben.

2018 was een jaar met zoveel drama voor de popsuperster dat fans zich niet kunnen voorstellen hoe ze met zoveel media-aandacht omging. Afgezien van het verlies van Mac Miller aan een overdosis drugs in de zomer, terwijl haar relatie met ex-vriend Pete Davidson een van de meest onderzochte was in de recente herinnering, heeft Ariana veel meegemaakt.

Actiecarrière

Ariana's impact is niet alleen gevoeld in de muziekwereld, maar ook in de populaire cultuur. Of het nu gaat om haar verschillende impressies van beroemdheden op Jimmy Fallon of om op SNL te verschijnen, de zangeres heeft een geweldig gevoel voor humor.

Toch begon het allemaal op Victorious. Het lijkt een eeuwigheid geleden sinds de sjofele roodharige Cat Valentine de tv sierde met haar aanwezigheid. Ze was zo'n big deal dat Nickelodeon de celeb haar eigen spin-off-serie gaf: Sam & Cat. Als een fatsoenlijke actrice in haar eigen recht, was Ariana duidelijk geboren om een popster te zijn.

Sam & Cat was hilarisch, en het bewees verder dat Ariana een dubbele bedreiging was met acteervaardigheden en moordende zangkoteletten. De show werd redelijk goed ontvangen, maar kwam na ongeveer een jaar al snel tot een einde, voornamelijk omdat Jennette McCurdy, ster van Ariana en iCarly, door wilde gaan met andere projecten.

Grootste popster ter wereld

Ariana bracht in 2013 haar eerste single uit genaamd The Way f eaturing Mac Miller, die haar niet alleen op de muziekwereldkaart zette, maar ook snel omhoogschoot naar nr.1. The Way was slechts het begin, want de zangeres dropte haar eerste album, Yours Truly, bij Republic Records. De wereld maakte kennis met Ariana Grande, de artiest, met hits als Tattooed Heart, Baby I, Right There en Popular Song.

Ze werd een enorm succes en behaalde niet alleen de nummer één plek, maar debuteerde ook op nummer 1 in Billboard's Hot 200. Ariana's zoemende kritische ontvangst bleef niet onopgemerkt, en bij de American Music Awards 2013 trad ze op op de show voor de eerste keer, waarmee ze duidelijk maakte dat ze een kracht was om rekening mee te houden.

Ariana heeft niet alleen het dak van de plek geblazen met dat vlekkeloze optreden, maar ze werd ook nog eens uitgeroepen tot Nieuwe Kunstenaar van het Jaar. Dat was een geweldige avond voor Ariana-fans, en ze waren allemaal zo blij voor haar.

Maar de Ariana-storm was net begonnen, want een jaar later liet de zangeres Problem with Iggy Azalea vallen en geen oor bleef onaangeroerd. Het nummer domineerde de hitlijsten en Ariana voerde het populaire nummer zo vaak uit dat de choreografie die bij haar dijhoge laarzen en geruite jurk paste niet ongezien kon zijn. Ze debuteerde met het nummer op de 2014 Radio Disney Music Awards en sleepte de hitparade in de wacht, wat de verwachting voor het nummer dat later die avond werd uitgebracht nog groter maakte. Probleem werd de officiële zomerjam van 2014.

Dit is wat fans echt denken over Ariana's opkomst naar roem

Ariana is een van de liefste en aardigste sterren die er zijn. Vanaf haar tijd op Victorious tot haar laatste album, Positions, is ze altijd een authentiek mens geweest met een groot hart. Het v alt niet te ontkennen dat Ariana's moed en kracht bewonderenswaardig waren. Vooral na de gruwelijke bomaanslag in Manchester tijdens haar Dangerous Woman Tour.

De volgende maand na het incident leidde Ariana het One Love Manchester-concert, waarbij de opbrengst van het evenement ten goede kwam aan de slachtoffers van de aanval. Sindsdien lijkt Ariana vasthoudender en geaarder dan ooit. Fans lijken het erover eens te zijn dat roem haar helemaal niet heeft veranderd.

Aanbevolen: