De waarheid over de originele plannen voor Amy en Jake uit Brooklyn Nine-Nine

Inhoudsopgave:

De waarheid over de originele plannen voor Amy en Jake uit Brooklyn Nine-Nine
De waarheid over de originele plannen voor Amy en Jake uit Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis hebben talloze shows tevergeefs geprobeerd kijkers te interesseren voor liefdesverhalen. Aan de positieve kant zijn er echter door de jaren heen een aantal echt geweldige tv-paren geweest. Natuurlijk, alleen omdat kijkers om een tv-paar gaan geven, wil dat nog niet zeggen dat ze van elk element van hun verhaal genieten. Toen Jim en Pam van The Office bijvoorbeeld bijna een geluidsman tussen hen in kregen, waren de meeste kijkers van de show verontwaardigd.

Gelukkig voor de mensen die aan Brooklyn Nine-Nine hebben gewerkt, zijn de meeste fans van de show veel meer gaan geven om het hoofdkoppel van de serie, Jake en Amy. Dat betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat elk deel van het verhaal van het fictieve paar uitpakte zoals ze waren gepland. Met dat in gedachten roept het een fascinerende vraag op: wat waren de oorspronkelijke plannen voor Amy en Jake van Brooklyn Nine-Nine?

Brooklyn Nine-Nine ontwikkelde een extreem gepassioneerde fanbase

Het maakt niet uit hoeveel werk mensen in een televisieprogramma steken, ze weten allemaal vanaf het begin één ding: elke serie kan maar zo lang in de ether zijn. Als gevolg hiervan accepteren mensen die beslissing meestal en snel verder wanneer wordt aangekondigd dat een show is geannuleerd. Toen Brooklyn Nine-Nine echter onverwacht werd geannuleerd, waren fans zo woedend dat al snel werd aangekondigd dat de show zou terugkeren op een nieuw netwerk.

Natuurlijk, zoals elke Brooklyn Nine-Nine-fan al zou moeten weten, zijn er veel verschillende redenen om van de show te houden. Brooklyn Nine-Nine speelde bijvoorbeeld verschillende extreem getalenteerde acteurs die geweldige mensen lijken, en daarom hebben velen van hen veel kijkers op sociale media. Bovendien heeft Brooklyn Nine-Nine vaak uitstekend werk geleverd door extreem serieuze onderwerpen aan te pakken. Toen Rosa bijvoorbeeld naar haar ouders kwam, werd die verhaallijn aantoonbaar tot in de perfectie behandeld. Bovendien lijdt het geen twijfel dat Brooklyn Nine-Nine een aantal sympathieke koppels bevatte, waaronder Holt en Kevin, evenals Jake en Amy.

Waarom Amy en Jake uitgingen in Brooklyn Nine-Nine

Gezien het feit dat veel van de beste tv- en filmparen worden gespeeld door buitengewoon aantrekkelijke acteurs, denken sommige mensen misschien dat mensen gewoon knappe mensen verliefd willen zien worden op het scherm. Hoewel het een leugen zou zijn om te doen alsof die perceptie niet waar is, hebben fans de neiging om te investeren in koppels op het scherm vanwege iets dat veel belangrijker is, chemie. Immers, zelfs als ze worden gespeeld door prachtige acteurs, als schermparen geen chemie hebben, maakt het mensen niet uit. Omdat Johnny Depp en Angelina Jolie bijvoorbeeld geen chemie hebben, kwam en ging hun film The Tourist uit 2010 zonder veel tamtam.

Sinds Brooklyn Nine-Nine zo populair was op televisie, is mede-maker Dan Goor vaak geïnterviewd over het succes van de show. Volgens wat Goor in het verleden heeft gezegd, wisten de producers van de show tijdens het castingproces van Brooklyn Nine-Nine hoeveel geluk ze hadden. Immers, toen Andy Samberg en Melissa Fumero samen lazen, kreeg iedereen er "veel vertrouwen" in dat Jake en Amy een geliefd koppel zouden worden vanwege hun chemie.

Helaas, alleen omdat producenten denken dat twee acteurs samen een chemie hebben, wil nog niet zeggen dat ze gelijk hebben. Toen Brooklyn Nine-Nine's echter de feedback zocht van een testpubliek dat een voorproefje van de show kreeg, wierp hun geloof in Melissa Fumero en Andy Samberg zijn vruchten af. De reden daarvoor is dat volgens de feedback van het publiek de chemie van Jake en Amy "door het dak" werd getest. Bovendien, hoewel Sandberg en Fumero met andere mensen getrouwd zijn, wilden sommige kijkers aanvankelijk dat ze een ander tv-paar zouden zijn dat hun romance van het scherm zou halen.

Het moet natuurlijk vanzelfsprekend zijn dat het casten van twee acteurs met heel veel chemie een geweldige zaak was voor de mensen die de leiding hadden over Brooklyn Nine-Nine. Volgens een Buzzfeed-artikel lijkt het er echter op dat de schrijvers van Brooklyn Nine-Nine aanvankelijk moeite hadden om Jake en Amy te scripten op een manier die profiteerde van de schermchemie van Melissa Fumero en Andy Samberg.

Tijdens de productie van Brooklyn Nine-Nine's tweede aflevering getiteld "The Tagger", werd een cold open gefilmd waarin Amy en Jake ruzie maakten. Hoewel Jake en Amy het scherm verlichtten toen ze samen voor de camera verschenen, hadden de producers moeite om "uit te zoeken" hoe ze al vroeg ruzie konden maken zonder te ver te gaan. Als gevolg hiervan werd die koude opening geschrapt en vervangen door een waarin Holt Jake aanklaagt omdat hij onprofessioneel is.

Aanbevolen: