Love Is Blind' Seizoen 2 Cast's echte carrières

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Seizoen 2 Cast's echte carrières
Love Is Blind' Seizoen 2 Cast's echte carrières
Anonim

Als een stel singles liefde proberen te vinden voordat ze elkaar zelfs maar hebben gezien, zullen mensen er zeker op letten. Love Is Blind heeft seizoen 2 gelanceerd en fans zijn al aan het bingewatchen van de Netflix-serie en doen hun liefdesvoorspellingen. Sommige stellen zullen het redden, en anderen zullen elkaar gewoon niet lang kunnen verdragen. Hoe dan ook, seizoen 2 belooft veel liefdesverdriet, wat controverse en een frisse nieuwe cast van potentiële tortelduifjes die bereid zijn alles op het spel te zetten voor een kans op echte liefde.

De unieke personages uit Love is Blind seizoen 2 hebben al fans die verslaafd zijn en die meer willen zien. De cast leren kennen is een obsessie voor fans geworden, aangezien deze nieuwe koppels door onbekende wateren reizen in een poging elkaar snel te leren kennen en hopelijk hun "nog lang en gelukkig" te vinden.

SPOILER ALERT! Dit artikel bevat spoilers van Love Is Blind - Seizoen 2

10 Nick Thompson is een vice-president van productmarketing

36-jarige Nick Thompson is een zelfverklaarde nette freak met een succesvolle carrière en een zwak voor zijn hond. Nick komt oorspronkelijk uit Chicago en is Vice President Product Marketing voor Mediafly, een computersoftwarebedrijf. Hij heeft een bachelor in Business en was een van de eerste bachelors van seizoen 2 die een voorstel deed. Hij en Danielle beleven een aantal tumultueuze momenten in Mexico, nadat hij met een andere vrouw langs het strand zag lopen terwijl Danielle ziek was en opgesloten in haar kamer.

9 Danielle Ruhl is een Associate Director of Marketing

Danielle Ruhl heeft ook een professionele achtergrond en is associate director marketing. Ze is 29 jaar oud en heeft ook een zwak voor honden, wat haar op zijn minst een soort raakvlak met Nick geeft, zij het niet genoeg om een relatie te laten werken. Danielle's aanwezigheid op de sociale media is schaars in vergelijking met de andere deelnemers, dus het lijkt erop dat ze een beetje voorzichtig is om zichzelf "daarbuiten" te plaatsen in zo'n publieke sfeer.

8 Deepti Vempati werkt met verzekeringen

Deepti is een 31-jarige afgestudeerde van Bradley University, en ze heeft een zeer intellectuele achtergrond. Ze heeft een graad in psychologie en een minor in bedrijfsmanagement. Ze zet haar vaardigheden in bij Allstate Insurance, waar ze al bijna 8 jaar werkt. Ze is een data-analist die nog nooit met een Indiase man is uitgegaan… tot nu toe.

7 Abhishek 'Shake' Chatterjee is een dierenarts / DJ

Abhishek " Shake " Chatterjee is een interessant personage met een gevarieerde reeks vaardigheden. De 33-jarige heeft zijn fans geboeid door te onthullen dat hij overdag een ervaren dierenarts uit Chicago is en 's nachts een getalenteerde DJ. Als hij aan het werk is, redt hij dierenlevens, poseert hij voor selfies met schattige puppy's en helpt hij gezinnen om voor hun huisdieren te zorgen.

's Nachts is hij het brein achter de draaitafels en maanlichten als DJ. Ook op dit gebied heeft hij een aantal duidelijke vaardigheden en talent laten zien. Hij stelt fans teleur wanneer hij een schokkende opmerking maakt over Deepti die haar lichaamsbeeld aantast, en die, samen met de duidelijk moeizame relatie waarin hij zich bevindt, een blijvende indruk heeft achtergelaten bij fans.

6 Mallory Zapata werkt met projectmanagement

Mallory Zapata is momenteel 32 jaar oud en is een communicatiemanager uit Chicago. Ze is getalenteerd als het gaat om projectmanagement en klantcommunicatie en heeft vooraanstaande organisaties in haar vakgebied bijgestaan. Ze heeft haar expertise uitgeleend aan de Brookfield Zoo in Chicago en aan de North Carolina School of Medicine. Mallory's ouders zijn al meer dan 50 jaar samen en hebben haar geïnspireerd om een langdurige liefde te vinden.

5 Salvador Perez is een uitvoerend assistent

Salvador Perez's cv laat zien dat hij een echte duizendpoot is. Hij heeft eerder vocale prestaties gestudeerd, evenals psychologie, en heeft zelfs een baan aangenomen als receptioniste bij The James Hotel. Hij bekleedde ook een functie bij Mack and Associates als aannemer. Tegenwoordig is hij executive assistant bij Kensium Solutions. Tijdens Love Is Blind seizoen 2 vraagt hij Mallory ten huwelijk met de ring van zijn grootmoeder. Dit gebaar is zo liefdevol en bewonderenswaardig als maar kan, maar Mallory is minder dan enthousiast over zijn ringkeuze.

4 Jarrette Jones heeft verschillende vaardigheden

Jarette is een 32-jarige die veel verschillende vaardigheden lijkt te hebben en onderweg een aantal bijzaken lijkt te hebben. Zijn belangrijkste baan is zijn functie als zorgconsulent, maar hij is toevallig ook projectmanager, en vooral… een sneakerdealer. Zijn sociale-mediaprofielen vermelden hem ook als een Hookah-verkoper, evenals een kapper, waardoor fans zich afvragen of hij op al deze gebieden liefhebbert of dat hij zich in een van hen specialiseert. Jarrette is duidelijk een gretige kerel die niet bang is om een eerlijk dagwerk te doen, en heeft ook aangegeven dat hij zijn eigen podcast lanceert.

3 Iyanna McNeely is een programmacoördinator

Iyanna McNeely, 27, is een programmacoördinator uit Georgia die naar Chicago is verhuisd. Ze heeft een interessante baan die stellen helpt om gezinnen te stichten en liefde in de wereld brengt. De afgestudeerde van de Kennesaw State University heeft een psychologiediploma wat van pas komt, aangezien ze werkt om koppels te verbinden met draagmoeders. Ze is 27 jaar oud en heeft al een enorme impact op de show gemaakt, wat al snel bewijst dat ze heel veel zendtijd waard is. Haar drama op de set met Jarrette heeft al snel betrekking op Mallory, en fans zullen zeker verslaafd raken aan al het drama.

2 Kyle Abrams is meer dan alleen een bouwvakker

Kyle is geen doorsnee bouwvakker. Deze 29-jarige vakman is toevallig een ervaren glazenmaker, wat betekent dat zijn werk bestaat uit het snijden, verwijderen en installeren van glas. Als professionele glasinstallateur brengt zijn baan hem naar verschillende huizen en gebouwen en laat hem veel interessante verhalen achter om te delen.

Kyle komt in de problemen in de show wanneer wordt onthuld dat hij een atheïst is, net als Shaina, die een vrome christen is. Fans weten niet zeker of dit niet bij elkaar passende paar voorbij hun fundamentele verschillen kan kijken en verder kan gaan met een succesvolle relatie.

1 Shaina Hurley is een succesvolle kapper

Shaina is een 32-jarige die uit Chicago komt, en haar geloof is haar dierbaar. Haar Instagram-account citeert bijbelpassages die bewijzen hoe toegewijd ze is aan het dienen van haar geloof. Deze religieuze reality-tv-ster is een enorm succesvolle freelance haarstylist, wat haar verbluffende, gekapte uiterlijk in de show verklaart.

Ze heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf opgebouwd en heeft een reeks prominente beroemdheden gestyled, waaronder Zooey Deschanel. Haar Instagram-pagina onthult haar uitgebreide reizen en avonturen, maar als het gaat om liefde en intimiteit, doet ze het het liefst rustig aan.

Aanbevolen: