Deze 'She's All That'-ster was verliefd op Paul Walker tijdens het maken van de film

Inhoudsopgave:

Deze 'She's All That'-ster was verliefd op Paul Walker tijdens het maken van de film
Deze 'She's All That'-ster was verliefd op Paul Walker tijdens het maken van de film
Anonim

In een ideale wereld zou de carrière van een acteur slagen of mislukken op basis van één ding, hun vermogen om te presteren. In werkelijkheid weet echter iedereen dat het geen toeval is dat de meeste mensen die het groot maken in Hollywood er buitengewoon knap uitzien. Als neveneffect daarvan wordt het overgrote deel van de film- en televisietoestellen overspoeld met verbluffend aantrekkelijke hoofdrolspelers. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat veel co-sterren in de loop der jaren met elkaar zijn uitgegaan.

Gezien het feit dat filmsterren gemakkelijk toegang hebben tot wat ze maar willen, kan het moeilijk zijn om je voor te stellen dat beroemde acteurs iets willen wat ze nooit zullen hebben. Dat gezegd hebbende, er zijn veel voorbeelden van sterren die hebben toegegeven verliefd te zijn op een beroemdheid die ze tot nu toe nooit zouden hebben gehad. Een van de mensen die in She's All That speelde, gaf bijvoorbeeld ooit toe een oogje op Paul Walker te hebben gehad.

Mensen hebben opnieuw onderzocht of ze dat allemaal is

In de overgrote meerderheid van de gevallen worden films niet lang nadat ze uitkomen grotendeels vergeten. Aan de andere kant slagen sommige films erin om genoeg indruk te maken op de kijkers dat mensen er jarenlang over blijven praten. Toen She's All That in 1999 werd uitgebracht, leek het niet per se het soort film waar mensen decennia later nog steeds om zouden geven. Desondanks bewijst het feit dat She's All That in 2021 een remake van geslachtsverandering kreeg, hoe relevant de film decennia later blijft.

Vanwege het feit dat He's All That in 2021 werd uitgebracht, zijn veel mensen die She's All that in jaren niet hadden gezien, teruggegaan om de originele film te bekijken. Net als de meeste films waren er aspecten van She's All That die in het minst niet goed zijn verouderd. Bovendien waren er enkele delen van She's All That waar veel mensen problemen mee hadden toen de film voor het eerst werd uitgebracht, inclusief de boodschap die de film naar vrouwen stuurt.

Als gevolg van het feit dat veel mensen de problemen van She's All That hebben ontdekt en onthouden, zijn mensen de erfenis van de film opnieuw gaan onderzoeken. Verbazingwekkend genoeg is de overgrote meerderheid van de mensen She's All That echter blijven aanbidden, ook al zijn ze openhartig over de problematische aspecten van de film. Bijvoorbeeld, een kop van Cosmopolitan uit 2019 genaamd She's All That "een geweldige tienerfilm met een vreselijke boodschap voor vrouwen".

Jodi Lyn O'Keefe geeft toe verliefd te zijn op Paul Walker

Meestal als mensen praten over She's All That, denken we in de eerste plaats aan twee acteurs, Freddie Prinze Jr. en Rachael Leigh Cook. Desondanks verschenen er verschillende opmerkelijke sterren in She's All That, waaronder Usher, Lil 'Kim, Kevin Pollak, Kieran Culkin en Matthew Lillard. In feite steelt Lillard zelfs even de schijnwerpers van de film wanneer hij een hilarisch egoïstische dans van karakter uitvoert. Naast al die acteurs zou She's All That niet hebben gewerkt zonder de uitvoeringen van Jodi Lyn O'Keefe en Paul Walker in de film.

Gecast als twee personages die het verhaal van de film in actie brengen, maakt Taylor van Jodi Lyn O'Keefe het uit met Zack van Freddie Prinze Jr. en sluit Dean van Paul Walker de weddenschap die Laney in het verhaal brengt. Naast het spelen van een rol in She's All That's fictieve liefdesverhaal, waren O'Keefe en Walker blijkbaar betrokken bij een eenrichtingsromantiek achter de schermen. Immers, in 2015 vertelde O'Keefe aan Cosmopolitan dat ze verliefd was op Walker toen ze samen de film maakten.

Tijdens een gesprek met Cosmopolitan, werd Jodi Lyn O'Keefe gevraagd of ze ooit betrokken was geweest bij een van haar She's All That co-sterren. Zonder ook maar iets te missen, onthulde O'Keefe dat ze met geen van haar co-sterren in de film uitging, maar dat ze dat wel wilde. “Ik ben met niemand in zee gegaan. Volgens mij loop je op een set vol met al deze mooie mensen en wil je stiekem met iedereen aan de slag."

De Cosmopolitan-interviewer voelde duidelijk een primeur en vroeg Jodi Lyn O'Keefe op welke van haar She's All That co-sterren ze verliefd was. O'Keefe reageerde volkomen openhartig en identificeerde voor welke van haar She's All That co-sterren ze gevoelens had, terwijl ze onthulde dat ze niet de enige was.

“Meteen, Paul Walker. Ik dacht: "Wat is dat voor mooie mens?" Ik denk dat we ons allemaal zo voelden, we liepen allemaal de set op en het was als: "Wie is deze Adonis?" Hij was een poppenbaby, zo noemde ik hem. Hij was gewoon een van de liefste mannen die ik ooit had ontmoet.'

Aanbevolen: