Naomi Judds dochter onthult doodsoorzaak en hoe ze haar moeder vond

Inhoudsopgave:

Naomi Judds dochter onthult doodsoorzaak en hoe ze haar moeder vond
Naomi Judds dochter onthult doodsoorzaak en hoe ze haar moeder vond
Anonim

Naomi Judd, de country-superster die op 30 april overleed, stierf aan een zelf toegebrachte schotwond. Haar dochter Ashley Judd maakte de hartverscheurende aankondiging tijdens een optreden op Good Morning America, ook onthullend dat zij degene is die haar moeder heeft gevonden.

Naomi Judd stierf door een zelf toegebrachte schotwond

Naomi vormde de helft van het moeder-dochterduo The Judds, en het nieuws van haar dood vorige maand deed de countrymuziekscene opschudden. De zangeres pleegde een dag voor haar introductie in de Country Music Hall of Fame zelfmoord.

De country-superster worstelde al lang met een psychische aandoening en noemde eerder zelfmoord in een open brief gepubliceerd in People Magazine. Tijdens een interview met Diane Sawyer over de dood van haar moeder, sprak haar dochter Ashley over hoe de familie Judd de afgelopen weken het hoofd heeft geboden en bevestigde dat haar moeder inderdaad zelfmoord pleegde.

“Ze gebruikte een wapen…mijn moeder gebruikte een vuurwapen,” vertelde Ashley aan Sawyer. "Dus dat is het stukje informatie dat we erg ongemakkelijk vinden om te delen, maar we begrijpen dat we ons in een positie bevinden dat als we het niet zeggen, iemand anders het zal doen."

Ashley onthulde ook dat zij degene is die haar moeder vond tijdens een bezoek aan haar huis in Tennessee.

"Ik bezoek mijn moeder en pop elke dag als ik thuis ben in Tennessee, dus ik was thuis", onthulde ze. “Ik ging naar boven om haar te laten weten dat [haar] vriend daar was, en ik ontdekte haar. Ik heb zowel verdriet als trauma door ontdekking.”

Ashley Judd zegt dat het vinden van haar mot haar een trauma heeft achtergelaten

Ashley legde uit dat haar familie haar toevertrouwde om de hartverscheurende details van de zelfmoord van haar moeder te delen om een licht te werpen op psychische aandoeningen.

"Mijn moeder wist dat ze werd gezien en ze werd in haar angst gehoord, en ze werd naar huis gebracht", zei ze, eraan toevoegend: "Als we het hebben over geestesziekten, is het erg belangrijk om duidelijk te zijn en om het onderscheid te maken tussen onze geliefde en de ziekte. Het is heel echt, en het liegt, het is woest.”

Ashley legde uit dat de worsteling van haar moeder zo hevig was geworden dat ze "niet kon volhouden totdat ze werd opgenomen in de Hall of Fame." Ze legde verder uit dat ze "zowel verdriet als trauma" heeft van de ontdekking en dat haar familie "verscheurd" is.

Aanbevolen: