Hoeveel verdienen Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander voor herhalingen van Seinfeld?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdienen Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander voor herhalingen van Seinfeld?
Hoeveel verdienen Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander voor herhalingen van Seinfeld?
Anonim

Sterren in een populaire tv-show betekent een hoop geld verdienen met het netwerk. Salarissen zullen variëren, maar als je de hoofdrol speelt in een van de meest populaire sitcoms op tv, dan ga je waarschijnlijk levensveranderend geld verdienen dat je tot het einde van je dagen zal hebben.

Seinfeld is een klassieker en de sterren verdienden veel geld voor nieuwe afleveringen. Ze hebben echter berucht veel meer verloren. Ze konden niet voor elkaar krijgen wat de cast van Friends met hun lucratieve contracten voor elkaar kreeg, en als gevolg daarvan verdienen ze niet veel aan de herhalingen van de show.

Laten we eens kijken naar Seinfeld en kijken wie er tegenwoordig echt het geld verdient.

Hoeveel hebben 'Seinfeld'-sterren Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander voor herhalingen gezorgd?

In 1989 ontketende NBC Seinfeld, een show die traag op gang kwam, maar die uiteindelijk uitgroeide tot een van de grootste en meest succesvolle sitcoms die ooit op het kleine scherm verscheen.

Met Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander was deze hilarische sitcom een show over niets, en toch was het in staat om een loyaal publiek van miljoenen te verdienen tijdens zijn topjaren op tv. Simpel gezegd, Seinfeld was de koning van de jaren '90, en er waren maar weinig shows die in de buurt kwamen van wat het elke week deed.

Negen seizoenen en 180 afleveringen was Seinfeld een natuurkracht, en uiteindelijk eindigde het met een aflevering die nog steeds de woede van fans trekt. Desalniettemin heeft de show een blijvende erfenis, en de hoofdrolspelers in de show hebben enorm geprofiteerd van het collectieve succes van de serie.

Dankzij het succes dat de serie kon vinden tijdens de uitzending op tv, verdiende de cast geld, vooral Jerry Seinfeld, die uiteindelijk honderden miljoenen dollars verdiende aan de show.

Jerry Seinfeld verdiende honderden miljoenen

Co-creator en hoofdrolspeler in een serie zijn heeft zeker zijn voordelen, en Jerry Seinfeld is daar het bewijs van. Iedereen in de show verdiende zijn deel van het geld, maar geen van de andere sterren kwam in de buurt van wat Jerry mee naar huis kon nemen.

Per Yahoo: "David en Seinfeld kunnen elk $ 400 miljoen verdienen per syndicatiecyclus, meldde New York Magazine."

Deze cheques hielpen Seinfeld om zijn nettowaarde van $ 950 miljoen te vergaren, volgens Celebrity Net Worth.

Als je bedenkt dat Seinfeld constant op een aantal tv-stations wordt afgespeeld, en het feit dat het een gloeiend hete streaming-eigenschap is, is het duidelijk hoe en waarom Jerry Seinfeld en Larry David gaat door met het verzilveren van de hitserie.

Het is geweldig om te zien dat Jerry zijn geld verdiende, maar de rest van de cast verdient weinig in vergelijking.

De rest van de cast verdient centen in vergelijking

Helaas verdient de primaire cast van de show lang niet zoveel geld als mensen zouden denken. Dit komt omdat ze niet in staat waren om over een deel van de winst van de show te onderhandelen. Dit niet kunnen doen, kostte de cast op de lange termijn miljoenen dollars.

Volgens Yahoo, "Een van de meest geliefde en succesvolle sitcoms aller tijden, "Seinfeld" - de show over niets - liep negen seizoenen, eindigend in 1998. Wat betreft de uitbetalingen aan de cast, Jerry Seinfeld en co-creator Larry David nemen het leeuwendeel van de roy alty's omdat mede-sterren Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards en Jason Alexander geen aandeel hebben in de show, volgens International Business Times."

Ja, ze verdienden op een gegeven moment nog steeds ongeveer $ 1 miljoen per aflevering, maar ze verloren zoveel meer nadat ze de onderhandelingstafel hadden verlaten.

Tegenwoordig laten ze de industriestandaard betalen voor syndicatie. Dat is niets vergeleken met Jerry, en het is jammer dat het zo is gelopen.

Dit staat in schril contrast met de cast van Friends, die een deel van de winst van de show wist te bedingen. Dankzij het feit dat Friends tot op de dag van vandaag een van de meest populaire shows op streamingdiensten is, verdient de cast van de show nog steeds miljoenen dollars.

"Het succes van de show loont nog steeds zijn vruchten af voor de cast. In 2015 meldde USA Today dat Warner Bros. $ 1 miljard per jaar verdient aan "Friends". Van dat bedrag gaat 2% - of $ 20 miljoen - naar elk jaar naar elk van de sterren, " meldt Yahoo.

Hoe mooi het ook is dat de cast van Seinfeld miljoenen verdiende, het is moeilijk te zien dat ze veel meer hebben verloren.

Aanbevolen: