Arnold Schwarzenegger's stuntdubbel zei dat werken voor de acteur "hel" was, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Arnold Schwarzenegger's stuntdubbel zei dat werken voor de acteur "hel" was, hier is waarom
Arnold Schwarzenegger's stuntdubbel zei dat werken voor de acteur "hel" was, hier is waarom
Anonim

Niet iedereen in Hollywood kan zijn zoals Henry Cavill, die zijn eigen stunts doet. Heck, Tom Cruise is een andere persoon die meteen in je opkomt als je denkt aan het doen van je eigen stunts. Tegenwoordig denkt hij erover om een studio in de ruimte te openen, wat eigenlijk geen verrassing zou moeten zijn…

Stunt-doubles spelen ook een grote rol in films, hoewel hun relatie met de acteurs soms verontrustend kan zijn. DiCaprio's dubbele bewering dat de acteur hem zou afsnauwen als ze niet op de camera waren tijdens de opnames van 'Titanic'.

Wat betreft Arnolds dubbelganger Peter Kent, hij werkte graag samen met Schwarzenegger, hoewel hij niet enthousiast was over de omstandigheden bij het opnemen van bepaalde films.

Wat is er gebeurd tussen Arnold Schwarzenegger en zijn stuntdubbel Peter Kent?

Laten we het duidelijk maken, er was echt geen ruzie tussen Arnold en zijn stuntdubbel Peter Kent. In plaats daarvan hadden die twee een vrij hechte relatie, die allemaal begon met een leugen uit Kent. Zoals hij onthulde naast TV Store Online, loog hij tegen James Cameron dat hij ervaring had met het doen van stunts.

"Ik was opgezet door een castingbureau om de regisseur van The Terminator James Cameron te ontmoeten. Omdat ik oorspronkelijk gewoon naar binnen ging om hem te zien als een stand-in voor verlichting. Dus ik liep binnen en Cameron liep zijn kantoor uit, keek me aan en zei: "Je bent hier voor dat Arnold ding, toch?" Ik bedoel duidelijk dat hij mijn lengte opmerkte. Toen zei hij: "Je bent perfect."

"De manier waarop hij het zei schokte me, omdat hij het zo snel had gezegd. Toen deed hij ongeveer drie stappen bij me vandaan, stopte, draaide zich om en zei: "Heb je ooit iets gedaan eerder stunts?"

Ik dacht bij mezelf…Wat vraagt hij hier? Als ik hier het verkeerde zeg, krijg ik misschien geen andere baan. Dus ik zei ja tegen hem."

De rest was geschiedenis, maar kort daarna tijdens de tweede film namen de zaken een wending voor Peter Kent. Laten we zeggen dat de omstandigheden voor de film deze keer niet gunstig waren.

'Terminator 2: Judgement Day' was een zwaar project voor Peter Kent

Spreek naast iNews, Kent beschreef de tweede Terminator-film, 'Judgment Day', als 'de hel'. Sommige van zijn stunts in de film bevatten het dubbel gooien van zichzelf uit een 18-wieler vrachtwagen, het uitvoeren van gevaarlijke stunts met de Harley Davidson en ook hij kreeg wat klappen in de film.

Kent herinnert zich met name de scène waarin de vrachtwagen kantelde, die niet op de beste manier eindigde.

"Ze riepen 'knippen' en ik hing daar en ik dacht 'haal de kabelknippers! Ze sneden de kabel af en ik viel gewoon overal kotsend op de grond. Het was niet goed."

Kent zou ook zeggen dat het veel moeilijker werd toen hij elke dag een mal van Arnolds gezicht moest dragen: Het was een hel, omdat je huid zou uitbreken. Het kon de make-upafdeling niet schelen en Jim niet. Mijn huid heeft er onder geleden en ik heb geluk dat ik tot op de dag van vandaag geen huidkanker heb.”

Een groot deel van de cast weergalmde hetzelfde sentiment, waarin het niet gemakkelijk was om met James Cameron samen te werken tijdens de film. "Hij is geen goede communicator van wat hem bezighoudt", zegt Kent. "Hij heeft deze visie en op de een of andere manier denkt hij dat mensen die visie door osmose van hem zullen krijgen."

"Natuurlijk gebeurt dat niet en hij zegt 'waarom zitten jullie niet op dezelfde lijn als ik?' Hij ging er gewoon van uit dat iedereen daar met hem in zijn hoofd was."

Kent werd ook een paar keer uitgescholden door Cameron. Desalniettemin sprak hij positief over de ervaring en relatie met Arnold.

Peter Kent had niets dan liefde voor Arnold Schwarzenegger

Door 15 jaar lang samen te werken met Arnold, was het duo in staat een behoorlijke vriendschap op te bouwen. Volgens de stuntman brachten de twee veel tijd samen door: "Toen ik met hem werkte, waren we vrijwel 24/7 samen. Ik ben een van de weinige jongens die kan zeggen dat ik elke dag met hem heb getraind."

"In de trailer dronken we koffie en sigaren tussen de shots door, waarvoor ik nogal wat uitgescholden werd door de assistent-regisseurs."

Kent schrijft zijn relatie met Arnold toe omdat hij de acteur simpelweg behandelt als ieder ander, en niet alleen maar aanwezig is als een ja-man zoals anderen.

Ondanks de hapering in 'T2', was hij in staat om een behoorlijke carrière samen met Arnold uit te bouwen.

Aanbevolen: