The Truth Of The Home Alone Cast Curse

Inhoudsopgave:

The Truth Of The Home Alone Cast Curse
The Truth Of The Home Alone Cast Curse
Anonim

Toen Home Alone werd geproduceerd, dachten veel mensen dat de film zou mislukken. Warner Bros. had zelfs zo weinig vertrouwen in de film dat ze opdracht gaven de productie stop te zetten toen Home Alone het budget overschreed. Gelukkig voor alle betrokkenen en Home Alone-fans overal, kwam Fox tussenbeide om de productie van de film over te nemen en aan de massa uit te brengen.

Home Alone werd natuurlijk zo'n sensatie dat het Macaulay Culkin veranderde in een van de grootste kindsterren in de geschiedenis van Hollywood. Bovendien blijven zoveel mensen van Home Alone houden, dat toen Disney Fox kocht, ze het vervolg Home Sweet Home Alone produceerden, dat een veelbesproken trailer had. Hoewel de meeste mensen Home Alone associëren met succes, blijkt dat de sterren van de film zoveel beroering hebben doorgemaakt dat sommige mensen denken dat de film vervloekt is.

De moeilijke jeugd van Culkins leidde tot problemen

Toen Home Alone in 1990 werd uitgebracht, dachten de meeste mensen dat Macaulay Culkin het had gemaakt sinds hij een enorme ster werd. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Macaulay in de jaren die volgden veel geld zou verdienen en hij tot op de dag van vandaag van dat geld leeft, leidde zijn sterrenstatus tot veel problemen. Macaulay's vader Kit verstootte hem zelfs gedeeltelijk vanwege zijn sterrendom.

Toen Macaulay Culkin met Marc Maron naar de WTF-podcast ging, vertelde hij hoe zijn Home Alone-sterrendom ervoor zorgde dat zijn relatie met zijn vader stuk liep. "Hij was relatief jaloers. Alles wat hij in zijn leven probeerde te doen, zoals, blonk ik uit voordat ik 10 jaar oud was." Behalve dat jaloezie een probleem is voor Macaulay en zijn vader, wordt beweerd dat de ouders van Culkin een vreselijke voogdijstrijd hadden omdat Kit toegang wilde tot het geld van zijn zoon.

Aangezien Macaulay Culkin veel broers en zussen heeft, is het belangrijk op te merken dat al zijn broers en zussen ook werden getroffen door de strijd in het gezin. Zo was Kieran Culkin ook het slachtoffer van de situatie die mede ontstond door het succes dat zijn broer genoot nadat de film hem tot een ster maakte en hij een gedenkwaardige Home Alone-rol speelde.

Verschillende Home Alone-sterren hebben problemen gehad met de wet

In de jaren sinds de release in 1990, kwamen ten minste drie van de meest opvallende sterren van Home Alone in de problemen met de wet. In het geval van Macaulay Culkin werd hij in 2004 gearresteerd voor het bezit van een illegale stof en het hebben van gecontroleerde medicatie zonder recept. Nadat hij schuldig had gepleit, werd Culkin veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar.

In december 2021 werd de acteur die Home Alone's Buzz tot leven bracht, beschuldigd van een uiterst ernstig misdrijf. Volgens de vriendin van Devin Ratray kreeg het paar ruzie toen ze de fans geen geld in rekening bracht om zijn handtekening te krijgen. Als gevolg daarvan, toen ze teruggingen naar een hotel, werd Ratray gewelddadig en sneed zelfs haar zuurstoftoevoer af met zijn handen. Als gevolg hiervan werd Ratray beschuldigd van huiselijk geweld en geweld, maar op het moment van schrijven is hij nog niet voor de rechter gedaagd.

Voor de meeste Home Alone-fans zal John Herd altijd herinnerd worden voor het spelen van Kevins ietwat ongelukkige vader. In het echte leven waren verschillende gebeurtenissen in zijn leven echter geen lachertje. De reden daarvoor is nadat Herd en zijn ex-vriendin Melissa Leo een zoon hadden gekregen en toen uit elkaar gingen, werd het eng. Het jaar nadat Home Alone werd vrijgelaten, werd John Herd beschuldigd van derdegraads mishandeling nadat hij Leo naar verluidt had geslagen. Enkele jaren daarna werd Herd schuldig bevonden aan huisvredebreuk nadat hij tegen haar wil op Leo's eigendom was gevonden.

Welke acteurs uit 'Home Alone' zijn overleden?

In de jaren sinds Home Alone werd uitgebracht, zijn verschillende Home Alone-sterren helaas overleden. De acteur die de aanvankelijk enge en uiteindelijk heldhaftige buurman van de McCallister speelde, stierf bijvoorbeeld in 2011. Natuurlijk leidde Blossoms een vol leven, dus dat is niet overdreven tragisch, maar het is triest dat zijn vrouw hem voorging en zijn zoon Michael zijn leven verloor aan kanker na het overlijden van de acteur.

Een andere Home Alone-acteur die is overleden, is degene die Kevins vader, John Herd, speelde. Nadat Herd door personeel werd gevonden in een hotel waar hij verbleef, werd geoordeeld dat atherosclerotische en hypertensieve hartziekte de oorzaken waren van zijn overlijden. Helaas had Herd voor zijn overlijden een tragedie ondergaan sinds zijn vervreemde zoon Maxwell uit zijn huwelijk met Sharon Herd het jaar voordat John aan zijn einde kwam overleed.

Ten slotte is John Candy de beroemdste Home Alone-acteur die is overleden. Gecast als een vriendelijke reizende muzikant die Kevins moeder helpt bij haar zoektocht om thuis te komen bij haar zoon, maakte Candy optimaal gebruik van de relatief kleine rol. Misschien wel een van de meest geliefde acteurs in de geschiedenis van Hollywood, het voelde alsof de wereld een beetje droeviger werd toen Candy zijn leven verloor.

Aanbevolen: