Steve Harvey dreigde te stoppen met 'Family Feud' tijdens de show

Inhoudsopgave:

Steve Harvey dreigde te stoppen met 'Family Feud' tijdens de show
Steve Harvey dreigde te stoppen met 'Family Feud' tijdens de show
Anonim

Family Feud is al sinds de jaren '70 een populaire spelshow met Richard Dawson als de eerste presentator. In de jaren 2000 waren de kijkcijfers van de show drastisch laag, maar toen Steve Harvey in 2010 John O'Hurley opvolgde, zijn de kijkcijfers aanzienlijk gestegen dankzij Harvey's charisma en staat hij in de top tien van best beoordeelde programma's op dagtelevisie, na Wheel van fortuin en gevaar!.

Het succes van Harvey's Family Feud heeft ook Celebrity Family Feud nieuw leven ingeblazen, wat momenteel in totaal acht seizoenen oplevert. Er was zelfs een keer dat de aanstekelijke jingle hem tot tranen bracht terwijl hij op vakantie was in Frankrijk, of all places, eraan toevoegend dat hij oorspronkelijk uit het niets kwam, om jaren later succesvol te worden. Eind 2020 was er een tijd dat Harvey bijna stopte. Zelfs met belachelijke antwoorden zoals de beruchte 'naakte oma', zorgde deze prompt tijdens het filmen van een aflevering van Family Feud ervoor dat Harvey bijna helemaal stopte.

Harvey reageert op een aan oorsmeer gerelateerde prompt

De prompt die Harvey de deelnemers voorlas, is: "Noem iets waarvoor een goedkoop persoon zijn oorsmeer zou kunnen gebruiken." Een van de spelers antwoordde eerst met "eten", wat resulteerde in hoorbaar gekreun van walging van het publiek en werd weergegeven als het nummer zeven antwoord. De andere speler aan de andere kant antwoordde met "lotion", wat een vreemd positieve reactie van het publiek opleverde.

Begrijpelijkerwijs geschrokken toen lotion/glijmiddel naar voren kwam als het nummer drie antwoord, blijft Harvey de obscene vraag stellen aan de overgebleven Kindell-familie. Toen het vierde familielid geen antwoord kon bedenken, grapte Harvey dat hij wachtte op het antwoord van stilte. Later bedankt hij de deelnemer voor het feit dat hij geen idee heeft wat hij moet antwoorden, ook met betrekking tot dat feit.

Als dit antwoord op het bord stond, zou Harvey zijn gestopt

Als de rijkste gastheer van Family Feud het laatste familielid bereikt, antwoordde hij door te zeggen: "Om hun tanden te poetsen, Steve." Het was op dit moment dat Harvey op de camera wees waar hij in keek en verklaarde dat als tandenpoetsen met oorsmeer op het bord staat, hij van plan is te stoppen. Het goede nieuws is dat het antwoord niet op het bord stond, waardoor Harvey uiteindelijk niet voorgoed kon stoppen, of hij nu een grapje maakte of niet.

Het spel ging door totdat de familie Thomas "chapstick" antwoordde, wat hen uiteindelijk de punten opleverde ondanks het feit dat het als "lippenbalsem" op het bord stond. De rest van de antwoorden waren polijsten/auto, haargel/haarwax en kaarsen als nummer één antwoord. Om eerlijk te zijn voor de laatste, als Shrek het liet werken in de gelijknamige film uit 2001, dan zijn kaarsen in ieder geval verreweg het meest tamme antwoord dat op het bord verscheen. De vraag die 100 mensen moesten beantwoorden voor die aflevering is er zeker een die fans en vooral Harvey nooit zullen vergeten. Het is misschien niet te vergelijken met de domme antwoorden die deelnemers hebben gegeven sinds de show begon, maar het zal worden beschouwd als een van de meest walgelijke vragen die ooit in de geschiedenis van de gameshow zijn gesteld.

De YouTube-opmerkingen van de officiële Family Feud-clip toonden dat sommige mensen geschokt waren dat niemand aan kaarsen dacht, terwijl iemand zelfs verwees naar Shrek en de MythBusters-aflevering die zich concentreerde op de oorsmeerkaars die de titulaire boeman maakte. Een fan schreef zelfs dat ze bijna ziek werden van het luisteren naar de antwoorden. Wie de schrijvers en producenten achter de schermen ook zijn, ze weten echt hoe ze de waanzin moeten laten zien die voortkomt uit de vele reacties van Harvey.

De vele bizarre momenten tijdens familievete

Dit is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat er belachelijke vragen en antwoorden zullen zijn in Family Feud. Het is één ding dat de deelnemers zich onder druk gezet voelen tijdens Fast Money, maar als de antwoorden soms uitmonden in gelach van het publiek in de studio of thuis, terwijl Harvey radeloos en verward uitdrukt, is dat een van de redenen waarom de spelshow blijft vandaag succes boeken. Met de hulp van YouTube waarop de oudere versies van Family Feud worden getoond met de oorspronkelijke gastheer Dawson en latere seizoenen daarna, blijven clips van Family Feud altijd populair en laten mensen goed lachen.

Vanaf momenten zoals het beantwoorden van september voor een prompt zoals: "Tijdens welke maanden van de zwangerschap begint een vrouw er zwanger uit te zien?" "Noem een dier met drie letters", waarbij de deelnemer zelfverzekerd "Alligator" antwoordt, blijft Family Feud hilarische en schokkende momenten bieden die mensen tot het einde der tijden aan het lachen zullen houden.

Met Harvey als gastheer van Family Feud, kunnen we zeker nog vele jaren uitkijken naar meer grappige momenten tussen hem en de deelnemers.

Aanbevolen: