Waarom '90 Day Fiancé'-ster Geoffrey Paschel werd veroordeeld tot gevangenisstraf, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Waarom '90 Day Fiancé'-ster Geoffrey Paschel werd veroordeeld tot gevangenisstraf, uitgelegd
Waarom '90 Day Fiancé'-ster Geoffrey Paschel werd veroordeeld tot gevangenisstraf, uitgelegd
Anonim

Fans van de populaire reality-tv-show 90 Day Fiancé waren verrast om de naam van Geoffrey Paschel weer in de krantenkoppen te zien spatten. Ze waren nog meer geschokt toen ze ontdekten waarom hij zoveel media-aandacht trok. Paschel, die beroemd was in de Before The 90 Days: Seizoen 4 in 2020, wordt geconfronteerd met een zware gevangenisstraf nadat hij schuldig is bevonden en veroordeeld is voor een hele reeks gruwelijke misdaden.

Hij heeft al een proces gehad en is zijn straf uitgezeten, en nu de details over deze zaak naar voren komen, is het voor 90 Day Fiancé-fans duidelijk geworden dat Geoffrey Paschel een echt gevaar was voor de samenleving en voor de vrouwen om hem heen tijdens zijn tijd op de show. De details rond dit enorm beledigende gedrag zullen je choqueren…

10 Fans herinneren zich het optreden van Geoffrey Paschel op '90 Day Fiancé'

Fans herinneren zich de dagen dat Geoffrey Paschel verscheen op 90 Day Fiancé en betrokken was bij een dramatisch touwtrekken tussen twee vrouwen. Hij creëerde een soort liefdesdriehoek tussen hemzelf, een dame genaamd Varya, en zijn vriendin, Mary. Op een bepaald moment tijdens de show werd Geoffrey verliefd op een Russische vrouw genaamd Varya en vroeg haar opgewonden ten huwelijk.

Varya vond dat deze relatie te snel ging en verwierp de relatie en vroeg om een langzamer tempo. Ze veranderde uiteindelijk van gedachten en wilde zijn voorstel opnieuw bezoeken, maar tegen die tijd beweerde Geoffrey dat hij gevoelens had voor zijn vriend, Mary. Er was veel heen en weer tussen hen drieën, en uiteindelijk ging Geoffrey andere relaties verkennen.

9 Er is een verontrustende 911-oproep geplaatst

Een van zijn relaties resulteerde in een verloving met een dame met de naam Kristen Wilson. Het lot van Geoffrey nam een enorme wending in juni 2019, toen Wilson vanuit het huis van een buurman een paniekerig 911-oproep plaatste en erop stond dat ze door Geoffrey was aangevallen, mishandeld en tegen haar wil was vastgehouden. De politie haastte zich naar de plaats delict en onthulde de gruwelijke geheimen die hij al zo lang had begraven. Ondanks zijn charmante houding en zijn strakke uiterlijk, was Paschel een heel andere man achter gesloten deuren.

8 De gruwelijke verwondingen die Geoffrey Paschel veroorzaakte

Toen de politie arriveerde en Kristen Wilson verzorgde, werd het hen meteen duidelijk dat ze net op het toneel waren gekomen van een voortdurende situatie van huiselijk geweld. Uit rapporten bleek later dat Kristen een duidelijke hersenschudding had op het moment dat ze werd beoordeeld.

Ze vertoonde ook een verscheidenheid aan wonden en kneuzingen die consistent waren met haar verhaal van voortdurend misbruik. Ze had ook een "verhoogde blauwe plek" op haar voorhoofd en "kneuzingen en schaafwonden op haar rug, armen en de binnenkant van haar lip." Geoffrey Paschel werd onmiddellijk in hechtenis genomen en de waarheid achter de verschrikkingen van zijn beledigende gedrag begon aan de oppervlakte te komen.

7 Geoffrey Paschel hield zijn verloofde tegen haar wil vast

Kristen Wilson vertelde de politie en getuigde later in de rechtbank, waaruit bleek dat ze op de dag dat ze 911 belde voor hulp, bij haar nek werd gegrepen door Paschel, die vervolgens haar hoofd verschillende keren tegen een muur sloeg. Ze werd herhaaldelijk op de grond gegooid en gesleept en liep verschillende verwondingen op.

Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde. Het was pas de eerste keer dat ze genoeg kracht kon verzamelen om de kans te grijpen om te vluchten. Paschel had haar mobiele telefoon gepakt en Wilson tegen haar wil vastgehouden, waardoor ze gedwongen was naar een naburig huis te rennen om hulp te roepen. Ze sloop snel weg toen Paschel in slaap viel.

6 Paschels ex-vrouw getuigde tegen hem

Het duurde even voordat deze zaak het daglicht zag in de rechtbank, maar toen dat gebeurde, waren de onthullingen schokkend en verontrustend. Paschel had sinds zijn tijd op 90 Day Fiancé een aantal relaties onderzocht, waaronder een kort huwelijk met een dame genaamd Allison Moon, met wie hij een zoon deelt.

Moon getuigde in de rechtbank tegen Paschel en vertelde over haar geschiedenis van ernstig fysiek en seksueel misbruik door hem. Dit diende om het bewijs te leveren dat zijn gedrag jegens Wilson een indicatie was van herhaald gedrag en niet een enkelvoudig incident met huiselijk geweld was.

5 Geoffrey Paschel probeerde zijn kinderen als pionnen te gebruiken

Er was nog een andere verontrustende onthulling die aan het licht kwam tijdens de tijd van Geoffrey Paschel in de rechtszaal. Schokkend genoeg was het verontrustende gedrag van Paschel niet alleen beperkt tot fysieke onenigheden, het strekte zich ook uit tot intimidatie en zijn bereidheid om zijn eigen kinderen als pionnen te gebruiken voor zijn persoonlijk gewin. Aanklagers produceerden een opgenomen gesprek tussen Paschel en zijn moeder, gedurende welke tijd tussen Paschel "regelt dat iemand zijn kinderen naar het huis van het slachtoffer brengt in een poging haar ertoe te brengen de rechter om clementie te vragen."

4 Het criminele verleden van Geoffrey Paschel

Dit is niet de eerste keer dat Geoffrey Paschel de binnenkant van een rechtszaal heeft gezien. Hij had eerdere veroordelingen op zijn strafblad, waaronder "bezit met de bedoeling om een Schedule I-gecontroleerde substantie te verkopen", evenals "Bezit met de bedoeling om Schedule II-cocaïne te verkopen en twee federale veroordelingen voor drugshandel vanuit het oostelijke district van Texas. " Het is duidelijk dat Geoffrey al meer dan een paar aanvaringen met de wet had gehad, en dit werkte tegen hem toen de rechter zijn karakter beoordeelde en zijn straf afrondde.

3 De rechter noemt Geoffrey Paschel 'sadistisch'

Rechter Kyle Hixson verzamelde een berg bewijsmateriaal van de politie, getuigen en het juridische team van Geoffrey, die allemaal meespeelden in zijn veroordeling. Net voordat hij Paschels uiteindelijke lot onthulde, verafschuwde rechter Hixson zijn acties, noemde hem 'sadistisch' en zei: 'zijn gedrag jegens deze vrouwen is ziek."

De rechter zei verder: Het gaat verder dan de wens om deze vrouwen lichamelijk letsel toe te brengen. Het spreekt van een diep psychologisch probleem, denk ik, dat de heer Paschel de wens heeft om zoveel mogelijk emotionele schade toe te brengen aan deze vrouwen mogelijk.”

2 Geoffrey Paschel werd schuldig bevonden aan alle aanklachten

Het duurde niet lang voordat het vonnis werd voorgelezen. Geoffrey Paschel werd schuldig bevonden en veroordeeld voor alle aanklachten die tegen hem waren ingediend. Hij werd veroordeeld voor "verergerde ontvoering, huiselijk geweld en interferentie met noodoproepen." Op basis van de ernst van de misdaden en het feit dat zijn verontrustende gedrag een patroon bleek te zijn, ging de rechter verder met het toebrengen van een laatste klap aan de toekomst van Geoffrey…

1 Geoffrey Paschel's veroordeling

Eens een reality-tv-ster met een wereld van kansen voor zich, werd Geoffrey Paschel, op slechts 44-jarige leeftijd, veroordeeld tot in totaal 18 zeer lange jaren achter de tralies. Om ervoor te zorgen dat geen andere vrouwen het slachtoffer worden van zijn gruwelijke misdaden, liet de rechter Paschel weten dat hij zijn straf van achttien jaar zou uitzitten zonder de mogelijkheid van vervroegde vrijlating, en zei hij verder: slachtoffers zullen lange tijd door deze dader worden misbruikt."

Aanbevolen: