Heeft deze fantheorie het plot van Hulu's 'Cruel Summer' blootgelegd?

Inhoudsopgave:

Heeft deze fantheorie het plot van Hulu's 'Cruel Summer' blootgelegd?
Heeft deze fantheorie het plot van Hulu's 'Cruel Summer' blootgelegd?
Anonim

Cruel Summer is een tv-show op Freeform (te bekijken op Hulu) die twee tienermeisjes in het fictieve stadje Skylin, Texas volgt door een vreselijke tragedie. De tien afleveringen van seizoen één gaan door de jaren 1993, 1994 en 1995.

Fans van de serie Cruel Summer hadden veel theorieën over wat er in de show ging gebeuren, zelfs voordat ze hoorden wat er gebeurde in de finale van seizoen 1 van Cruel Summer.

Er waren echter een paar theorieën die een beetje te precies leken. De echte vraag is: hebben de fans de plot van de show al ontdekt, ook al komt er een tweede seizoen aan?

Het belangrijkste plot van 'Wrede zomer'

De serie volgt een van de hoofdpersonen, Kate Wallis, terwijl ze plotseling verdwijnt. De andere hoofdpersoon, Jeanette Turner, lijkt het leven van Kate over te nemen als het populaire meisje.

Nadat Kate een jaar later levend wordt gevonden, beschuldigt ze Jeanette ervan te weten dat ze gegijzeld werd, maar haar ontvoering niet had gemeld. Jeanette werd al snel een van de meest verachte mensen in de natie.

In de hele serie zijn er veel subplots, waaronder gebroken families, vriendschappen en wisselende relaties tussen mensen in de stad. Ernstige onderwerpen zijn onder meer seksueel misbruik, geweld, drugsgebruik en emotionele mishandeling.

Toch neemt de serie de inhoud serieus; elke aflevering heeft meerdere disclaimers om kijkers te waarschuwen de gevoelige inhoud niet te bekijken, en elke aflevering wordt afgesloten met advies over waar ze hulp kunnen krijgen.

De mensen van Skylin worden gedwongen partij te kiezen, maar vinden het moeilijk om het verhaal van welk meisje te geloven. Gelukkig voor fans van de show, is Cruel Summer al verlengd voor een tweede seizoen.

Cruel Summer's Cast List Thrills

De serie put kracht uit de sterke persoonlijkheden van de spelers. Olivia Holt speelt de rol van Kate Wallis, maar dit was niet Holts grote doorbraak; ze was eerder te zien in verschillende Disney Channel-shows, naast andere projecten.

De bekroonde Chiara Aurelia speelt Jeanette Turner. De rol van Martin Harris wordt gespeeld door Blake Lee, terwijl Froy Gutierrez Jamie Henson speelt. Harley Quinn Smith, een favoriet bij fans, speelt Mallory Higgins - en fans kunnen geen genoeg krijgen van het achtergrondverhaal van de actrice.

Er is een grote verscheidenheid aan mensen en persoonlijkheden die door de serie heen schitteren.

Deze rollen waren bijzonder moeilijk om te spelen, want hoewel er tijdens de afleveringen karakterontwikkeling is, aangezien elke aflevering drie verschillende jaren beslaat en ze worden verteld vanuit het gezichtspunt van beide hoofdpersonages, lijken de personages voortdurend te veranderen, al is het maar op kleine manieren.

Fans moeten uitkijken naar de acteurs die hun prestaties enigszins veranderen om beter bij de personages te passen naarmate de jaren vorderen.

Fans hadden talloze theorieën over 'Cruel Summer'

Er waren veel fantheorieën die opdoken nadat de show was uitgebracht. Toen fans de show eenmaal hadden uitgeprobeerd, doken er veel theorieën op die beweerden gelijk te hebben of dat ze de plot van Cruel Summer hadden geraden, voordat er ooit een tweede seizoen werd aangekondigd.

De theorie was dat Kate Jeanette in het huis zag, maar Jeanette zag Kate nooit. Meerdere fans denken dat dit mede de reden is dat Kate ontzettend boos terugkwam op Jeanette. Er wordt aangenomen dat er mogelijk een tweerichtingsspiegel in de kelder was, waarbij Kate Jeanette kon zien, maar Jeanette kon haar niet zien.

Dus in de overtuiging dat Jeanette haar zag en niets zei, terwijl ze haar leven leek over te nemen, kwam Kate ongelooflijk boos terug op haar klasgenoot. Toch was er een moment helemaal aan het einde van de finale van seizoen één van Cruel Summer dat elke mogelijkheid verdrijft dat de theorieën correct zijn.

'Cruel Summer' Fan Theories Pre-Finale

Hoewel dat misschien een van de grootste en beste theorieën is, zijn er verschillende andere die ook door veel andere fans worden geloofd. Fans staan bekend om het maken van theorieën, maar er zijn een aantal echt geweldige die kleine dingen uitleggen in de serie Cruel Summer.

Sommige van deze meer populaire theorieën zijn onder meer dat Kate Annabelle heeft gemaakt vanwege een trauma, Martin die Jeanette chanteerde, Kate de ketting van Jeanette heeft gestolen, het feit dat Kate en Martin "aan het daten waren" vóór de ontvoering en dat Mallory Jeanette erin heeft geluisd.

Van al die theorieën leek het tegen het einde van het eerste seizoen duidelijk dat ten minste één van de theorieën waar was (Martin 'verzorgde' Kate en 'date' met haar). Maar voor velen verpletterde de finale alle hoop om Jeanette te zien opstaan als een slachtoffer wiens onschuld eindelijk wordt erkend.

Seizoensfinale bevestigt één theorie

Veel fans waren boos aan het einde van de toen vermoedelijke laatste aflevering van Wrede zomer. Terwijl fans nu wachten op een tweede seizoen, misten sommigen de laatste momenten van de laatste aflevering… En er was een spoiler.

In de laatste scène, na de aftiteling, wanneer de meeste kijkers hebben weggeklikt om Reddit te bezoeken en meer te speculeren over de plot (en het ontbreken van een nette stropdas aan het einde), verschijnt Jeanette opnieuw.

In de laatste paar seconden van de aflevering hoort Jeanette Kate's gehuil in Martins huis, reikt naar de deurknop naar de kelder en stopt. Ze raakt de knop niet aan en ze glimlacht.

Het is moeilijk te zeggen wanneer het moment komt, hoewel het lijkt alsof het al vroeg in Kate's gevangenschap is. Op basis van het gedrag van Jeanette in de clip, is het duidelijk dat ze loog dat ze niet wist dat Kate in het huis van Martin was.

Wat suggereert dat Kate's beschuldigingen perfect waren, en dat fantheorieën die zeiden dat Jeanette gewoon een echt overtuigende sociopaat was, toch waar zou kunnen zijn. Natuurlijk moeten fans afstemmen op het langverwachte tweede seizoen om het zeker te weten!

Aanbevolen: