10 dingen die Victoria Beckham heeft gedaan sinds de Spice Girls uit elkaar gingen

Inhoudsopgave:

10 dingen die Victoria Beckham heeft gedaan sinds de Spice Girls uit elkaar gingen
10 dingen die Victoria Beckham heeft gedaan sinds de Spice Girls uit elkaar gingen
Anonim

Zangeres Victoria Beckham zal natuurlijk altijd geassocieerd worden met een van de meest succesvolle meidengroepen in de geschiedenis - de Spice Girls, maar in de loop der jaren is de Britse diva vertakt naar verschillende andere industrieën.

Of het nu een groot mode-icoon wordt dat haar eigen mode- en beautymerken bezit of boeken schrijft en gastoptredens doet op beroemde wedstrijdshows - het lijdt geen twijfel dat Victoria erin is geslaagd relevant te blijven. De lijst van vandaag onderzoekt wat Posh Spice precies heeft gedaan sinds de Spice Girls officieel op pauze gingen in 2000.

10 Ze modelleerde tijdens meerdere modeweken

De lijst wordt afgetrapt door het feit dat Posh Spice meerdere modeweken op de catwalk heeft gelopen nadat de Spice Girls uit elkaar gingen.

In het voorjaar van 2000 maakte Victoria Beckham een gastoptreden op de catwalkwandeling voor Maria Grachvogel, die het debuut van de zangeres op de London Fashion Week markeerde. Later liep Victoria ook mee op de Milan Fashion Week voor Roberto Cavalli - en het is veilig om te zeggen dat dit nog maar het begin was van haar carrière in de mode!

9 en begenadigd talloze covers van modetijdschriften

Van alle voormalige Spice Girls heeft Victoria Beckham zeker de covers van tijdschriften gesierd - toen ze van een succesvolle muzikante een van de belangrijkste stijliconen van de jaren 2000 werd.

Hierboven staan slechts twee van haar Vogue- en Vanity Fair-covers - door de jaren heen heeft Victoria Beckham op de voorpagina gestaan van vrijwel alle belangrijke modebladen over de hele wereld.

8 Ze lanceerde haar eigen modelabel

Waarschijnlijk het meest bepalende moment van Victoria Beckham's carrière na de Spice Girls was de lancering van haar eigen modelabel, Victoria Beckham, in 2008. Sindsdien heeft Victoria haar prachtige lijnen laten zien - die vooral bekend staat om zijn prachtige jurken - op 's werelds grootste modeweken.

Snel vooruit 12 jaar later en Victoria Beckham is een vaste waarde in de mode-industrie. De zangeres is misschien begonnen in de muziekindustrie, maar in de loop der jaren is ze een gerespecteerde modeontwerpster geworden.

7 Evenals Victoria Beckham Beauty

Zelfs in haar Spice Girls-dagen was het vrij duidelijk dat Victoria Beckham erg van mode en schoonheid hield. Daarom was niemand verrast toen Victoria in 2019 in de voetsporen trad van tal van andere beroemdheden en haar lanceerde eigen schoonheidsmerk genaamd Victoria Beckham Beauty.

Momenteel bevat de lijn make-up, evenals wat huidverzorging, en volgens hun website zijn de producten allemaal schoon, duurzaam en dierproefvrij.

6 Ze schoot vijf officiële documentaires

Gezien het feit dat Victoria Beckham al sinds de jaren 90 in het oog van het publiek staat, is het zeker niet verwonderlijk dat ze sindsdien vijf officiële documentaires heeft gemaakt. De eerste kwam uit in de jaren 2000 en heet Victoria's Secret. De tweede, Being Victoria Beckham, werd uitgebracht in 2002, en de derde, The Real Beckhams, kwam een jaar later uit in 2003.

De vierde documentaire was getiteld Full Length & Fabulous: The Beckhams' World Cup Party 2006 en werd uitgebracht in 2006, en tot slot haar zesdelige reality-tv-serie Victoria Beckham: Coming to America, uitgezonden in 2007.

5 en bracht twee boeken uit

Net als veel andere celebs heeft Victoria zich in de loop der jaren ook verdiept in het schrijven van boeken. In 2001 bracht het voormalige Spice Girls-lid haar eerste boek uit, Learning to Fly, een autobiografie die haar jeugd, haar Spice Girls-jaren en haar huwelijk en gezinsleven documenteerde.

Victoria's tweede boek, getiteld That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between, werd in 2006 gepubliceerd en bevat tal van mode- en schoonheidstips van het stijlicoon.

4 Ze was gastjurylid op tal van wedstrijdshows

Hoewel Victoria heeft geprobeerd een succesvolle solocarrière in de muziek na te streven, maar nadat haar debuutalbum in 2001 werd uitgebracht, was het vrij duidelijk dat ze het succes van de Spice Girls niet kon verslaan.

Dus terwijl Victoria haar carrière in de richting van mode verschoof, accepteerde ze ook tal van kansen die op haar pad kwamen - waaronder een gastjurylid worden bij wedstrijdshows zoals American Idol, Project Runway of Germany's Next Top Model.

3 En ze woonde een tijdje in de VS

Zoals eerder vermeld, documenteerde de reality-tv-serie Victoria Beckham: Coming to America de voorbereiding van de ster op de verhuizing van haar familie naar de Verenigde Staten nadat haar man David Beckham in 2007 was getekend om te voetballen voor LA Galaxy.

Hoewel Victoria en haar familie ongetwijfeld genoten hebben van hun tijd in de Verenigde Staten, woont het gezin momenteel in een ongelooflijk luxueus pand van £31 miljoen in Londen.

2 Victoria slaagde erin om gelukkig getrouwd te blijven

Het is nooit verrassend om Hollywood-relaties te zien mislukken, maar af en toe zijn er van die beroemde koppels die iedereen helpen hun geloof in ware liefde te herwinnen. David en Victoria Beckham zijn zeker een van deze koppels, aangezien ze sinds 1999 gelukkig getrouwd zijn.

Ja, Posh Spice is misschien met Becks getrouwd toen ze nog actief was bij de Spice Girls, maar het grootste deel van hun relatie vond plaats na haar Spice Girls-dagen. In 2020 zijn de twee verliefd als altijd, en ze gaan nog steeds uit op dates!

1 En als laatste had ze nog drie kinderen - Romeo, Cruz en Harper

Terwijl de oudste zoon van Victoria en David, Brooklyn Beckham, werd geboren in 1999 toen Victoria nog lid was van de Spice Girls, kwamen hun andere drie kinderen later. In 2002 kregen ze hun zoon Romeo, in 2005 verwelkomden ze hun zoon Cruz, en ten slotte, in 2012, werd hun dochter Harper geboren.

Het hebben van vier kinderen is zeker niet gemakkelijk, maar het lijkt erop dat David en Victoria Beckham erin geslaagd zijn om hun perfecte gezinnetje te stichten!

Aanbevolen: