Alles wat we weten over seizoen 4 van 'Doom Patrol

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over seizoen 4 van 'Doom Patrol
Alles wat we weten over seizoen 4 van 'Doom Patrol
Anonim

DC heeft een lange en ongelooflijke geschiedenis in entertainment, en ze hebben het door de jaren heen gezien en gedaan. Hun animatiefilms worden als beter beschouwd dan hun live-action-aanbod, en de Arrowverse heeft nog steeds ruimte voor personages die hun eigen show verdienen. De ruimte voor groei is enorm en DC gaat een nieuw tijdperk in.

Doom Patrol is een geweldige show van de stripgigant en de cast is briljant in elke aflevering. Gelukkig gaan ze in de toekomst over naar een nieuw seizoen.

Er is weinig bekend over het vierde seizoen, maar hieronder staan een paar details!

Wat we weten over seizoen 4 van 'Doom Patrol'?

Doom Patrol is drie seizoenen lang een fantastische stripserie geweest op HBO. Het heeft al een aantal opvallende wendingen gehad, en deze zorgen ervoor dat de fans terugkomen voor meer.

Joivan Wade, die Cyborg speelt, vertelde over de veranderingen die hij voelde tijdens seizoen 3.

"En een echte factor dat het hele seizoen voor alle personages, ik denk dat een van de grote dingen die veranderd zijn, was dat de bende veel meer samen was. Je ziet dat soort dingen gewoon op het scherm, ziend hoeveel de bende samen is, met name het feit dat we een hele aflevering hadden met elke persoon, inclusief Brendan Fraser en Matt Bomer in dezelfde scène, "zei hij.

Doom Patrol is bevestigd terug te komen voor een vierde seizoen, en fans proberen zoveel mogelijk informatie te leren. Details zijn schaars, maar er zijn wat geruchten die online hun ronde doen.

Casey Brinke komt naar de show

Doom Patrol gaat dingen door elkaar halen en nieuwe gezichten in de schoot werpen, terwijl we de personages waar we van zijn gaan houden op hun plaats houden.

Eén personage dat naar seizoen 4 komt, is niemand minder dan Casey Brinke.

Volgens Murphy's Multiverse zal "Seizoen 4 het karakter van Casey Brinke introduceren. De heldin die bekend staat als Space Case moest het opnemen tegen haar vader, die door een virus in de schurk Torminox veranderde. Haar moeder was de een om hem uit te schakelen door zichzelf op te offeren en haar dochter achter te laten. Het is een tragisch achtergrondverhaal voor de jonge heldin en het is toevallig fictief. Zie je, Danny the Street, die in de hele serie is verschenen, heeft eigenlijk het stripboek gemaakt waarin ze leefde en kreeg het vermogen om haar in de realiteit te brengen. Als zodanig moest ze vat krijgen op het feit dat haar leven fictie was."

Dit zou geweldig nieuws moeten zijn voor stripboekfans, aangezien Doom Patrol geweldige dingen heeft gedaan met personages die geen A-lijststatus hebben. Het v alt nog te bezien hoe groot de rol van Casey zal zijn in seizoen 4, maar als haar opname voldoende is om deze berichtgeving te rechtvaardigen, dan moeten we ons voorstellen dat ze een rol zal spelen in het grotere geheel.

Nieuwe personages zijn altijd leuk, maar fans zijn veel meer bezig met het plot dan met iets anders. Seizoen drie stelde een aantal vragen tijdens de afsluiting, en deze vragen verdienen allemaal wat antwoorden.

Onbeantwoorde vragen moeten worden beantwoord tijdens seizoen 4

Zoals geschetst door Fan Bolt: "Wat zal er gebeuren met het gigantische lichaam van Robotman? Is Rita Farr te ver afgedaald in schurkenstaten om nog steeds als een held te worden beschouwd? Kan Laura De Mille ooit echt een held worden?"

Al deze vragen moeten in het komende seizoen worden aangepakt, en we denken dat de mensen bij DC dat zullen waarmaken. Fans, vooral fans van stripboeken, merken snel de kleine dingen op, vooral onopgeloste verhaallijnen. Met andere woorden, als DC deze vragen niet beantwoordt, zullen fans verontwaardigd zijn.

Een andere vraag die beantwoord kan worden, is de totale omvang van de missies die de groep nu zal uitvoeren.

"Er is geen informatie over het plot van seizoen 4 van "Doom Patrol" officieel bevestigd, hoewel het, vanwege de aard van het einde van seizoen 3, hoogstwaarschijnlijk is dat het team grotere missies op zich zal nemen vanwege hun gedeelde acceptatie van hun rol als een soort superteam. Het is mogelijk dat we enkele terugkerende personages zoals Dorothy (Abi Monterey) en de Dead Boy Detectives ook meer kunnen zien verschijnen, "schrijft. Looper.

Dit zou geweldig zijn om te zien, en het zou de serie echt naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het zal nog even duren voordat seizoen vier van Doom Patrol op HBO uitkomt, en fans zullen al het nieuws opsnuiven dat ze van tevoren kunnen krijgen.

Aanbevolen: