The Awkward Way Lochlyn Munro kreeg de rol in 'Peacemaker

Inhoudsopgave:

The Awkward Way Lochlyn Munro kreeg de rol in 'Peacemaker
The Awkward Way Lochlyn Munro kreeg de rol in 'Peacemaker
Anonim

DC's nieuwste hit, Peacemaker, maakt de juiste stappen op HBO Max. Het personage wordt briljant gespeeld door John Cena, die te maken kreeg met afwijzing van superhelden voordat hij het personage kreeg. Better Call Saul heeft de show misschien geïnspireerd, maar dit ding is een beest op zich.

Eén ding dat de show absoluut heeft genageld, zijn de castingbeslissingen, waaronder de beslissing om Lochlyn Munro in de rol van Larry Fitzgibbon te casten. Het blijkt dat Munro's auditie voor een ander project, twee decennia eerder, een grote rol heeft gespeeld bij hem om te schitteren op Peacemaker.

Laten we eens kijken naar de show en hoe Lochlyn Munro aan boord kon komen.

'Peacemaker' is een enorm succes geweest

DC's Peacemaker is een van de meest spraakmakende shows op dit moment, en het was een verademing voor tv-fans. Gebaseerd op het citeerbare personage uit The Suicide Squad, is deze show van start gegaan met liefde van zowel fans als critici.

Met John Cena als het titulaire personage, trekt Peacemaker geen klappen uit, en het heeft een hilarische toon behouden terwijl het nog steeds zwaardere thema's aanraakt. James Gunn bracht de zaken goed in evenwicht met The Suicide Squad, en hij heeft dat opnieuw gedaan met deze briljante show.

Tot nu toe zijn er maar een paar afleveringen geweest die hun weg naar HBO Max hebben gevonden, maar fans genieten van elke seconde. Niet alleen is de cast briljant, maar het schrijven is fantastisch, en het openingsthema van de show moet op dit moment het beste op televisie zijn.

Al met al zijn er niet veel shows die het zo doen als Peacemaker. Het was een opvallend aanbod van DC, en fans kunnen niet wachten om de wendingen te zien die in het verschiet liggen voor de kernpersonages van de show.

Zoals eerder vermeld, heeft Peacemaker een fantastische cast en Lochlyn Munro is zeker een geweldige toevoeging aan de show geweest.

Lochlyn Munro is te zien in de show

Lochlyn Munro is een acteur die al geruime tijd in het spel zit, en fans konden hem herkennen van een aantal verschillende projecten toen hij onlangs zijn Peacemaker-debuut maakte als Larry Fitzgibbon.

Op het grote scherm is de acteur verschenen in films als A Night at the Roxbury, Scary Movie, A Guy Thing, Freddy vs. Jason, White Chicks en nog veel meer. Zijn tijd in Scary Movie en White Chicks zijn gemakkelijk enkele van zijn meest herkenbare rollen, aangezien hij in beide projecten hilarisch was.

Op het kleine scherm was Munro te zien in shows als Northwood, Charmed, CSI, Monk, Smallville, Psych, Arrow en Supernatural. De credits van de man zijn behoorlijk indrukwekkend, en gezien het enorme aantal projecten waaraan hij heeft gewerkt, spreekt het voor zich dat hij onderweg heel veel mensen heeft ontmoet.

Een enorme boost voor zijn vermogen om een rol bij Peacemaker te krijgen, was een indruk die hij twee decennia geleden op iemand achterliet

Lochlyn Munro's Scooby-Doo Audition scoorde hem het optreden

Dus, hoe kreeg Munro een felbegeerde plek op Peacemaker? Nou, het kwam grotendeels voort uit een auditie die hij jaren geleden voor Scooby-Doo had.

Volgens Munro: "Ik belandde in dit project omdat toen hij mijn band zag, hij zich herinnerde dat ik een van zijn keuzes was voor Shaggy. Dus ging ik naar binnen - Het is duidelijk dat [Matthew] Lillard de perfecte keuze voor dat personage. Maar zo ging hij: 'Oh, ja, ik wil Lochlyn hierin omdat ik me herinner dat hij een van mijn keuzes was voor Scooby-Doo.' Twintig jaar later, is dat niet raar?"

Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat James Gunn al die jaren geleden de man achter het Scooby-Doo-script was. Hoewel hij de film niet regisseerde, deed Gunn het scenario en het was duidelijk dat hij een beetje een hand had bij het casten van Lillard in de rol van Shaggy. Dit was natuurlijk briljant, maar het is opmerkelijk om te bedenken dat hij zich Munro herinnerde die uitstak, en Gunn zorgde ervoor dat hij een plekje kreeg op Peacemaker.

Munro is misschien niet de hoofdrolspeler in de show, maar hij is een geweldige toevoeging geweest. Beide FBI-agenten voegen een mooi tegenwicht toe aan wat we op het scherm hebben gezien, en er is nog genoeg tijd om die karakters wat meer uit te werken.

Peacemaker maakt een gloeiend hete start op HBO Max, en in dit tempo zal de serie in een mum van tijd voor meer seizoenen worden opgepikt. Hopelijk kan Lochlyn Munro het eerste seizoen overleven en terugkeren voor toekomstige.

Aanbevolen: