Waarom schiet Tom Cruise 'Mission Impossible' op in Zuid-Afrika?

Inhoudsopgave:

Waarom schiet Tom Cruise 'Mission Impossible' op in Zuid-Afrika?
Waarom schiet Tom Cruise 'Mission Impossible' op in Zuid-Afrika?
Anonim

Zuid-Afrikanen in de provincie Limpopo zijn verheugd om Hollywood-ster Tom Cruise in hun nek van het bos te hebben. Cruise is momenteel op locatie in het kleine stadje Hoedspruit om de 8e aflevering van de Mission: Impossible-franchise te filmen.

De film markeert Cruise's achtste optreden als hoofdpersonage. Hij vervult al 26 jaar de rol van Ethan Hunt, hoewel producenten hebben laten doorschemeren dat de achtste film de laatste in de serie zal zijn.

Waarom koos 'Mission Impossible' voor Zuid-Afrika?

De films in de Mission: Impossible-franchise zijn opgenomen op echte locaties, in plaats van op geluidspodia of met behulp van groene schermen. De producenten hebben adembenemende plekken voor de actie op het scherm.

Voorgaande opnames waren onder meer Dubai, Sevilla, Shanghai, Praag, Boedapest en het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. En Zuid-Afrika heeft zeker een grote verscheidenheid aan adembenemende landschappen om uit te kiezen.

Het is niet de enige Hollywood-film die in Zuid-Afrika is opgenomen

Het land in het zuidelijkste puntje van Afrika is voor een aantal shoots gebruikt. Het opvallende landschap heeft veel filmmakers verleid. Wat misschien wel de laatste is in de Mission: Impossible-franchise, zal niet de eerste of laatste van de films zijn die in Zuid-Afrika zijn opgenomen.

In 2017 werd The Dark Tower, met de Engelse acteur Idris Elba, opgenomen in de grimmige Karoo-woestijn en in het majestueuze Cederberg-gebergte.

2018 Zag Marvel's The Avengers: Age of Ultron op locaties in het stadscentrum van Johannesburg. In hetzelfde jaar werd de actiefilm Tomb Raider, met de Zweedse actrice Alicia Vikande, opgenomen in en rond Kaapstad.

Mission: Impossible 8 zal de schilderachtige Blyde River Canyon laten zien, en er is ook gesuggereerd dat sommige scènes de schilderachtige gebieden rond Durban en Kaapstad zullen bevatten.

Een aantal Hollywood-sterren is geboren in Zuid-Afrika

Het land heeft een bloeiende filmindustrie en heeft vele beroemde acteurs voortgebracht. De meeste mensen weten dat Hollywood A-lister, Charlize Theron, uit het land komt.

Maar er zijn een aantal andere sterren die in Zuid-Afrika zijn geboren en die hun stempel hebben gedrukt in de filmwereld.

Wat is er gepland voor de kenmerkende stunt van de film?

Fans van de franchise zijn dol op de dodelijke stunts in de films. In feite, nadat de tweede film op het scherm was verschenen, werd later onthuld dat het eigenlijk rond de actiescènes was geschreven in plaats van de plots.

Elke film bevat een kenmerkende stunt, die als onderdeel van de publiciteit wordt gebruikt.

De opwinding wordt nog vergroot door het feit dat Tom Cruise de stunts zelf uitvoert. In Mission Impossible Ghost Protocol was de acteur degene die echt het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, heeft geschaald. Het is een feit waar fans over de hele wereld van houden dat Tom geen stuntdubbel heeft.

Mission: Impossible Rogue Nation zag de acteur aan de zijkant van een vliegend vliegtuig hangen, 5000 voet in de lucht. Tom heeft ook aan de rotsen gehangen bij Dead Horse Point in Utah en met een motorfiets van een klif in Noorwegen gereden.

De stunts zijn het zeker waard voor Cruise, die enorme hoeveelheden geld verdient met de franchise.

Is Ethan Hunt terug naar vliegtuigen in 'Mission: Impossible 8'?

De lokale bevolking in Zuid-Afrika was opgewonden toen ze WW2-vliegtuigen in het kleine stadje zagen aankomen voordat het filmen begon. De vliegtuigen werden verplaatst naar een geheime locatie.

De pre-publiciteit rond de stunt is nog niet vrijgegeven, maar Tom werd eind vorig jaar gezien met een soortgelijk vliegtuig boven de lucht in Engeland. Gezien het bewijs lijkt het alsof Ethan Hunt betrokken is bij een of andere hoogvliegende actie in de achtste film.

Fans kunnen er hoe dan ook zeker van zijn dat Tom tijdens het filmen een aantal geweldige stunts zal uitvoeren, net zoals hij in het verleden ontelbare keren heeft gedaan.

De Covid-pandemie had invloed op de releasedatums van 'Mission: Impossible' 7 en 8

Mission: Impossible-fans zullen feestvieren wanneer deel 8 wordt uitgebracht vlak na de zevende film, die zwaar werd getroffen door de pandemie.

De zevende film in de franchise zou in februari 2020 van start gaan in Venetië, Italië. De opnames van de eerste dag zouden beginnen op de dag dat Noord-Italië op slot ging. Als gevolg hiervan werd de productie haastig naar Rome verplaatst.

Er was een verdere vertraging toen de Eeuwige Stad ook werd gesloten toen het aantal gevallen in het zuidelijke deel van het land piekte. Deze vertragingen zorgden ervoor dat sommigen terugkeerden naar de stedelijke legende over de Mission Impossible-franchise die werd vervloekt.

De wanhopige pogingen om de pandemie te ontlopen waren als iets uit een van de films, maar uiteindelijk moesten de producenten toegeven en de releasedatums voor Mission Impossible 7 wijzigen, wat ook de datums voor de volgende film heeft beïnvloed. Twee films achter elkaar zullen echter geen probleem zijn voor fans!

Aanbevolen: