De bemanning probeert een onverzadigbare groep gasten te plezieren op 'Below Deck Sailing Yacht

Inhoudsopgave:

De bemanning probeert een onverzadigbare groep gasten te plezieren op 'Below Deck Sailing Yacht
De bemanning probeert een onverzadigbare groep gasten te plezieren op 'Below Deck Sailing Yacht
Anonim

Na een onderbreking van een week is Below Deck Sailing Yacht seizoen 3 terug voor zijn 11e aflevering. Na het vertrek van Gabriela maakt Daisy zich zorgen over het charter dat moet komen, omdat ze een stewardess te kort komt. Ashley, die nooit Gabriela's 1-fan was, is het eens met Daisy's onbehagen, maar voelt zich een beetje opgelucht, in de hoop dat de volgende stoofpot die aan boord komt vriendelijker zal zijn.

Over nieuw personeel gesproken, Glenn informeert Daisy en Gary dat de nieuwe matroos onderweg is en binnen een uur aan boord zal zijn. Terwijl Kelsie het dek klaarmaakt voor de aankomst van de gast, komt er een nieuw gezicht aan boord van het schip. Welkom bij de Parsifal III, Barnaby!

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Below Deck Sailing Yacht seizoen 3, aflevering 11: 'Paging Dr. Nipples'

De nieuwe dekhand neemt aan boord van het schip te midden van een veeleisend charter

Barnaby, ook bekend als Tom's vervanger, stelt zichzelf voor aan de bemanning, terwijl hij Gary volgt die hem helpt om hem vertrouwd te maken met het schip. Barnaby biedt zijn achtergrond aan de camera's en onthult dat hij opgroeide in Singapore, waar hij zijn zeilcarrière begon op 11-jarige leeftijd. Ze zeilden met zijn vader en wonnen talloze Singapore National Sailing Championships, wat zijn liefde voor watersport aanwakkerde. Nadat hij beroemdheden - waaronder Barack Obama - heeft geleerd hoe ze moeten boarden, zeilen en dergelijke, is Barnaby meer dan bereid om de eersteklas gasten die aan boord van het schip komen te entertainen.

De chartergasten arriveren eindelijk, met co-primaire gasten Dr. Nichols en haar man, Chris, in de hoofdrol. Terwijl Daisy de gasten meeneemt op een rondvaart rond de boot, lossen de andere bemanningsleden de bagage van de gasten uit, wat genoeg lijkt voor een reis van twee maanden in plaats van een tweedaagse reis. Chris vraagt Daisy om de kleren van de gasten te stomen terwijl ze uitpakken, wat leidt tot een 3,5 uur durende stoomsessie voor Ashley.

De chartergasten duiken vervolgens in de drankjes en vragen specificaties zoals een Bloody Mary met spek en garnalen, spottend met de hoeveelheid spek en de grootte van de garnaal bij ontvangst. "Hebben we veel onderhoud, Ashley? Te verdomd slecht," lacht Dino, een van de niet-primaire gasten. Terwijl de drankjes stromen, raken de gasten steeds meer bedwelmd, wat leidt tot ruzies tijdens het eten. Ten slotte is afgesproken dat het diner rond 22.00 uur zal zijn en dat de gasten naar beneden gaan voor een dutje vóór de ma altijd.

Benedendeks zeiljacht Aflevering 11 Chartergasten
Benedendeks zeiljacht Aflevering 11 Chartergasten

Said dutje rolt bij het avondeten en schuift het op tot 22.30 uur wanneer de gasten eindelijk komen eten. Tijdens het hele diner stelt een struikelende, slurpende Dr. Nichols zichzelf een aantal keren bloot, wat haar de bijnaam "Dr. Nipples" onder de bemanning. Na een succesvol diner vragen de gasten om muziek op het dek terwijl ze alcohol blijven drinken alsof het water is.

Met Daisy als enige stoofpot bij de hand, worstelt ze om aan al hun wensen te voldoen, waardoor de wachttijden voor drankjes, dekens en andere voorzieningen toenemen. Als compensatie gooit Dino een biljet van 100 euro naar Daisy die ondanks het roken van binnen toch een glimlach opdoet. Gefrustreerd door het gebrek aan tijdigheid, gaan Dr. Nichols en Chris naar bed en zeggen: "wat een stel klootzakken."

The Charter-gasten blijven de bemanning irriteren

Eindelijk in staat om rond 3 uur 's ochtends naar bed te gaan, wordt Daisy 's ochtends wakker in spanning over de dag die komen gaat. Marcos maakt het ontbijt klaar terwijl de bemanning wacht op de gasten die uiteindelijk rond 13:20 uur uit hun hutten komen. De matrozen werken vervolgens aan het opzetten van tenders met zeilen die de gasten kunnen gebruiken, waarbij Gary gefrustreerd raakt door Kelsie's 'slakkengang'.

De gasten genieten van een middagje watersporten en gaan door met hun speciale drankverzoeken. "Deze mensen hebben geen respect voor mij", zegt Daisy tegen de camera's, "ik ben emotioneel, mentaal en fysiek uitgeput."

Daisy bevestigt dat het diner om 22.00 uur zal zijn, waarna de gasten teruggaan naar hun hutten. Om 10 minuten tot 22.00 uur gaat Daisy de gasten ophalen waar ze is opgewacht door Chris, die haar vertelt dat ze tussen 23.00 en 23.15 uur zullen gaan eten. Voor de tweede nacht op rij plant Daisy een nacht van minimale slaap en maximale chaos.

Fans slepen de chartergasten mee voor hun gebrek aan respect

Tijdens de vele seizoenen binnen de Below Deck-franchise, varieerden chartergasten van heerlijk tot nachtmerrieachtig. Helaas voor de bemanning aan boord van de Parsifal III, hebben ze momenteel te maken met een helse groep gasten die bewezen hebben belastend te zijn. Fans hebben dit opgemerkt en walgen evenzeer van het gedrag van de gasten.

Daisy verdient een verhoging en dan nog wat

Als hoofdstoofpot v alt de verantwoordelijkheid voor het geluk en de netheid van de chartergasten op Daisy's schouders. Hoewel ze Ashley's hulp heeft, was het Daisy's naam die de gasten voortdurend schreeuwden. Haar vermogen om geduld op te roepen om met hun oppervlakkige, minachtende gedrag om te gaan, is ongeëvenaard.

Het zou leuk zijn om te zien dat ze ze vervloekt vanwege hun luchthartige houding, maar volgens de preview van volgende week lijkt het erop dat ze zich in wat tequila kan wentelen om de scherpe kantjes eraf te halen. Het volstaat te zeggen dat degene die verantwoordelijk is voor de loonadministratie het salaris van Daisy moet verdubbelen.

Bovendien lijkt het erop dat de nieuwe stoofpot naar de stad komt. Zal Daisy eindelijk een hechte groep stoofschotels hebben? Of zal Ashley's afkeer van derde stoofpot nog meer problemen veroorzaken?

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Below Deck Sailing Yacht, maandag om 20.00 uur EST, alleen op Bravo.

Aanbevolen: