Is 'Against The Ice' het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'Against The Ice' het kijken waard?
Is 'Against The Ice' het kijken waard?
Anonim

Met meerdere streamingdiensten en grote netwerken die nog steeds in het spel zijn, lijkt er een eindeloze hoeveelheid inhoud te zijn waar mensen van kunnen genieten. Netflix heeft geweldige shows, Disney Plus biedt alles van Marvel tot Star Wars, en zelfs Hulu is baanbrekend met originele inhoud.

Eerder deze maand maakte Against the Ice zijn debuut op Netflix, met Nikolaj Coster-Waldau van Game of Thrones-faam. Er is veel werk gestoken in het maken van deze film, maar fans willen toch weten of het hun tijd waard is.

Laten we eens kijken wat critici en filmfans zeggen,

Is Netflix's 'Against The Ice' het kijken waard?

Netflix doet iets heel speciaals met hun originele inhoud, en het is ongelooflijk om te zien hoe ver het film en televisie de afgelopen jaren heeft geduwd. Ja, het is misschien begonnen als een service om dvd's te huren, maar de blijvende impact die Netflix heeft gehad op de entertainmentindustrie v alt niet te ontkennen.

Het lijkt erop dat toen de bal aan het rollen was voor de streaminggigant, niets hem in de weg stond. Tegenwoordig heeft Netflix een waanzinnig budget en hebben ze geen problemen met het aannemen van projecten van elke omvang. Recente releases van Netflix bevatten films met een groot budget zoals Red Notice en Don't Look Up, die beide honderden miljoenen streaming-uren genereerden.

Natuurlijk kunnen ze niet allemaal winnaars zijn, en er zijn genoeg Netflix-projecten die de hype gewoon niet hebben waargemaakt. De meeste van deze misbaksels zijn volledig vergeten, maar er zijn er enkele geweest, zoals een recente poging tot een live-action Cowboy Bebop-aanpassing, die de krantenkoppen haalden omdat ze flauw waren.

Dat gezegd hebbende, wanneer Netflix een knaller uitbrengt, lanceren ze een project waar mensen niet mee ophouden. Hierdoor is er altijd een zekere mate van anticipatie voor elk project dat de streamingdienst bereikt.

Onlangs kwamen er een hele reeks nieuwe projecten op Netflix, waaronder een film met een bekend gezicht uit een van de grootste tv-shows aller tijden.

‘Against The Ice’ is een nieuwere release

Against the Ice is een film die onlangs naar Netflix kwam en mensen waren enthousiast om te zien wat de film zou brengen voor de streamingdienst. Hoewel het geen regelrechte Netflix Original was, kreeg deze film niet hetzelfde soort grote bioscooprelease als films als Uncharted, dus leunde hij op Netflix om indruk te maken op het publiek.

Met Nikolaj Coster-Waldau, vooral bekend van zijn werk aan Game of Thrones, zag deze historische overlevingsfilm er zeker interessant genoeg uit voor kijkers thuis. Het was misschien niet geframed als een potentiële kaskraker, maar er was een zekere mate van intriges.

Het filmen van de film was niet gemakkelijk, omdat de acteurs de elementen moesten trotseren, iets waar Coster-Waldau over vertelde.

"De natuur is machtig als je daar bent - het heeft bijna een eigen wil. Maar er waren natuurlijk dagen dat we veel meer kregen dan we hadden verwacht, en we hadden een paar hevige stormen. Wat zo opwindend is, is dat het weer dat je in de film ziet, is wat we echt meemaakten. Wanneer de personages worstelen met de wind en in een sneeuwstorm, zaten we echt in een sneeuwstorm tijdens het filmen, "zei hij.

Het project is nu een paar weken uit en de recensies stromen binnen van zowel critici als fans. Dit heeft bijgedragen aan de beslissing of de film iemands tijd waard is.

'Against The Ice' wordt door veel kijkers gestreamd, maar de recensies zijn gemengd

Dus, is Against the Ice het kijken waard? Helaas, als we kijken naar de scores die het project heeft ontvangen op Rotten Tomatoes en IMDb, lijkt het er zeker op dat dit een project is dat de meeste mensen goed zullen overslaan.

Volgens de kritische consensus over Rotten Tomatoes, "is Against the Ice niet de meest originele of opwindende wildernisthriller, maar kijkers die op zoek zijn naar mens-versus-natuur-entertainment kunnen het gemakkelijk slechter doen."

Het is niet zo dat de film als gruwelijk wordt beschouwd, maar de scores op deze grote sites geven aan dat het op zijn best gewoon fatsoenlijk is. Hierdoor zullen veel mensen worden afgeschrikt om het op een eerlijke manier te proberen, en daar is niets mis mee.

Ondanks de lagere kijkcijfers, zijn er enkele positieve punten om uit de film te halen.

"Er zit veel authenticiteit en realisme in dit schrijnende overlevingsverhaal", schrijft Susan Granger van SSG Syndicate.

Over het algemeen zullen de meeste mensen waarschijnlijk doorgaan met het kijken naar dit gewaagde overlevingsverhaal.

Aanbevolen: