Hoeveel zal Taron Egerton verdienen voor 'Sing 2'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zal Taron Egerton verdienen voor 'Sing 2'?
Hoeveel zal Taron Egerton verdienen voor 'Sing 2'?
Anonim

Animatiefilms hebben altijd een ongelooflijke manier gehad om film en muziek te combineren, en veel van de grootste geanimeerde hits die er zijn, bevatten op briljante wijze muziek. De muziek in Disney's Encanto verovert de wereld stormenderhand, en andere studio's zouden dit ook graag voor elkaar krijgen.

Sing 2 had grote verwachtingen van fans, en het leverde aan de kassa op. Taron Egerton werd teruggebracht voor het vervolg en op basis van zijn salaris verhoogde hij zeker zijn indrukwekkende vermogen.

Laten we eens kijken naar het succes van Sing 2 en zien hoeveel Taron Egerton verdiende om Johnny opnieuw in de franchise te stemmen.

Taron Egerton is een fantastische acteur

Taron Egerton, slechts 32 jaar oud, is een artiest die tijdens zijn tijd in Hollywood de credits en de lofbetuigingen heeft verzameld. Het lijkt alsof het gisteren was dat de acteur furore maakte als de nieuweling in de buurt, maar tegenwoordig is hij een begrip die in staat is om de aandacht te trekken met zijn acteercapaciteiten.

Egerton heeft een beetje van alles gedaan op het gebied van film en televisie, hoewel het zijn werk op het grote scherm is dat hem de meeste bijval heeft opgeleverd. Tot nu toe speelde Egerton in de Kingsman-films, Robin Hood en Rocketman, waarmee hij enkele van de grootste prijzen op het gebied van entertainment mee naar huis nam, waaronder een Golden Globe.

Op het kleine scherm heeft de acteur meegewerkt aan projecten als Watership Down, Moominvalley en The Dark Crystal: Age of Resistance.

Natuurlijk kun je niet praten over het uitzonderlijke werk dat Egerton heeft ingeleverd zonder de tijd te nemen om je te concentreren op zijn werk in de Sing-franchise.

Taron Egerton stemde Johnny in 'Sing'

2016's Sing was een geanimeerde release van Illumination die zijn stempel wilde drukken op het publiek. Illumination had al succes en de studio hoopte dat deze film hun volgende grote hit zou worden. Het bleek dat hun gok zijn vruchten afwierp, want Sing werd een sensatie zodra het in de bioscoop verscheen.

Met namen als Taron Egerton, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Scarlett Johansson, pochte Sing een ongelooflijke stemmencast en een fantastisch verhaal, die beide hebben bijgedragen aan het succes. Het kreeg stevige recensies van fans en critici, waardoor het uitstekende mond-tot-mondreclame was om de kaartverkoop te stimuleren.

Aan het einde van zijn theatrale run had Sing een brutowinst van meer dan $ 600 miljoen, waardoor het een echte hit werd. Plotseling had Illumination een ander belangrijk eigendom in handen, en al snel ging de bal aan het rollen voor een vervolgproject.

Dit was geweldig nieuws voor Egerton, die in staat was om weer een hit op zijn cv te zetten. Het betekende ook weer een stevig salaris voor de artiest.

Taron Egerton verdient $ 300.000 voor het vervolg

Volgens Showbiz Galore neemt Egerton een stevige $ 300.000 mee naar huis voor de tweede keer dat hij Johnny in de Sing-franchise vertolkt. Sommigen hadden misschien verwacht dat dit aantal iets hoger zou zijn, maar Egerton maakt deel uit van een ensemble-cast, en als de cijfers van de website kloppen, ha alt niemand zelfs $ 1 miljoen.

Volgens de site zal Matthew McConaughey, die de stem van Buster Moon inspreekt, de best verdienende artiest zijn met een salaris van $ 800.000. Andere artiesten die net onder hem en net boven Egerton binnenkomen, zijn onder meer Reese Witherspoon en Scarlett Johansson, die respectievelijk $ 700.000 en $ 550.000 zullen verdienen.

Sing 2 kwam net in november in de bioscoop en het heeft een goede oogst gehad aan de wereldwijde kassa. Tot op heden heeft de film wereldwijd bijna $ 250 miljoen gescoord. Natuurlijk, gezien alles wat er gaande is, had niemand verwacht dat dit zoveel zou opleveren als zijn voorganger. Nou, dat, en het feit dat Spider-Man: No Way Home records heeft gebroken en de industrie effectief domineert sinds de release in december.

Op dit moment is er geen woord over een derde Sing-film, maar aangezien Sing 2 de meest winstgevende animatiefilm van 2021 was, kunnen we het zien gebeuren. Er is duidelijk interesse in het pand, en sterren als McConaughey hebben al gezegd dat ze aan boord zouden zijn voor een nieuwe film.

"Misschien Sing 3, maar het was niet in deze en veel mensen hebben dat gezegd en ik denk dat dat klopt, Buster Moon zou moeten zingen, fluiten, diddy, neuriën, dansen, iets. Oh, dat zou super leuk zijn. Dat zou het kunnen zijn. Breng het naar de directeur, ik ben met je, "zei hij.

Sing 2 was een succes aan de kassa, en het is leuk om te zien dat een talent als Egerton de tas bemachtigt.

Aanbevolen: