10 duurste stukken BTS-merchandise

Inhoudsopgave:

10 duurste stukken BTS-merchandise
10 duurste stukken BTS-merchandise
Anonim

BTS, of Bangtan Boys, is een van 's werelds meest bekende boybands, met de beste toekomst in entertainment. Deze Zuid-Koreaanse bende dromerige kerels heeft de afgelopen jaren een behoorlijke cultstatus verworven en hun fans behoren tot de meest toegewijde mensen ter wereld. Ze zullen letterlijk alles doen om een klein stukje van de carrière van hun zingende hartenbrekers te scoren.

BTS-fans lijken bereid om zo ongeveer alles te betalen voor een deel van de collectie van de groep. Of het nu een gesigneerde poster, een knuffeldier of een mok is, als het op wat voor manier dan ook Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, die dromerige V of Jungkook vertegenwoordigt - en hun handtekening zet - dan gaat het verkopen voor een machtig hoge prijs. Bekijk deze super dure BTS-merchandise-stukken. Zou u deze prijzen betalen?

10 5 door alle leden ondertekende BTS-albums: $1, 000

Noem ons maar gek, maar dit voelt bijna als een deal. BTS is al ongelooflijk populair en ze worden alleen maar groter met de dag. Mensen houden van hun muziek en zijn geïntrigeerd door de fascinerende feiten rondom de leden van de groep.

Wetende dat ze waarschijnlijk nog heel lang zullen bestaan (en bekend zullen blijven, vooral met betrekking tot de Koreaanse popcultuur), lijkt een handvol gesigneerde albums voor ongeveer een mille niet alles dat buitenissig. Dat gezegd hebbende, we hebben nog steeds geen geld nodig om deze memorabilia deel uit te laten maken van onze persoonlijke collectie.

9 BTS CECI Magazine 20e verjaardag beperkte armband: $1, 075

Ok. Als we een mille voor een armband weggooien, kan die maar beter vol blingbling zitten. Deze BTS-armband ging voor duizend dollar en is in feite een string. Je moet een toegewijde fan van de groep zijn om duizend dollar te betalen voor een ingetogen sieraad als dit. Ongeacht persoonlijke gevoelens over de sieraden, iemand daarbuiten is bereid om voorover te buigen om degene te zijn die dit draagt.

8 BTS X Starbucks 13 Volledige samenwerking Tijdelijk product: $1, 150

Als je dol bent op Starbucks en zwijmelt voor de Koreaanse pop-boyband BTS, dan verkoop je waarschijnlijk alles wat je bezit om de eigenaar te worden van dit BTS X Starbucks 13 Full Set Collaboration Limited-Time-cadeaupakket.

Het kan van jou zijn voor slechts elfhonderd dollar en kleingeld. Elfhonderd dollar… dat is meer dan de meeste mensen betalen voor een maand huur. Verschillende mensen hebben verschillende prioriteiten, veronderstellen we.

7 Sealed Official BTS 1st Gen Hip Hop Monster Plush Doll $1, 300

Het is niet ongebruikelijk dat knuffels een hoge prijs krijgen, vooral als het gezellige verzamelobject vintage is. Deze pluche pop kan van jou zijn als je dertienhonderd dollar extra hebt. De monsterknuffel wordt verzegeld in de doos geleverd en is de eerste generatie editie. Voor deze prijs zou je denken dat er wat meer detail zou zijn, zoals misschien gekleurde wenkbrauwen?

6 Gesigneerde bal met Jimin's Kisses: $1, 770

Deze simpele bal is gesigneerd door groepslid Jimin. Het bevat ook enkele van zijn dromerige kussen! Als je van dit BTS-lid houdt, kun je zijn liefde echt niet op prijs stellen. Nou, dat kan eigenlijk wel, en die prijs ligt ergens rond de zeventienhonderd dollar. Als je dolgraag de eigenaar wilt worden van een paarse bal bedekt met BTS-kusjes, dan kan een paar duizend dollar die droom waarmaken.

5 BTS Bearbrick Medicom + Photocard, nieuwe fabriek verzegeld: $1, 950

Een ongeopende BTS Bearbrick Medicom + Photocard zal ook niet goedkoop zijn. Dit verzamelobject van BTS-merchandise kost bijna tweeduizend dollar. Zelfs met de recente slechte pers die bandlid Jungkook heeft gekregen voor zijn nogal slechte beslissingen, zijn mensen nog steeds meer dan bereid om serieus geld uit te geven aan de dure merchandise van de band. Dit bewijst dat deze jongens in de ogen van veel fans geen kwaad kunnen.

4 BTS Suga-set: waaier, vlag, poster, minifoto, bekerhouder, enz.: $2, 300

Om eerlijk te zijn, dit is een variëteitspakket, dus je krijgt in ieder geval veel BTS-goedheid voor de prijs die je beta alt. De BTS Suga Set bevat een ventilator, een vlag, een poster, minifoto's en een bekerhouder. Je wordt geladen met BTS-goodies voor de prijs van drieëntwintighonderd dollar. Voor zoveel geld kun je maar beter BTS bloeden! Mensen zullen echt ongelooflijke hoeveelheden geld uitgeven voor de verzamelobjecten van hun favoriete entertainers. Vraag het maar aan de Disney-liefhebbers die hun spaargeld uitgeven aan verzamelobjecten.

3 BTS The Red Bullet Signed Photocards Official Full Set: $2, 700

Deze groep heeft fans die echt de meest toegewijde, gun-ho-bende zijn die er is (ze kwijlen alleen al bij de gedachte dat er nieuwe muziek komt.) Er is niets dat ze niet zouden doen om zoiets in handen te krijgen deze officiële, gesigneerde Red Bullet ansichtkaarten.

Die fans zullen echter veel moeten doen om genoeg geld te verdienen om deze items te kunnen betalen. Deze kaartenverzameling kost maar liefst zevenentwintighonderd dollar! De trotse eigenaren willen misschien een vuurvaste kluis kopen om ze in op te bergen terwijl ze in een koopstemming zijn.

2 BTS Suga-verrassingsgeschenken voor fans met handgeschreven berichtenkaart: $2, 999

Voor fans van de band die elk uur dat ze wakker zijn aan de jongens denken, is ondertekende merchandise het spul waar dromen van gemaakt zijn. Een BTS Suga Surprise Gift zou de perfecte aanvulling zijn op elk feest, maar het zal niet goedkoop zijn. Deze specifieke merch kost bijna drieduizend dollar! Het is ondertekend door de band en zal waarschijnlijk voor altijd worden gekoesterd door de ontvanger, maar denk eens aan al die drieduizend die je zou kunnen kopen!

1 BTS 15 CM Real Figure Full Members Limited Edition: $4, 900

Serieuze verzamelaars zullen je vertellen dat wanneer ze iets zeldzaams of speciaals vinden, geen prijs te hoog is, vraag het gewoon aan de eigenaren van deze dure Endgame-verzamelobjecten! Om de trotse bezitters van deze 15 centimeter hoge BTS-beeldjes te zijn, moet je wel van goede wil zijn. Zo'n collectie is niet goedkoop. Deze specifieke set kost maar liefst vijfduizend dollar! Je moet een echte liefhebber zijn van BTS en van poppen om het uitgeven van dit soort geld aan speelgoed te rechtvaardigen.

Aanbevolen: