Lauren Conrad's reis in het moederschap

Inhoudsopgave:

Lauren Conrad's reis in het moederschap
Lauren Conrad's reis in het moederschap
Anonim

Lauren Conrad staat nu bekend als een Amerikaanse tv-persoonlijkheid, ondernemer, modeontwerper en auteur, maar ze kreeg haar start als jonge volwassene op reality-televisie. Van Laguna Beach: The Real Orange County tot The Hills tot Legally Blonde: The Musical, is ze sinds 2004 een prominente verschijning op tv en op sociale media.

Hoewel ze constant veel te doen heeft in haar leven, heeft Conrad haar gezin tot prioriteit gemaakt. Ze trouwde en kreeg twee zonen met haar man, en wijdde haar leven aan het zijn van een liefhebbende moeder en echtgenote terwijl ze werkt. Dit is de reis van Lauren Conrad in het moederschap.

9 Lauren Conrad maakte het groot op 18-jarige leeftijd

Lauren Conrad, die dit jaar 36 werd, werd beroemd dankzij Laguna Beach: The Real Orange County. In 2004 bracht deze reality-tv zijn eerste van drie seizoenen uit, en L. C. kreeg veel populariteit, waardoor ze de eerste twee seizoenen bij de cast bleef. Deze show, die op 18-jarige leeftijd bekendheid verwierf, dreef haar naar Hollywood, waardoor ze veel kansen kreeg om door te gaan met optredens op reality-tv.

8 Lauren Conrad en Kyle Howard hebben 3 jaar een relatie gehad

In 2008 begon Lauren Conrad met acteur Kyle Howard te daten. Tegen die tijd was Conrad een populaire vaste waarde geworden in de realityshow The Hills, en ze bleef er een jaar in hun relatie op verschijnen. Hoewel het paar drie jaar bij elkaar bleef, gingen ze uiteindelijk uit elkaar, wat toe te schrijven was aan de druk van reality-tv en de algemene bekendheid die hen beiden volgde.

7 In 2012 verloofde Lauren Conrad zich met William Tell

Niet lang na haar breuk met Kyle Howard, werd bevestigd dat Lauren Conrad was ingetrokken bij muzikant William Tell. Hoewel details over wanneer de twee elkaar precies begonnen te zien schaars zijn, werden ze ongetwijfeld heel snel verliefd. Na de verhuizing stelde William haar in 2012 ten huwelijk en Lauren zei graag "ja!"

6 Lauren Conrad & William Tell trouwden in 2014

Lauren Conrad en William Tell bleven bijna twee jaar verloofd, waardoor ze genoeg tijd hadden om een perfecte bruiloft te plannen. In september 2014, precies twee jaar na de mijlpaal van hun samenwonen, stond het paar zij aan zij en wisselden geloften uit. Ze zijn tot op de dag van vandaag gelukkig getrouwd en delen momenten van hun leven samen op sociale media.

5 Het koppel kreeg drie jaar later hun eerste kind

Conrad en Tell besloten allebei dat ze graag ouders wilden worden en begonnen te proberen een kind te krijgen zodra ze in een vertrouwde routine binnen hun huwelijk kwamen. Na drie jaar getrouwd te zijn, was het stel verheugd om hun eerste baby ter wereld te verwelkomen. In juli 2017 werd Liam James geboren.

4 Hun tweede zoon werd geboren in 2019

Nadat Liam bij het gezin kwam, brachten Lauren en William een paar jaar door met het aanpassen aan het leven met een baby. Toen ze er eenmaal klaar voor waren, probeerden ze voor een tweede kind en Conrad werd in 2019 opnieuw zwanger. In oktober verwelkomde het kleine gezin nog een zoon in hun leven en noemde hem Charlie Wolf.

3 De familie houdt ervan om samen tijd door te brengen

Hoewel Lauren Conrad nog steeds actief is en bezig is, stelt ze haar gezin op de eerste plaats. De vier zorgen ervoor dat ze tijd samen doorbrengen boven alles en zullen leuke uitstapjes en vakanties maken wanneer de tijd het toelaat. Van tijd op het strand tot badtijd, het huishouden van Tell-Conrad is meestal samen.

2 Lauren Conrad brengt het moederschap in evenwicht met haar bedrijven

Lauren Conrad is een ondernemer en heeft naast haar twee kinderen drie bedrijven te leiden. Als moeder houdt ze gelijke tred met LC Lauren Conrad, haar kledinglijn, Lauren Conrad Fragrance, en Little Co., die baby- en kinderkleding verkoopt. Ze zorgt niet alleen voor haar kinderen, maar ook voor haar bedrijven.

1 Lauren Conrad integreert haar familie in haar non-profit

Naast het openen en runnen van drie bedrijven en een lifestyle-pagina op Instagram, was Lauren Conrad ook mede-oprichter van een non-profitorganisatie genaamd The Little Market. Het belangrijkste doel van deze stichting is om vrouwen sterker te maken en op te komen voor mensenrechten, overal van lokaal in Californië tot internationale grenzen. Waar mogelijk ha alt Lauren haar familie bij de organisatie en leunt op de steun van haar man.

Aanbevolen: