Hoeveel verdient Angelina Jolie voor Maleficent 3?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Angelina Jolie voor Maleficent 3?
Hoeveel verdient Angelina Jolie voor Maleficent 3?
Anonim

Angelina Jolie blijft een van de meest gewilde actrices in Hollywood, die naar verluidt tot $ 20 miljoen per film opeist. Gezien haar referenties, die speelde in meer dan een dozijn succesvolle blockbuster-films, zoals Tom Raider, Mr. & Mrs. Smith, Wanted en S alt, is het geen verrassing dat de moeder van zes een van de best betaalde sterren is in Hollywood.

Maar toen Jolie zich aanmeldde om te schitteren als Maleficent in de gelijknamige film uit 2014, verdiende de 46-jarige ex-vrouw van Brad Pitt haar grootste salaris tot nu toe, nadat Disney haar zou hebben betaald een oogverblindende $ 33 miljoen, exclusief back-endwinsten op basis van het succes van de film aan de kassa.

De film bracht wereldwijd meer dan $ 750 miljoen op en bevatte een tweede aflevering, getiteld Maleficent: Mistress of Evil, die in 2019 in de bioscoop verscheen. Gezien het feit dat ze niet alleen werd teruggebracht om de rol opnieuw te spelen, maar ook werd gecrediteerd als producer van beide films v alt niet te ontkennen dat Jolie een fortuin verdiende met beide projecten, hoewel haar betaling voor de tweede film nooit werd bekendgemaakt.

Hoeveel verdient Angelina voor 'Maleficent 3'?

In september 2021 werd gemeld dat Jolie zich had aangemeld om terug te keren naar de Disney live-action franchise met een derde film, vooral omdat zijn voorgangers ongelooflijk succesvol waren, ondanks dat Mistress of Evil $ 200 miljoen minder verdiende dan van wat de titelloze film gegenereerd in 2014.

Hoewel Disney nog moet bevestigen dat Maleficent 3 daadwerkelijk in de maak is, hebben fans gemerkt dat de filmtitel verschijnt onder Jolie's line-up van aankomende films, waarbij de status van de film is gemarkeerd als 'aangekondigd'.

Er is geen officieel woord van Disney geweest dat bevestigt dat er een derde film in de maak is, maar IMDb zou de titel zeker niet hebben vermeld op de officiële pagina van Jolie als ze niet al op de stippellijn had getekend.

Gezien hoeveel Jolie verdiende voor de eerste film, is het redelijk om aan te nemen dat ze waarschijnlijk ergens tussen de $ 40 en $ 50 miljoen zou kunnen verdienen als ze eventuele backend-winsten, haar basissalaris voor de rol en alle andere posities die ze achter zich draagt, toevoegt de scènes, zoals een rol als producer, die ze ook in de vorige twee films had.

Volgens de populaire filmsite Giant Freakin Robot, die beweerde een exclusieve film te hebben gewonnen, is Jolie al aangemeld voor het aanstaande project, dat naar verwachting later dit jaar in ontwikkeling zal gaan.

Aangezien de plot en verhaallijn nog steeds in elkaar worden geknutseld, is het onduidelijk hoeveel Jolie van de film zal verdienen, maar het zal zeker niet minder zijn dan wat ze naar verluidt maakte toen ze Maleficent voor het eerst speelde in 2014.

Volgens de publicatie: Een van onze vertrouwde en bewezen interne bronnen heeft nu vernomen dat Disney actief bezig is met de ontwikkeling van Maleficent 3. We kunnen Angelina Jolie binnenkort weer op het scherm zien als de beruchte schurk, maar van wat we hebben geleerd, klinkt het niet alsof de studio nog een vaste tijdlijn heeft.

“Aangezien ze het project nu aan het ontwikkelen zijn en er een kloof van vijf jaar was tussen de eerste en de tweede film, zal het misschien niet tot 2024 of zelfs 2025 duren voordat we de derde film zullen uitbrengen.

"Toch kunnen fans er gerust op zijn dat de film daadwerkelijk plaatsvindt, na bijna twee jaar wachten op nieuws over de vervolgfilm."

Angelina Jolie speelt graag het personage

In 2019 gutste Jolie over haar liefde voor Maleficent en zei dat ze betrekking heeft op de onbegrepen antagonist, die voor het eerst verscheen in de 16e animatiefilm Sleeping Beauty in 1959.

Sprekend met Variety over enkele van de eigenschappen die ze gemeen heeft met het personage, zei ze dat de films "me eraan herinneren en ik hoop dat anderen dat er een deel van ons is dat gewoon ongebreideld is."

“We moeten gewoon zijn wie we zijn. We kunnen niet minder zijn dan we zijn. We kunnen niet minder eerlijk zijn. We kunnen niet minder fel zijn. We moeten onszelf vinden en er vrij mee zijn en er oké mee zijn.”

Ze vervolgde: “Moeder zijn bracht iets in mij naar boven dat me volledig heeft getransformeerd, vergelijkbaar met Maleficent. Ik voelde de verantwoordelijkheid om een beter mens te zijn. Maleficent doet haar best.

“Ik denk dat waar ze fa alt, is dat ze niet in zichzelf gelooft. Ze vraagt zich af of ze wel goed genoeg is om moeder te zijn. Ik had vragen toen ik voor het eerst moeder werd en of ik fit was of niet. Dat raakte een snaar bij mij.”

Aanbevolen: