10 creatieve Valentijnsdagcadeaus voor vriendjes

Inhoudsopgave:

10 creatieve Valentijnsdagcadeaus voor vriendjes
10 creatieve Valentijnsdagcadeaus voor vriendjes
Anonim

Het vinden van het perfecte Valentijnsdagcadeau voor een man kan soms best moeilijk zijn, vooral als er zoveel vrouwelijke, slappe of ronduit enge cadeau-ideeën zijn. Hoewel niet veel mensen het zullen toegeven, is Valentijnsdag eigenlijk een feest voor meisjes, compleet met rode bloemen, roze ballonnen en sappige vooraf geschreven Hallmark-kaarten, dus hoe moeten we de mannen in ons leven het gevoel geven erbij te horen zonder ze voor gek te zetten? Maak je geen zorgen, het vinden van het perfecte cadeau betekent niet per se dat je de bank moet breken of je lichaam in slecht passende lingerie moet persen! Hier zijn 10 creatieve Valentijnsdagcadeaus voor vriendjes, allemaal met verschillende gradaties van cheesiness (maar hey, het is een beetje een goedkope vakantie).

GERELATEERD: 15 hilarische Valentijnsdag-mislukkingen die bewijzen dat romantiek echt dood is

10 10. Avonturenfonds

Afbeelding
Afbeelding

Houden jij en je vriend ervan om samen te reizen of op avontuur te gaan? Waarom schenkt u hem niet een "Adventure Fund"-pot, een superleuk idee dat populair werd gemaakt door de film Up! Dit creatieve liefdesgeschenk vereist niet veel geld vooraf en het is een geweldige manier om samen te werken om een gemeenschappelijk doel/droom te bereiken. Jullie twee kunnen beslissen voor wat voor soort avontuur of reis je wilt sparen en het hele jaar door geld toevoegen aan de pot. Je kunt een pot kopen zoals hierboven, of je kunt er zelf een versieren (voel je vrij om het thema van je avontuur toe te voegen als je al weet waarvoor je wilt sparen).

9 9. Ik hou van je omdat…

Afbeelding
Afbeelding

Waarom zou je je vriendje niet een cadeau geven dat jullie het hele jaar door kunnen gebruiken? Hang deze gepersonaliseerde lijst aan je muur en schrijf er elke dag iets nieuws op, zodat jullie allebei weten hoeveel jullie van elkaar houden en elkaar waarderen. Het is echt een romantisch cadeau dat je het hele jaar door blijft geven. Super Savings heeft een geweldige tutorial over hoe je je eigen lijst kunt maken voor slechts $ 1,18, dus ga daarheen voor specifieke instructies!

GERELATEERD: Net op tijd voor Valentijnsdag: 21 ongemakkelijke paarfoto's

8 8. Een jaar van dadels in een doos

Afbeelding
Afbeelding

Ik vond het idee voor een "jaar vol dates in een doos" op The Babes Ruth, een pagina met specifieke details over hoe je dit cadeau precies goedkoop kunt samenstellen (en hoe je het georganiseerd kunt houden). Deze datebox zorgt de komende 12 maanden voor quality time met je man, dus waar wacht je nog op? Het cadeau is all-inclusive, wat betekent dat alles wat je nodig hebt voor elke date wordt verzorgd en kant-en-klaar is. Voel je vrij om alle twaalf van haar kant-en-klare date-ideeën te gebruiken, beschikbaar als downloadbare documenten, of maak er zelf een paar.

7 7. Netflix en Chill-cadeaumand

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de meeste van jullie millennials ongetwijfeld weten, betekent "Netflix en Chill" meer dan alleen op de bank zitten en films kijken, dus bereid een Netflix en Chill-cadeaumand voor die je man nooit zal vergeten! Voel je vrij om een fles wijn, popcorn, snoep, een Netflix-cadeaubon (of je favoriete films) en welk X-rated materiaal dan ook waar je je prettig bij voelt (lingerie, misschien?). Ik zou je meer ideeën willen geven, maar ik denk dat ik dat aan je zeer levendige verbeelding overlaat.

GERELATEERD: 15 hilarische verhalen over de eerste date die je zullen doen nadenken over die Valentijnsdag Tinder-date

6 6. "Hooked On You" Tackle Box

Afbeelding
Afbeelding

Houdt je man van vissen? Als dat zo is, wees dan sluw en maak je eigen "hooked on you" tacklebox, compleet met zijn favoriete snoepjes erin. Het is goedkoop en 100% cheesy, maar het is ook een leuke manier om je man te laten weten dat je genoeg om hem geeft om je uiterste best te doen. Klik hier voor een stapsgewijze zelfstudie over hoe u dit geschenk met een beperkt budget kunt maken, of voel u vrij om het gewoon te doen. Dit is ook een leuk idee als je man een leraar is (gebruik een container voor schoolbenodigdheden zodat hij deze later kan hergebruiken). Houdt je man van gereedschap? Gebruik een gereedschapskist! Ik weet zeker dat je het idee begrijpt.

5 5. Zelfgemaakte biermand

Afbeelding
Afbeelding

Houdt jouw man van een goed ambachtelijk biertje? Waarom stop je niet bij al zijn favoriete brouwerijen en maak je een op maat gemaakte biergeschenkmand, compleet met gepersonaliseerde bieretiketten voor Valentijnsdag. Je kunt zijn favoriete drankjes, cadeaubonnen of misschien zelfs een paar pintglazen of t-shirts van zijn favoriete duiken toevoegen. Als je niet precies weet wat voor soort flesetiket je moet kiezen, klik dan hier voor wat inspiratie.

GERELATEERD: 15 Valentijnsdagverhalen die bewijzen dat het de slechtste vakantie ooit is

4 4. Banden mixen

Afbeelding
Afbeelding

Houdt je vriendje van muziek? Waarom laat je hem dan niet wat vintage liefde zien door hem een mixtape te geven (maar met een moderne twist). USB-mixtapes zijn te koop op Amazon, compleet met een origineel retro-ontwerp, een gepersonaliseerd label en een geschenkdoos met een thema. U kunt uw favoriete nummers, eerste date-nummers of eerste dansnummers toevoegen. Als je zijn favoriete bands kent, kun je een afspeellijst voor hem maken waar hij van kan genieten als hij aan het rijden, reizen of gewoon thuis zit. De opties zijn eindeloos!

3 3. Geheugenbox

Afbeelding
Afbeelding

Wie houdt er niet van om een trip down memory lane te maken, vooral op Valentijnsdag? Er is niets beter dan een zelfgemaakt, attent cadeau, en wat is er persoonlijker dan al je favoriete herinneringen op te schrijven en ze in een speciale doos te doen om voor altijd te bewaren? Begin met het selecteren van een grote doos bij uw plaatselijke kunst- en handwerkwinkel (of Walmart) en personaliseer deze met stickers, emblemen, afbeeldingen of wat u maar wilt. Als het decoreren klaar is, is het tijd om de doos te vullen! Voel je vrij om de herinneringen op aparte stukjes papier te schrijven, zoals op de afbeelding hierboven, of je kunt een stap verder gaan en foto's, aandenkens, souvenirs, oude bioscoopkaartjes, enz. toevoegen.

GERELATEERD: 15 hilarische Valentijnsdag-tweets waar we ons allemaal goed in kunnen vinden

2 2. "Open wanneer" Enveloppen

Afbeelding
Afbeelding

"Open When"-kaarten zijn een perfecte manier om je vriend het hele jaar door te laten weten dat je van hem houdt, vooral wanneer hij verdrietig, blij of wanneer je net een enorme ruzie hebt gehad. Het enige wat je nodig hebt zijn wat kaarten, wat enveloppen en wat je verder nog wilt toevoegen (zorg er wel voor dat het past). Plak gerust wat sport-/concertkaartjes in zijn verjaardagskaart of voeg wat Hershey's Kisses toe voor als hij boos op je is. Bekijk deze pagina voor een aantal echt coole "vuller" -ideeën.

1 1. Romantische schoenendoos

Afbeelding
Afbeelding

Is jouw man een "sneakerhead", of heeft hij de afgelopen maanden een paar mooie schoenen op het oog gehad? Maak je geen zorgen, je kunt hem precies krijgen wat hij wil en tegelijkertijd creatief zijn! Serieus, wie houdt er niet van een goede woordspeling? Als hij een hardloper is, kun je schrijven "omdat je al door mijn hoofd spookt sinds de eerste dag dat ik je ontmoette." Heeft hij voor zijn werk een paar mooie loafers in de gaten gehouden? Voeg een briefje toe met de tekst "perfecte pasvorm, duurzaam, een blijvertje", en hij zal zeker de dubbele betekenis begrijpen. Denk eraan, wees niet bang om buiten de kaders te denken (bedoelde woordspeling).

Aanbevolen: