RHONJ: 10 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu

Inhoudsopgave:

RHONJ: 10 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu
RHONJ: 10 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu
Anonim

Het jaar was 2009. Andy Cohen heeft zojuist de nieuwste stad van de Real Housewives-franchise uitgebracht: New Jersey. De beroemde gezichten van New Jersey waren Teresa Giudice, zussen Dina en Caroline Manzo, de schoonzus van Manzo Jacqueline Laurita en Danielle Staub.

The Real Housewives of New Jersey was meteen een hit vanwege de hechte familiebanden. Zelfs nu, in seizoen 10, lopen de banden voor de dames diep en eenvoudige argumenten kunnen buiten proportie worden opgeblazen.

Van iedereen op deze lijst is Teresa de laatste vrouw die overeind staat. Laten we terugkijken op seizoen één om te zien hoe ver de cast is gekomen.

10 Teresa Giudice

Afbeelding
Afbeelding

De Teresa die we kennen in seizoen 10 is een heel andere Teresa die we in seizoen één hebben ontmoet. In het eerste seizoen van RHONJ stelde Teresa ons voor aan haar "sappige" echtgenoot Joe en hun drie dochters (ze werd aan het einde van het seizoen zwanger van haar vierde dochter). Teresa was bruisend, bevriend met iedereen en betaalde alles contant. We zagen hun enorme herenhuis in Franklin Lakes en ontdekten dat Joe zijn fortuin verdiende in de bouw. We wisten niet dat de twee zouden worden beschuldigd van fraude en afzonderlijke gevangenisstraffen en deportatie voor Joe zouden invoeren …

9 De Giudice Girls

Afbeelding
Afbeelding

In 2020 gaan Joe en Teresa door een zware scheiding. Nadat het paar hun respectievelijke gevangenisstraffen had uitgezeten, werd Joe teruggestuurd naar Italië. Dit betekent dat hun vier dochters, Gia, Gabriella, Milania en Audriana, hun tijd over twee landen moeten verdelen.

Vandaag zijn de vier meisjes nog steeds te zien op RHONJ. De oudste (Gia) studeert momenteel aan de Rutgers University in New Jersey en Milaan probeert een muziekcarrière van de grond te krijgen.

8 Dina Manzo

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen één liet Dina ons haar leven zien met haar dochter Lexie. Haar man Tommy wilde niet in de show en werd niet veel getoond.

Kijkers kwamen erachter dat Dina en castmate Caroline zussen waren die met broers trouwden, waardoor de band tussen hen twee gecompliceerd werd. Ze waren aan beide kanten verwant. Dina duurde echter maar twee seizoenen voordat ze vertrok en weer terugkwam in seizoen zes. Sindsdien is Dina van haar man Tommy gescheiden en hertrouwd met een man genaamd Dave Cantin. De twee wonen nu in de buurt van Los Angeles.

7 Lexie Ioannou

Afbeelding
Afbeelding

Lexie Ioannou is Dina's enige dochter uit haar eerste huwelijk. In seizoen één was het paar ongelooflijk dichtbij. Omdat Tommy zo veel aan het werk was, was Lexie alles wat Dina had. De twee vertrouwden op elkaar.

Tegenwoordig is Lexie niet langer die ongemakkelijke tiener die we op RHONJ zagen. Ze is een mooie jonge vrouw die haar eigen sieradenlijn heeft opgezet en met haar moeder naar de westkust is verhuisd. Haar winkel heet Nou en ze verkopen alles, van oorbellen tot kettingen en nog veel meer.

6 Caroline Manzo

Afbeelding
Afbeelding

Caroline Manzo werd in seizoen één gezien als de baas van de groep. Ze zei het het beste toen ze zei dat haar familie zo dik was als dieven. Haar man Al runde een nabijgelegen trouwlocatie en restaurant genaamd The Brownstone - een decor voor veel iconische RHONJ-scènes. Kijkers ontmoetten ook haar drie kinderen die veel ouder waren dan de rest van de families van de castmates, waardoor ze dynamischer werden in interviews.

Hoe geweldig Caroline ook was, ze vertrok na vijf seizoenen om andere kansen te verkennen en zich op haar gezin te concentreren.

5 The Manzo Kids

Afbeelding
Afbeelding

Caroline en Al hadden drie kinderen: Albie, Christopher en Lauren. De Manzo-kinderen waren zo geliefd dat Bravo de familie een spin-off gaf genaamd Manzo'd with Children. Het duurde drie seizoenen en toonde het dagelijkse leven van de familie Manzo. Kijkers zagen Lauren haar bruiloft plannen, Chris en Albie verhuisden terug naar huis met mama en papa, en we zagen veel familie ups en downs. Tegenwoordig verwelkomde de familie hun eerste kleinkind genaamd Markie dankzij Lauren en Vito.

4 Jacqueline Laurita

Afbeelding
Afbeelding

Jacqueline Laurita was vijf seizoenen een hoofdrolspeler in de cast voordat ze een seizoen vrij nam en vervolgens weer in de leeuwenkuil sprong.

In seizoen één zagen kijkers haar huwelijk met Caroline en Dina's broer Chris. Ze had een oudere dochter genaamd Ashlee uit een andere relatie en een zoon genaamd Christopher Jr. met haar man. Tegen het einde van het seizoen was Jacqueline zwanger van haar derde kind Nicholas. Toen Nicholas ouder werd, ontdekte Jacqueline dat hij autisme had en pleit nu voor de stoornis.

3 Ashlee Malleo

Afbeelding
Afbeelding

Ashlee gaf Jacqueline en Christopher een handvol in seizoen één van RHONJ. Ze bevond zich in het stadium waarin ze onafhankelijk wilde zijn en een eigen leven wilde leiden, maar niet wist wat ze wilde doen in het leven of hoe ze daar moest komen.

Tegenwoordig trouwde Ashlee met Peter Malleo en kreeg ze een zoon genaamd Cameron. Er wordt gezegd dat haar zoon sensorische problemen heeft, maar hij krijgt de beste zorg totdat er een diagnose is gesteld.

2 Danielle Staub

Afbeelding
Afbeelding

Danielle Staub was verreweg het meest controversiële castlid van het eerste seizoen. Ze kon het niet goed vinden met veel van de meisjes en werd het hele seizoen aangevallen. Haar meest memorabele moment in het eerste seizoen was haar liefde voor jongere mannen en de iconische dinerscène tegen Teresa. Teresa gooide uiteindelijk een tafel om en de twee scholden elkaar uit. Danielle kwam uiteindelijk terug voor seizoen twee en was toen een vriend van seizoen acht tot en met 10.

1 De Staub Girls

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen één leerden we dat Danielle een alleenstaande moeder was van twee meisjes: Christine en Jillian. In tegenstelling tot Danielle waren Christine en Jillian stiller voor de camera en waren ze mama's engeltjes. Christine wilde fotomodel worden en de kleine Jillian was gewoon blij om daar te zijn.

Tegenwoordig deed Christine wat modellenwerk, maar houdt ze nu van yoga en langeafstandslopen. Jillian daarentegen heeft een liefde voor bakken gevonden en heeft een bakblog!

Aanbevolen: