Fans hebben al klachten over seizoen 2 van 'Love Is Blind

Inhoudsopgave:

Fans hebben al klachten over seizoen 2 van 'Love Is Blind
Fans hebben al klachten over seizoen 2 van 'Love Is Blind
Anonim

Nadat Netflix de eerste paar afleveringen van het tweede seizoen, Love Is Blind, in première ging, waren fans meteen niet enthousiast over de cast of wat er gebeurde. Een hele nieuwe lichting knappe jonge volwassenen die klaar waren om te trouwen, zou besluiten zich te verloven zonder elkaar ooit persoonlijk te ontmoeten.

Zelfs in termen van reality-tv-datingshows, is Love Is Blind wild en de magie van seizoen één was een hele rit. Tot verbazing van de kijkers zijn twee koppels uit seizoen één die zich tijdens de show verloofden nog steeds getrouwd!

Fanfavorieten Lauren en Cameron hadden een vonk die kijkers vanaf het begin graag zagen en hun ware liefdesverhaal leidde ertoe dat Love Is Blind een hit werd.

Het andere stel dat trouwde, Amber en Barnett, moest een liefdesdriehoek overwinnen met medekandidaat Jessica, die ook verloofd was, maar later spijt leek te hebben van de beslissing. En wie zou ooit kunnen vergeten dat Jessica 34 was en overeenkwam met Mark die 24 jaar oud was, en ze kon er gewoon niet overheen komen.

Onnodig te zeggen dat fans hoge verwachtingen hadden van seizoen twee en dat er enige teleurstelling was. Gehost door het echtpaar Nick Lachey en Vanessa Lachey, heeft Love Is Blind seizoen twee enkele positieve aspecten gehad, maar over het algemeen is het bekritiseerd.

Fans houden van de etnisch diverse cast

Seizoen twee heeft veel meer gekleurde mensen. Fans merkten de diversiteit in de cast op en dat werd gewaardeerd. Van de koppels die verloofd waren, waren er zes mensen van kleur.

Hoewel dit soort diversiteit een stap in de goede richting is, viel het kijkers op dat er een aantal castleden met een grotere maat waren die uiteindelijk geen deel uitmaakten van een verloving of veel schermtijd kregen helemaal niet. Er waren zeker vragen over waar deze mensen heen gingen en waarom ze op de vloer van de uitsnijderij belandden.

De maker en uitvoerend producent reageerde op deze kritiek door te stellen dat Love Is Blind elk seizoen diversiteit kent in zowel etniciteit als lichaamsvorm. Toen werd uitgelegd dat er maar zo veel mensen zijn die veel cameratijd kunnen krijgen.

Voor een show die volledig gebaseerd is op het niet focussen op iemands uiterlijk, waren het de dunne en conventioneel aantrekkelijke castleden die de meeste schermtijd kregen.

Er was een gebrek aan karakterontwikkeling

Views waren dol op seizoen één van Love Is Blind omdat ze van de koppels als individuen hielden en ze graag samen zagen komen. Seizoen twee (tot nu toe) miste veel karakterontwikkeling en gaf veel fans het gevoel dat het allemaal zo gehaast was.

Tegen het einde van aflevering één hadden Nick en Danielle al besloten om zich te gaan verloven en elkaar te ontmoeten, en het voelde alsof fans ze niet eens echt kenden. Kijkers klaagden dat ze er niet eens echt om gaven wanneer een paar overeenkwam en zelfs het hele ding oneerlijk vonden.

Netflix heeft maar een bepaald aantal afleveringen om dit verhaal te vertellen. Love Is Blind speelt zich af in fasen waarin stellen een leuke vakantie beleven in een resort in Mexico, dan in de echte wereld leven en dan trouwen. De koppels gaan terug naar hun echte werk en proberen deze nieuwe relatie in hun leven op te nemen, wat een andere uitdaging is voor de camera's.

Het is niet zo dat de cast onsympathiek is, ze lijken gewoon niet dezelfde charme te hebben die de cast-leden van het seizoen met elkaar hadden.

De koppels lijken niet van elkaar te houden

This is Love Is Blind, dus zien kijkers de liefde niet? Fans zijn ervan overtuigd dat al deze gematchte koppels elkaar niet eens echt leuk vinden, laat staan genoeg van elkaar houden om te trouwen. Geen enkel koppel heeft twee leden die beide 100% in hun toekomst staan en er vertrouwen in hebben.

Verloofd stel Kyle en Shaina hadden het vreemdste voorstel en de daaropvolgende zeer snelle scheiding waardoor kijkers zich ongemakkelijk voelden maar niet verrast. Het was duidelijk dat Kyle niet Shaina's eerste keus was, dus Shaina ging gewoon weg. Helaas waren zij niet de enigen met dit probleem.

Iyanna was ook niet de eerste keus van Jarrette en Iyanna had grote aarzelingen om een voorstel aan te nemen omdat ze dit wist. Mallory had ook diepe gevoelens voor zowel Jarrette als Sal met wie ze zich uiteindelijk verloofde. Maar had toen een viscerale reactie om eerst bij hem te zijn. Shayne had ook problemen met het kiezen tussen Natalie en Shaina.

Vijf afleveringen en alle koppels zijn op elkaar afgestemd, maar kijkers zien niet de zoete, gemakkelijke liefde die ze zagen in seizoen één met Lauren en Cameron. Nu de resterende afleveringen (en finale) in aantocht zijn, schudden fans nog steeds hun hoofd, maar misschien is er tijd om de zaken om te draaien!

Aanbevolen: