Wat er echt is gebeurd tussen Morgan Willett en 'Challenge' Star, Johnny Bananas

Inhoudsopgave:

Wat er echt is gebeurd tussen Morgan Willett en 'Challenge' Star, Johnny Bananas
Wat er echt is gebeurd tussen Morgan Willett en 'Challenge' Star, Johnny Bananas
Anonim

Morgan Willett en Johnny Bananas ontmoetten elkaar voor het eerst in The Challenge: War of the Worlds, maar pas nadat ze klaar waren met filmen, ontstond er een intieme relatie. Uiteindelijk begonnen ze samen aan een wereldtournee, maar voor het grootste deel hielden ze hun relatie buiten de schijnwerpers en weg van de nieuwsgierige ogen van de media. In het voorjaar van 2019 keken fans opgewonden toe hoe Morgan haar relatie naar een hoger niveau tilde door het Instagram officieel te maken. Vanaf dat moment waren alle ogen gericht op het paar dat voor velen verrassend genoeg in een perfecte groef met elkaar leek te zitten.

Het gelukkige paar ging samen in quarantaine tijdens de wereldwijde pandemie, en ze leken echt te gedijen na al die extra tijd samen. Helaas duurde dat niet lang en besloten ze er voor eind 2021 mee op te houden.

10 Dingen waren in het begin geweldig voor Morgan Willett en Johnny Bananas

Aan het begin van hun relatie leek het er echt op dat Morgan en Johnny het goed hadden. Hun Instagram-pagina's lazen als een romantische roman, en ze genoten duidelijk van het feit dat de pandemie hen in staat stelde om veel tijd samen door te brengen. De lachende, blije gezichten die overal op sociale media waren gepleisterd, toonden de basis voor een mooi begin voor deze tortelduifjes.

9 Liggen de 'Bad Boy'-dagen van Johnny Bananas achter hem?

Tijdens zijn tijd bij The Challenge stond Johnny vooral bekend om zijn stoutmoedige gedrag en zijn schandalige manieren, en velen dachten dat dit iets was dat hij nooit van zich af zou kunnen schudden. Zijn reputatie was aangetast, maar hij leek een andere man te zijn sinds hij met Morgan uitging. Fans begonnen te denken dat zijn slechte jongenstijd voorgoed achter hem lag, en velen geloofden dat dit stel alles had wat nodig was om een echte relatie te zien.

8 Morgan Willett werd getipt over het gedrag van Johnny Bananas

Helaas bleek dat wishful thinking te zijn. Iemand kwam naar voren om Morgan een tip te geven en haar te laten weten dat Johnny's stoute jongensstunts nog lang niet voorbij waren. Ze ontving een DM waarin haar werd meegedeeld dat Johnny met een andere vrouw naar huis was gegaan, maar ze weigerde te geloven dat dit mogelijk was. Morgan verklaarde later: "Ik kon dat niet van me afschudden. Ik kon die om de een of andere reden niet negeren. Die at mijn ziel op. Ik wil het niet geloven. Ik wil het echt niet geloven …"

7 De belangrijkste aanwijzing van Johnny Bananas na zijn ontrouw

Twijfels wervelden nu in Morgans hoofd, en ze kon het gevoel niet kwijt dat de geruchten over vreemdgaan waar zouden kunnen zijn. Alles brokkelde om haar heen af toen Morgan terugkwam van een meisjesreis en een zeer hangende Johnny ontdekte en een paar pas gewassen lakens die wachtten om weer op te worden gedaan.

Morgan onthulde: "Ze zijn niet teruggeplaatst. Ze zijn net uit de wasmachine gehaald en schone lakens waren klaar om er weer op te worden gelegd. Ik weet niet wat me deed denken: 'Er is iets mis op dit moment… Hij heeft een kater en hij heeft me net opgehaald. Hij zei dat hij niet zo laat weg was. Waarom? Er wordt verder niets schoongemaakt.'"

6 Een wederzijdse vriend bevestigde het vreemdgaan van Johnny Bananas

Ongeveer een week nadat Morgan de stapel pas gewassen lakens ontdekte, belde een wederzijdse vriend haar om te bevestigen dat ze Johnny inderdaad met een andere vrouw had gezien. De geruchten over vreemdgaan werden officieel bevestigd en het beklijvende gevoel dat Morgan in haar maag had, was plotseling haar nieuwe realiteit geworden.

5 Morgan Willett hoopte wanhopig dat Johnny Bananas zich zou verontschuldigen en het goed zou maken

Morgan was begrijpelijkerwijs diepbedroefd toen ze ontdekte dat ze een leugen leefde, maar ze verlangde er wanhopig naar dat Johnny de dingen op de een of andere manier goed zou maken. Ze verklaarde: “Alles wat ik wilde was een knuffel. Ik wilde een 'het spijt me'. Ik wilde elke vorm van troost en ik werd begroet met een soort koude. 'Ik heb het niet gedaan', denk ik, is het laatste wat ik hoorde toen ik naar buiten liep en de deur achter me sloot en ik denk dat dat het moeilijke is. Twee en een half jaar in de put en alles wat je wilt horen is 'Ik heb een fout gemaakt' of 'Je was genoeg en het was gewoon niet de bedoeling' of een uitleg in het algemeen … dat kreeg ik niet in de moment, en daarom denk ik dat het heel, heel moeilijk voor me is geweest.”

4 Morgan Willett uitte openlijk haar doodsangst

Fans keken toe hoe Morgan Willett naar sociale media ging en openlijk met de pers sprak over de diepe pijn die ze voelde. Ze onthulde openhartig haar pijn en zei: "De persoon van wie ik echt meer hield dan iets anders, heeft me bedrogen en ik kwam erachter en ik moest vertrekken. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen, maar ik heb fysiek pijn, ik heb mezelf kunnen afleiden met prachtige stranden en wandelingen en mijn geweldige familie, maar nu moet ik terug naar de realiteit. En als ik eerlijk ben, ben ik bang. Ik weet niet wanneer ik zal stoppen met pijn doen? Wanneer stop ik met iemand te missen? Wat als ik nooit stop met het herhalen van dingen in mijn hoofd? Wanneer word ik boos?? Ik wil mijn leven niet boos leiden."

3 De stilte van Johnny Bananas

Terwijl Morgan leed van pijn en angst, koos Johnny ervoor om te zwijgen en niet veel te zeggen over wat er in zijn relatie gebeurde. Hij vermeed het beantwoorden van de hete vragen die op zijn pad kwamen, en vertelde later aan de media dat hij zijn relatiedetails "dicht bij de manchet" wilde houden. Hij zei: "Ik denk dat we er nu allebei echt doorheen gaan en ik wens haar het allerbeste en ik laat het hierbij." Tegen die tijd was Morgan al verhuisd.

2 Hoe Johnny Bananas zich voelde over de breuk met Morgan Willett

Morgan bleef haar liefdesverdriet delen met fans, en het was duidelijk dat ze worstelde met wat Johnny hun relatie had aangedaan. Ze was een tijdje bij haar ouders gebleven en toen ze terugkeerde naar Los Angeles, vond ze het moeilijk om zichzelf af te leiden in de omgeving die ze ooit met haar vriend deelde.

Johnny, aan de andere kant, leek er helemaal niet door te worden beïnvloed. Hij presenteerde zijn podcast, maakte optredens van beroemdheden en plaatste video's op Instagram die hem allemaal in een gelukkige, positieve gemoedstoestand leken af te beelden.

1 Morgan Willett's volgende zet

Morgan zet een dapper gezicht op en probeert verder te gaan, maar het is duidelijk dat ze nog steeds lijdt onder het verlies van deze relatie en zich het slachtoffer voelt van Johnny's vreemdgaan. Ze zei: "Mensen zien het meisje op internet en ze lacht en schudt. Maar achter dat alles zit een persoon die het moeilijk heeft. Ik probeer daar open over te zijn. Sommige mensen vinden het leuk, sommige mensen niet. Ik heb me net gerealiseerd dat ik op dit moment moet doen wat het beste voor me is." Ze onthulde ook dat ze in dit stadium van haar leven niet geïnteresseerd is in een andere relatie en haar focus legt op genezing en het vinden van haar innerlijke geluk eerst.

Aanbevolen: