Peacemaker': James Gunn morst de overeenkomsten met 'Better Call Saul

Inhoudsopgave:

Peacemaker': James Gunn morst de overeenkomsten met 'Better Call Saul
Peacemaker': James Gunn morst de overeenkomsten met 'Better Call Saul
Anonim

Peacemaker is terug: na zijn debuut in 'The Suicide Squad' is het personage van John Cena teruggekeerd in een spin-offreeks van regisseur en schrijver James Gunn.

De filmmaker (die ook achter de camera stond van het DC-baddie-ensemble) heeft voor het eerst in zijn carrière gewogen over de regie voor televisie en hoe een geliefde serie hem heeft geïnspireerd.

James Gunn voor het eerst regisseren voor tv

Na de release van de eerste twee afleveringen van 'Peacemaker' heeft Gunn uiteengezet hoe het regisseren van een tv-serie verschilt van het maken van een film.

"Ik nam wat ik weet van scenarioschrijven en ik liet de dingen gewoon een beetje meer spelen. Dat is echt het enige," vertelde Gunn aan 'The Hollywood Reporter'.

"Je zou het verhaal van Harcourt (Jennifer Holland) en Peacemaker niet in een film kunnen vertellen. Het is te raar waar ze beginnen, waar ze heen gaan en waar ze eindigen. Het is dus gewoon een veel gecompliceerdere relatie, en je hebt dingen nodig die meer geknipt en gedroogd zijn in een film van twee uur, "vervolgde hij.

Hoe 'Better Call Saul' Gunn inspireerde voor 'Peacemaker'

De regisseur van 'Guardians of the Galaxy' legde ook uit hoe hij denkt dat Cena's Christopher 'Peacemaker' Smith vergelijkbaar is met een van de meest geprezen series van het afgelopen jaar, 'Better Call Saul'.

Een prequel/vervolgreeks van 'Breaking Bad', de show waarin Bob Odenkirk de rol van advocaat Jimmy McGill, ook bekend als Saul Goodman, opnieuw speelt, een personage dat hij oorspronkelijk speelde tegenover Bryan Cranston.

"Het is het vermogen om de tijd te nemen om het verhaal te vertellen," legde Gunn uit.

"Zowel Saul als Chris zijn een soort trieste karakters die heel goed zijn in één ding en dan heel slecht in een heleboel andere dingen. Dus ik denk dat het eigenlijk gewoon die ongelooflijk slimme dialoog is, die ontspannen aard van het geaarde leven en dat dan vermengt met de andere dingen die ik met de show wilde doen. Maar ik hou van 'Better Call Saul'. Ik denk dat het een van de beste shows op tv is, zo niet de beste, "voegde hij eraan toe.

Cena speelde voor het eerst de schurk in 'The Suicide Squad', die afgelopen zomer in première ging. Terugkijkend op die film, opende Gunn zich op het moment dat hij zich realiseerde dat hij dieper in het verhaal van Peacemaker wilde graven. Spoilers alert voor degenen die 'The Suicide Squad' nog niet hebben gezien, uiteraard.

"[Het] was een scène met hem en Ratcatcher [gespeeld door Daniela Melchior]. Ik heb die eerst geschoten. En er is een moment waarop hij op het punt staat haar te vermoorden en we zien iets in zijn ogen dat ongelooflijk is Ik weet niet eens of Peacemaker haar op dat moment zou vermoorden, maar toen ik John op dat moment zag, ging ik: 'Er is veel meer aan deze acteur dan ik wist',' zei Gunn.

"[…] Ik wist dat er een kwetsbaarheid was voor John Cena die ik zou kunnen helpen uitstippelen en aan de wereld te presenteren. Dus dat was zeker een deel van de drijvende kracht achter het vertellen van dit verhaal."

'Peacemaker' wordt gestreamd op HBO Max.

Aanbevolen: