Marvel Boss Kevin Feige hints op de groeiende rol van Wong binnen de MCU

Inhoudsopgave:

Marvel Boss Kevin Feige hints op de groeiende rol van Wong binnen de MCU
Marvel Boss Kevin Feige hints op de groeiende rol van Wong binnen de MCU
Anonim

Dit artikel bevat spoilers voor 'Spider-Man: No Way Home'. De nieuwe 'Spider-Man'-film heeft laten doorschemeren dat Wong meer verantwoordelijkheid krijgt, aangezien zijn rol in de MCU in de toekomst zal groeien.

Gespeeld door Benedict Wong, werd het personage voor het eerst geïntroduceerd in de film 'Doctor Strange' uit 2016, samen met Benedict Cumberbatch als de gelijknamige tovenaar.

Zoals Wong zelf uitlegde, plaagde Marvel-baas Kevin Feige hem met zijn grotere werklast binnen het filmische universum na zijn cameo op 'Spider-Man: No Way Home'.

Kevin Feige grapte over de MCU die verandert in het 'Wong Cinematic Universe'

Het lijkt erop dat fans nog veel meer van Wong te zien zullen krijgen, zoals Feige zelf uitlegde. De Marvel-manager grapte dat de MCU "snel de WCU aan het worden is", iets waar de acteur Wong oké mee leek te zijn.

"Ik kreeg een e-mail van Kevin Feige waarin stond: 'Het is hard op weg om de WCU (Wong Cinematic Universe) te worden.' Dus ik neem dat. Hier zijn we, "zei de Brits-Chinese acteur in een interview met Marvel Entertainment op de rode loper voor 'Spider-Man: No Way Home'.

"Wel, weet je, er zal een verschuiving zijn, denk ik, zeker hierin die, hopelijk, weet je, we zullen verschillende verantwoordelijkheden zien, denk ik, "voegde hij eraan toe.

Door "verschillende verantwoordelijkheden" is het veilig om te zeggen dat de acteur zinspeelt op Wong's nieuwe rol als de Sorcerer Supreme.

Tom Holland's laatste optreden als Spidey onthulde dat Strange niet de enige Sorcerer Supreme van de MCU is, en dat Wong het optreden nu heeft geland vanwege een "technisch probleem".

Wong is nu de opperste tovenaar

De Sorcerer Supreme is de belangrijkste beschermer van de aarde tegen magische en mystieke bedreigingen en is een belangrijke figuur in het fictieve universum van Marvel, In 'No Way Home' gaat Peter naar Strange om hem te vragen een spreuk uit te spreken om ieders herinnering aan hem als Spider-Man te wissen. Zoals fans zich misschien herinneren, werd zijn identiteit onthuld door Mysterio (Jake Gyllenhaal) in 'Spider-Man: Far From Home'.

Wong verschijnt ook, wijselijk waarschuwt Strange tegen het uitspreken van een spreuk die verschrikkelijke gevolgen kan hebben. Dan maakt Wong zich klaar om ergens door een portaal heen te gaan, waarbij Strange onthult dat hij nu de nieuwe Sorcerer Supreme is.

Cumberbatch's personage legt uit dat Wong de rol heeft vervuld vanwege een technisch probleem nadat Strange vijf jaar van de aarde was weggestuurd in de Blip, met dank aan Thanos in 'Avengers: Infinity War'.

Wong verscheen ook in 'Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings', dat eerder dit jaar werd uitgebracht, en zal samen met Strange terugkeren in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. theaters op 6 mei 2022.

Aanbevolen: