Kim Kardashian onthult dat haar achtjarige dochter haar 'intimideert

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian onthult dat haar achtjarige dochter haar 'intimideert
Kim Kardashian onthult dat haar achtjarige dochter haar 'intimideert
Anonim

Realityster en zakenvrouw Kim Kardashian onthulde donderdag op de podcast van Bari Weiss, voormalig opinieschrijver van de New York Time, Eerlijk gezegd dat haar achtjarige dochter North haar "intimideert".

Kardashian gaf toe dat haar oudste kind haar nog meer 'intimideert' dan de spraakmakende politici waarmee ze in contact is gekomen. Elders in het interview zei de 41-jarige Keeping Up With The Kardashian-ster dat North praktisch de 'tweeling' van haar vervreemde echtgenoot Kanye West was.

North is onlangs live gegaan zonder toestemming van haar moeder

"Wie intimideert mij? Ik wilde politici zeggen, maar dat doen ze niet", antwoordde Kim. "Misschien alleen mijn dochter, North."

Eerder in de podcast sprak Kardashian over het feit dat ze North onlangs heeft gestraft voor het live gaan op TikTok zonder haar toestemming. Tijdens de livestream gaf North haar fans een rondleiding door het huis van haar familie, voordat ze Kims slaapkamer bezocht, waar ze in bed lag te ontspannen.

"Stop, je weet dat het niet mag," zei Kim streng nadat North had aangekondigd dat ze live was toen ze de slaapkamer binnenkwam.

Kim gaat door met echtscheidingsprocedure

Ondertussen heeft Kim officieel een aanvraag ingediend om legaal vrijgezel te zijn en haar meisjesnaam te laten herstellen, terwijl ze op volle kracht doorgaat met haar scheiding van Kanye West. De moeder van vier heeft vrijdag de juridische documenten ingediend, die volgens TMZ door een rechter moeten worden ondertekend.

Ondanks berichten dat Kim 'West' als onderdeel van haar naam wilde behouden omdat ze dezelfde achternaam als haar kinderen wilde behouden, zal Kardashian nu volledig terugkeren naar de naam die haar naar het supersterrendom heeft gekatapulteerd. Kardashian hernoemt momenteel haar bedrijven KKW Beauty en haar KKW Fragrance.

Kanye heeft publiekelijk gesmeekt om een tweede kans

De aanvraag kwam uren nadat Kanye Kim had gesmeekt om "terug te rennen" tijdens een Free Larry Hoover-concert afgelopen donderdagavond - dat ze bijwoonde. Kanye, 44, trad op met voormalig aartsvijand Drake, 35, tijdens het langverwachte concert voor de Free Larry Hoover-beweging in het Los Angeles Memorial Coliseum.

Kanye zong: "Ik wil dat je meteen naar me toe rent. Meer specifiek, Kimberly."

West, die vier kinderen deelt met Kardashian - North, acht, Saint, vijf, Chicago, drie en Psalm, twee - waren ook aanwezig bij de show.

Vorige maand, in een gedurfde openbare uiting van genegenheid, bevestigde Kim dat ze aan het daten was met Saturday Night Live, grappige man Pete Davidson, 28. Het paar werd hand in hand gezien terwijl ze zijn verjaardag vierden in Palm Springs, Californië, DailyMail.com's exclusieve foto's onthuld. Kanye, die zijn naam nu wettelijk heeft veranderd in Ye, werd in juni kort gekoppeld aan model Irina Shayk voordat hij schijnbaar naar de beurs ging met Instagram-model Vinetria, 22.

Aanbevolen: