Thuistraining: 10 beste Barre Studio Instagram-accounts om te volgen

Inhoudsopgave:

Thuistraining: 10 beste Barre Studio Instagram-accounts om te volgen
Thuistraining: 10 beste Barre Studio Instagram-accounts om te volgen
Anonim

Barre is een van de meest effectieve full-body workouts die er is. Het is niet de nieuwe rage die iedereen denkt dat het is. Hoewel de methode enkele jaren geleden echt opblies, bestaat deze al tientallen jaren. Barre is ontstaan bij Lotte Berk in 1959, en haar leerlingen (en hun leerlingen, en dan hun leerlingen) hebben veel verschillende scholen gecreëerd voor dit krachtige type oefening.

Toptrainingen zijn niet alleen voor beroemdheden. Hoewel het zeker de moeite waard is om voor een les in de studio te betalen (en veel instructeurs bieden nieuwe klanten kortingstarieven om een eerste les uit te proberen), is er genoeg te leren van de sociale media-accounts van de beste instructeurs. Hier zijn tien van de beste barre (en soms ook Pilates!) accounts om te volgen op Instagram.

10 Chrissa Benson: Physical Kitchness

Chrissa Benson is Fysieke Kitchness. Ze is een blogger over eten, fitness en lifestyle die de dingen echt en leuk houdt. De moeder van twee (met één op komst) is een gecertificeerde barre-instructeur met leuke tips voor de drukbezette persoon die thuis aan het sporten is. Chrissa heeft de afgelopen maanden een aantal geweldige IG-livelessen gegeven. Ze heeft een tabblad met verhalen die zijn opgeslagen voor trainingen, en er kunnen nog meer worden gekocht, samen met hulpmiddelen voor ma altijdplanning en recepten. Voor een no-nonsense workout waarbij elke spiergroep in vuur en vlam staat, ga je naar Physical Kitchness.

9 Kira Stokes Fit

Kira Stokes is een van de grootste namen in de personal training-industrie. Ze is thuis in allerlei fitnesstechnieken, waaronder barre-moves. Kira staat bekend om het trainen van beroemdheden als Candace Cameron Bure en Ashley Graham. Hoewel de IG veel Kira's on-demand lessen op de markt brengt (waar velen van genieten), bevat het ook fragmenten van handige bewegingen die je gemakkelijk in thuistrainingen kunt opnemen.

8 Andrea Rogers

Andrea Rogers is de oprichter van Xtend Barre, een populaire methode die klanten een sterk en langer gevoel geeft. Haar IG-raster is zeker samengesteld, maar het is een mooie combinatie van citaten en korte clips van Andrea die barre-moves deelt. Persoonlijk een Xten-les volgen is een geweldige ervaring, maar ze bieden ook een aantal online lessen aan die je kunt kopen.

7 Hilal Leigh Pilates

Hilal Leigh is een Barre Concept-instructeur en een gecertificeerde Stott Pilates-instructeur gevestigd in Londen. Als het erom gaat haar volgers te helpen actief te blijven, is Hilal een toegewijde vriendin.

Haar frequente video's zijn heel specifiek en gaan stap voor stap, wat het trainen in een kleine ruimte zoveel gemakkelijker maakt. Hilal liep een nekblessure op en gebruikte Pilates bij het herstel, dus ze weet hoe ze barre, pilates en stretching voor iedereen kan laten werken.

6 Lauren Chiarello

Lauren Chiarello's passie om het leven ten volle te leven is zo inspirerend. Ze geeft zowel in New York als in Connecticut les: barre, Pilates en TRX. Haar lessen zijn uitdagend maar ook leuk, een speciaal soort hard werken dat zo lief is voor het lichaam. Lauren wijdde drie dagen per week aan het geven van gratis Instagram Live-lessen tijdens de COVID-19-pandemie. Ze verhuist in juli naar Zoom en haar geweldige lessen kunnen hier worden gekocht.

5 Evenwichtig lichaam

Hoewel Balanced Body's Instagram meer naar Pilates neigt, zijn ze vooraanstaande opvoeders in vele vormen van fitness. Hun pagina is geweldig voor mensen die een beetje van alles willen zien, en ze zijn zo vriendelijk om vrij routinematig korte suggesties te doen voor oefeningen en rekoefeningen. Dingen als ademwerk en buikversterking zijn essentiële onderdelen van barre.

4 Tracey Mallett: BBarreless

Tracey Mallett is een van de meest populaire Pilates- en barre-instructeurs ter wereld. Ze creëerde de BootyBarre-methode tien jaar geleden en overal in studio's wordt deze bilspierverbrandende vorm van lichaamsbeweging onderwezen. Mallett nam toen haar barre-routine en creëerde manieren voor mensen om barre-bewegingen te doen zonder dat er een barre aanwezig was.

Dit is perfect voor de mensen thuis. Interesse om instructeur te worden? Tracey investeert in de opleiding van barre-leraren, en het is geweldig om haar korte video's op Instagram te bekijken om wat ideeën op te doen voor nieuwe lessen die gericht zijn op alle spiergroepen.

3 London Barre

London Barre is echt uniek in zijn soort. De Instagram-pagina biedt niet veel bewegingen of tips, maar laat kijkers wel wat inspiratie achter. De studio houdt zich aan barre zoals oorspronkelijk onderwezen in de Lotte Berk-methode, en ze hebben een speciaal bezoek gehad in hun studio in New York van instructeur Esther Fairfax, de dochter van Lotte Berk.

2 Barre Body

Dit Australische barre-bedrijf is heerlijk. De citaten zullen iedereen die een klas heeft meegemaakt aan het lachen maken. De foto's zijn een combinatie van zorgvuldig geposeerde moves en spontane shots in de prachtige studio. Er zijn niet veel instructievideo's voor nieuwe studenten om door te nemen, maar de IG is een sprankje positiviteit in een fitnessindustrie die het zo nodig heeft.

1 Everbalance

Everbalance is een yoga-, barre- en pilatesstudio in Jacksonville, Florida. Oprichter Tetyana Boyeva is een ervaren trainer die een gezonde omgeving faciliteert voor al haar klanten en instructeurs. Met de verscheidenheid aan fitnessopties is het absoluut mogelijk om een staat van evenwicht te bereiken in zowel lichaam als geest. De IG-pagina van Everbalance is een geweldige manier om te zien wat een lokale studiogemeenschap zou moeten zijn. Bekijk hun unieke schema van online en persoonlijke lessen.

Aanbevolen: