10 reality-tv-programma's van één seizoen waarvan je het bestaan al was vergeten

Inhoudsopgave:

10 reality-tv-programma's van één seizoen waarvan je het bestaan al was vergeten
10 reality-tv-programma's van één seizoen waarvan je het bestaan al was vergeten
Anonim

Realityshows komen en gaan regelmatig. Amerika wordt overspoeld met shows over mensen die proberen rijk te worden, verliefd te worden of hun uiterlijk te veranderen. Dan zijn er de felle concurrenten die alles zullen doen of eten om een prijs en/of titel te winnen.

Veel reality-tv-franchises hebben het geluk gehad om een decennium of langer te blijven. Fans zijn loyaal om te blijven bij wat misschien een laatste overblijfsel is van afspraaktelevisie. Maar hoe graag kijkers ook van realityshows houden, sommige programma's komen gewoon niet van de grond. Sommigen halen het misschien een paar jaar voordat ze de stekker eruit trekken, maar anderen houden het amper één seizoen vol. Hier zijn tien van die shows die maar een paar maanden in de lucht bleven.

10 Het leven van Kylie

kylie kris jenner fotoshoot
kylie kris jenner fotoshoot

Keeping Up With the Kardashians heeft ongeveer evenveel spin-offs voortgebracht als er Kardashian-familieleden zijn. In 2017 kreeg Kylie Jenner haar eigen close-up met Life of Kylie. De serie bereikte slechts één seizoen van acht afleveringen.

Kylie liet kijkers kennismaken met haar persoonlijke en professionele leven, waaronder mode, cosmetica, ondernemerschap en natuurlijk televisie. Hoewel de E! show duurde niet al te lang, er is nog steeds meer dan genoeg zendtijd van Kardashian-Jenner om de fans tevreden te houden.

9 Jongen ontmoet jongen

Afbeelding
Afbeelding

Nee, dit heeft niets te maken met de populaire sitcom Boy Meets World uit de jaren 90. Boy Meets Boy werd in 2003 kort uitgezonden op Bravo. Het was eigenlijk een andere versie van The Bachelor, behalve dat de Bachelor in de show een homoseksuele man was en alle deelnemers mannelijk waren.

De deelnemers waren echter niet allemaal homoseksueel. Blijkbaar was de hoofdjongen zich er niet van bewust dat sommige van zijn vrijers heteroseksueel waren - ze waren hem aan het bedriegen. Deze oneerlijke list is niet oké en zou nu zeker niet vliegen voor een datingshow.

8 Joe Millionaire

Afbeelding
Afbeelding

Fox probeerde ook te profiteren van het succes van The Bachelor in 2003. Joe Millionaire duurde één seizoen, maar had een interessant (hoewel bedrieglijk) uitgangspunt.

Twintig vrouwen stroomden naar Frankrijk onder auspiciën van een ontmoeting met een knappe, beladen potentiële partner. Uiteindelijk werd onthuld dat de leidende man een bouwvakker was en geen miljonair.

7 NYC voorbereiding

Afbeelding
Afbeelding

Een andere Bravo-flop was NYC Prep uit 2009. Deze show was gericht op zes rijke tieners in Manhattan en had een Gossip Girl-vibe, behalve dat het 'het echte leven' was.

Sommigen herinneren zich de show misschien vaag, maar de benadering van het onderzoeken van de levensstijl van rijke tieners bleef op dat moment duidelijk niet hangen.

6 Wie is je vader?

Afbeelding
Afbeelding

Niet te verwarren met het huidige drama uit de webserie, Who's Your Daddy was een Fox-show uit 2005 waarin een vrouw werd uitgebuit op zoek naar haar biologische vader. De mannen in de show probeerden haar opzettelijk voor de gek te houden en haar te overtuigen van een vaderlijke relatie.

Om voor de hand liggende redenen werkte de show op de lange termijn niet, en het veroorzaakte zelfs enige controverse over adoptie.

5 Stylista

Afbeelding
Afbeelding

In 2008 nam de CW het concept van The Devil Wears Prada en veranderde het in een volledige spelshow. Deelnemers van in de twintig streden om een beginnende redactionele baan bij Elle. In plaats van Miranda Priestly een plezier te doen, moesten de deelnemers Anne Slowey tevreden stellen, destijds de real-life modenieuwsdirecteur van Elle.

Hoe geweldig The Devil Wears Prada ook is, het klinkt alsof het plot het beste in het fictieve rijk kan worden bewaard.

4 Schaatsen met de sterren

Afbeelding
Afbeelding

Rijdend op het hoogtepunt van Dancing with the Stars-faam, introduceerde ABC Skating with the Stars in 2010. De kostuums waren nog steeds blits en de bewegingen waren nog steeds uitdagend, maar er was gewoon niet genoeg over de nieuwe show om te onderscheiden het van zijn voorganger.

Het is jammer; schaatsen is zo'n mooie sport om naar te kijken, en het zou leuk geweest zijn als de show langer had geduurd.

3 Wie?

Afbeelding
Afbeelding

ABC had in 2013 een behoorlijk creatief idee met Whodunnit? De reality-serie was alsof je elke week naar een gigantisch moordmysterie-feestje zat te kijken.

De moordenaar werd langzaam ontdekt toen steeds meer spelers week na week fictief werden vermoord. De finale onthulde natuurlijk de moordenaar en loste het mysterie op.

2 Ik wil met Harry trouwen

Afbeelding
Afbeelding

Fox probeerde in 2014 opnieuw The Bachelor te evenaren met I Wanna Marry Harry. De show greep een aantal Amerikaanse vrouwen die niet slim genoeg waren om een echte prins Harry van een nep te onderscheiden.

De deelnemers dachten allemaal dat de nep Harry in het echt was, dus streden ze om de Engelsman het hof te maken. De vergeten show klinkt zowel dwaas als oninteressant, dus het is logisch dat het niet langer dan één seizoen bleef.

1 Bruidsplastiek

Afbeelding
Afbeelding

Het ergste is voor het laatst bewaard. Bridalplasty was een gruwelijke E! show die een seizoen lang werd uitgezonden van 2010 tot 2011. De bruiden in kwestie voltooiden wekelijkse huwelijksuitdagingen om zowel de perfecte bruiloft als hun gewenste plastische chirurgie te winnen.

Dat klopt - een wedstrijdshow waar plastische chirurgie deel uitmaakte van de prijs. Laten we hopen dat reality-tv zich nooit meer tot dit lage niveau verlaagt.

Aanbevolen: