10 van de beste Instagram-outfits van King Princess

Inhoudsopgave:

10 van de beste Instagram-outfits van King Princess
10 van de beste Instagram-outfits van King Princess
Anonim

Mikaela Strauss, algemeen bekend onder haar artiestennaam King Princess, is een ongelooflijk getalenteerde muzikant. King Princess is een indiepopzangeres die fantastische muziek maakt, voor andere muzikanten produceert en haar eigen liedjes schrijft. Haar muziek draait vaak om haar liefdesleven en heeft een grote indruk gemaakt op haar LGBTQ+-fans, aangezien veel van haar liedjes gaan over het navigeren door het leven als lid van die gemeenschap.

King Princess is een buitengewoon getalenteerde artiest in vele hoedanigheden, en haar gevoel voor mode bewijst dat dit waar is. Haar Instagram wordt overspoeld met foto's die haar gevoel voor stijl laten zien, wat zeker iedereen zal inspireren die ze bekijkt. Blijf lezen om 10 van de 10 beste Instagram-outfits van King Princess te zien.

10 Leer

Deze foto van King Princess werd op haar Instagram geplaatst en pronkt niet alleen met een geweldige look, maar ook met haar liefde voor Cher. Deze outfit bestaat uit een oversized, zwart, leren jack, gecombineerd met een eenvoudig, wit t-shirt eronder.

De details en accessoires van deze outfit brengen hem tot leven, waaronder de gouden ketting, een zonnebril met een klein montuur en de zwarte honkbalhoed met het woord 'Cher' erop geschreven.

9 Calvin Klein

De outfit die op deze Instagram-foto wordt getoond, toont een van de looks van King Princess voor een show. Het toont een van haar eenvoudigere outfits, die toevallig ook in haar kenmerkende stijl is, bestaande uit een effen, witte tanktop, een Dickies-broek en een boxershort van Calvin Klein die lichtjes met hoge taille wordt gedragen.

Deze effen look werd versterkt met enkele details zoals strass-steentjes op haar broek en een zwarte, kleine zonnebril.

8 Lacoste

KP plaatste deze foto en liet haar luchthavenstijl zien. De reislook was compleet met een oversized trui en een iconische grote zonnebril. De zonnebril met vierkant montuur in schildpadschild bedekt haar gezicht bijna volledig en zorgt voor een coole sfeer.

De trui, een Lacoste, rood, groen en blauw gestreept stuk, is eenvoudig maar voegt genoeg details toe om deze look compleet te maken. Deze luchthavenkleding werkt zeker en de Instagram van King Princess laat zien dat ze deze bril vrij vaak blijft dragen.

7 Glitters

King Princess was de ster van vele fotoshoots, en degene die hier op haar Instagram wordt getoond, toont een van haar beste outfits tot nu toe. Deze look, gemaakt voor de cover van Wonderland magazine, geeft feilloos het gevoel voor stijl van KP weer.

De outfit op de foto bestaat uit een sprankelende, zilveren bh-top, gecombineerd met een beige, geruite broek die een ander element aan de look toevoegt. King Princess draagt geen sieraden en heeft een simpele make-uplook, waarbij de broek en het topje centraal staan.

6 SNL

King Princess maakte haar Saturday Night Live-debuut in 2019, en de outfits voor haar set op de show waren ongelooflijk.

Degene op deze Instagram-foto toont wat lijkt op een op maat gemaakte outfit voor de zanger, bestaande uit een mesh shirt met lange mouwen, coltrui, gecombineerd met een broek in hetzelfde kleurenschema als de top. De outfit werd compleet gemaakt met de toevoeging van dikke, gelaagde kettingkettingen.

5 Stephan Colbert

Op een andere talkshow droeg King Princess een gewaagdere outfit met felle kleuren. Deze look, die King Princess droeg tijdens haar optreden in The Late Show met Stephen Colbert, bestaat uit een uniek topje in korsetstijl met knopen in klassiek rood.

Ze combineerde de leuke top met een even gewaagde broek, een witte broekstijl met een kralendetail aan de zijkant. De zangeres droeg rode lippenstift en eenvoudige make-up om deze outfit te begeleiden, waardoor een perfect fashion statement ontstond.

4 T-Shirt

Deze look van King Princess combineert perfect eenvoudig en decadent. De outfit bestaat uit een baggy, oversized graphic t-shirt, gecombineerd met een geweldige broek. De broek heeft een kleurblokkering, met aan de ene kant een metallic roze en de andere wit.

Deze broek voegt zoveel karakter en detail toe en in combinatie met het relatief eenvoudige shirt, maakt dit een ongelooflijk unieke en prachtige look die perfect past bij de persona en stijl van King Princess.

3 Stieren

De Instagram-post die hier wordt getoond, is een foto van King Princess op het podium tijdens een van haar tours, die gevuld was met geweldige outfits en kostuums voor haar optredens. Deze look doet denken aan de klassieke stijl van KP, een tanktop en Dickies, maar is hier opgeknapt.

De tanktop is eigenlijk een Chicago Bulls-trui en de zwarte broek gaat vergezeld van accessoires zoals een grote zwarte riem en kettingen.

2 Buikkettingen

Deze Instagram-opname van King Princess is een shout out naar een van haar stylisten, die met succes een originele look van Miss King heeft gecreëerd. De outfit is een samenhangend zwart ensemble dat bestaat uit een zwarte, cropped tanktop, vergelijkbaar met de stijl die KP vaak draagt, gecombineerd met wat lijkt op een zijden jurkbroek.

Deze eenvoudige stukken zijn versierd met buikkettingen die over de broek zijn gedrapeerd, waardoor een unieke outfit is ontstaan. KP plaatste de foto met het bijschrift: "Savanja kleedt me in fijne zijde, ik ben zo boos door haar integratie van buikkettingen in mijn leven!"

1 Balenciaga

King Princess bracht high fashion in het spel met deze iconische look. De outfit op deze foto is stijlvol en verfijnd, maar ook ongelooflijk leuk.

Het modestatement hier is succesvol, want KP combineerde een felroze blazer met geweldige schoudervullingen, die ze als jurk draagt, met transparante Balenciaga-panty's. De combinatie van deze twee statement-stukken botst niet, maar werkt zo goed samen en vormt een geweldig duo.

Aanbevolen: