Howard Stern beschiet een hoop geld om zijn moeder in leven te houden

Inhoudsopgave:

Howard Stern beschiet een hoop geld om zijn moeder in leven te houden
Howard Stern beschiet een hoop geld om zijn moeder in leven te houden
Anonim

Er wordt veel gepraat over het vermogen van Howard Stern. Is hij stiekem miljardair of gewoon buitengewoon rijk? Leef hij weelderig of leeft hij en zijn vrouw Beth een bescheiden leven? De waarheid is dat de zelfverklaarde koning van alle media en gastheer van de langlopende Howard Stern Show op SiriusXM satellietradio een zeer privé man is. Natuurlijk geeft hij veel van zichzelf bloot voor amusement, maar hij staat erom bekend zijn financiële informatie geheim te houden.

Zelfs die-hard fans van The Howard Stern Show weten alleen maar weetjes over hoe hij zijn geld uitgeeft. Ze weten dat hij veel geld steekt in liefdadigheidsinstellingen voor dieren, met name die van zijn vrouw (Bianca's Fury Friends bij de North Shore Animal League), en ook affiniteit heeft met John Varvatos-kleding, vulpennen en Squatty Pottys. Maar Howard is terughoudend over de rest.

Onlangs heeft Howard echter onthuld dat hij veel geld heeft uitgegeven aan zijn zieke moeder… VEEL geld… Dit is waarom…

Wat is het vermogen van Howard Stern?

Volgens Celebrity Net Worth is Howard Stern ongeveer $ 650 miljoen waard. Afgezien van het verdienen van een hoop geld in de verkoop van boeken, als rechter bij America's Got Talent, en van zijn blockbuster-film, Private Parts, is Howard's buitensporige vermogen vooral te danken aan zijn radioshow. In het bijzonder van zijn geruchten over contractverlengingen van $ 500 miljoen. Dat aantal wordt natuurlijk over vijf jaar uitgesmeerd en gedeeld met zijn productiekosten en zijn goedbetaalde staf. Maar dat weerhoudt Howard er niet van om bank te maken…

Howard verdient zelfs genoeg geld om zijn drie glamoureuze huizen te onderhouden. Dit omvat zijn luxe penthouse met twee verdiepingen in de iconische Millenium Tower in New York, zijn herenhuis in The Hamptons en zijn herenhuis in Palm Beach, Florida.

  • The New York Post waardeert zijn penthouse in Manhattan op $21 miljoen.
  • Zijn penthouse bestaat uit drie onderling verbonden appartementen op de 54e verdieping en twee op de 53e verdieping van het gebouw.
  • Howard Sterns vakantieverblijf in Florida is naar verluidt meer dan $ 52 miljoen waard, terwijl zijn huis in Hamptons $ 20 miljoen waard is.

Hoewel dit allemaal extreem glamoureus klinkt (en dat is het ook), gaat het om het einde van Howards over-the-top levensstijl. In feite zijn de meeste van zijn andere bekende uitgaven meer aan de genereuze kant. Dit omvat al het geld dat hij uitgeeft aan zijn vader en moeder…

Howard's moeder is behoorlijk ziek

De afgelopen maanden heeft Howard zijn publiek laten weten dat zijn moeder, Ray Stern, behoorlijk ziek is geweest. Zij, evenals haar man, Ben, waren vaste waarden in The Howard Stern Show. Niet alleen zouden ze vaak in de lucht verschijnen om gênante verhalen over Howard te delen en zijn ongepaste vragen te verdragen, maar Howard werkte vaak in zijn spot-on impressies ervan. Dus fans waren natuurlijk nieuwsgierig toen ze een tijdje niets van Ray of Ben hadden gehoord.

Het blijkt dat beiden lijden aan tal van gezondheidsproblemen. Ze zijn allebei in de 90, dus het is enigszins te verwachten. maar Howards moeder lijdt en dat eist zijn tol van de hele familie Stern.

In februari 2022 gaf Howard zijn publiek een update over de afnemende gezondheid van zijn moeder. Hoewel hij niet in detail ging over de precieze ziekten waaraan Ray lijdt. Maar hij deelde wel dat hij een aantal artsen om hulp had gevraagd. Dit omvat Dr. David Agus en Dr. Richard Shlofmitz, die beiden eerder in de show zijn genoemd. In april beweerde Howard dat de meeste problemen van zijn moeder te maken hadden met depressie. Terwijl haar lichaam instortte, was haar geestelijke gezondheid er veel slechter aan toe. Zo erg zelfs dat ze vaak weigerde naar bed te gaan, te eten of iemand te zien.

Howard's jongste dochter, die verpleegkundig specialist is, is buitengewoon behulpzaam geweest, evenals alle artsen waar Howard ongetwijfeld een fortuin voor beta alt. Terwijl hij klaagt over hoeveel geld dit hem heeft gekost, lijkt de gespannen radiopresentator veel meer kapot van het zien van zijn moeder in zo'n vreselijke toestand.

Howard Stern beta alt voor het appartement en de gezondheidszorg van zijn ouders

Howard's ouders waren notoir koppig over het wegtrekken van de Long Island-gemeenschap waar ze een groot deel van hun leven doorbrachten. Maar zodra ze te oud werden om alleen in een groot huis te wonen, verhuisde Howard ze naar een appartement dat hij had gekocht. Hoewel Howard heeft gezegd dat het appartement geen grote ruimte is, past het zeker bij hun behoeften.

Het is ook groot genoeg voor de twee gezondheidsmedewerkers die Howard in dienst heeft om een groot deel van de dag bij zijn ouders door te brengen. Omdat zowel Ray als Ben verschillende soorten hulp nodig hebben, vond Howard het het beste om voor hen twee afzonderlijke gezondheidswerkers te vinden.

Dit is iets dat veel mensen gewoon niet kunnen betalen voor hun vader en moeder. Maar Howard wel. En hij is duidelijk het type man dat zijn uiterste best zal doen om ervoor te zorgen dat zijn ouders alle comfort en hulp krijgen die ze nodig hebben terwijl ze hun laatste dagen op deze aarde doorbrengen.

Aanbevolen: