Fans denken dat dit de grootste stinkers zijn uit de carrière van Megan Fox

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de grootste stinkers zijn uit de carrière van Megan Fox
Fans denken dat dit de grootste stinkers zijn uit de carrière van Megan Fox
Anonim

Actrice Megan Fox werd in de jaren 2000 beroemd dankzij haar rol in de Transformers-franchise. Sindsdien is de actrice in tal van projecten verschenen, hoewel ze zeker geen onbekende is in het krijgen van gemene opmerkingen over haar optredens van critici.

Vandaag bekijken we welke van de films van Megan Fox de laagste beoordelingen op IMDb hebben. Blijf scrollen om te zien welk project uiteindelijk een 3.3 op de Internet Movie Database kreeg!

10 'Hoer' - IMDb-beoordeling: 4.9

Hoer 2008 film
Hoer 2008 film

De aftrap is de dramafilm Whore uit 2008 waarin Megan Fox Lost speelt. Naast Fox zijn er in de film ook Thomas Dekker, Ron Jeremy, Rumer Willis, Lauren Storm en Lena Headey te zien. De film volgt een groep tieners die naar Hollywood verhuizen om een acteercarrière na te streven - en het heeft momenteel een 4,9 rating op IMDb.

9 'Holiday In The Sun' - IMDb-beoordeling: 4.9

De volgende op de lijst is de romantische familie-avonturenfilm Holiday in the Sun uit 2001. Daarin speelt Megan Fox Brianna Wallace, en ze schittert naast Mary-Kate en Ashley Olsen, Austin Nichols, Ben Easter en Billy Aaron Brown. Holiday in the Sun volgt twee tienertweelingen die op vakantie zijn op Atlantis Paradise Island, en het heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb.

8 'Jonah Hex' - IMDb-beoordeling: 4.7

Laten we verder gaan met de westerse superheldenfilm Jonah Hex uit 2010 waarin Megan Fox Lilah Black speelt. Naast Fox zijn er in de film ook Josh Brolin, John Malkovich, Michael Fassbender, Will Arnett en Michael Shannon te zien.

Jonah Hex is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-personage en heeft momenteel een beoordeling van 4,7 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 11 miljoen aan de kassa.

7 'Confessions Of A Teenage Drama Queen' - IMDb Rating: 4.6

De muzikale tienerkomedie Confessions of a Teenage Drama Queen uit 2004 is de volgende. Daarin speelt Megan Fox Carla Santini, en ze schittert naast haar vermeende rivaal Lindsay Lohan, evenals Adam Garcia, Glenne Headly, Alison Pill en Carol Kane. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dyan Sheldon uit 1999 en heeft momenteel een beoordeling van 4,6 op IMDb. Bekentenissen van een tienerdrama-koningin verdiende uiteindelijk $ 33,3 miljoen aan de kassa.

6 'Passion Play' - IMDb-beoordeling: 4.5

De volgende op de lijst is de fantasy-dramafilm Passion Play uit 2010 waarin Megan Fox Lily Luster speelt. Naast Fox zijn er in de film ook Mickey Rourke, Rhys Ifans, Bill Murray en Kelly Lynch te zien. Passion Play volgt een engel die wordt gered door een trompettist - en heeft momenteel een beoordeling van 4,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk minder dan $ 4.000 aan de kassa.

5 'Zeroville' - IMDb-beoordeling: 4.5

De top vijf op de lijst van vandaag opent met het comedy-drama Zeroville uit 2019. Daarin speelt Megan Fox Soledad Paladin en schittert ze naast James Franco, Seth Rogen, Joey King, Danny McBride en Craig Robinson. Zeroville is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2007 van Steve Erickson en heeft momenteel een beoordeling van 4,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk minder dan $ 80, 000 aan de kassa.

4 'Midnight In The Switchgrass' - IMDb-beoordeling: 4.4

Laten we verder gaan met de misdaadthriller Midnight in the Switchgrass 2021 waarin Megan Fox Rebecca Lombardo speelt. Naast Fox zijn er ook Bruce Willis, Emile Hirsch, Lukas Haas, Colson Baker en Lydia Hull in de film te zien.

De film volgt een FBI-agent en een officier van de staat Florida terwijl ze onopgeloste moordzaken onderzoeken. Midnight in the Switchgrass heeft momenteel een beoordeling van 4,4 op IMDb en verdiende uiteindelijk iets minder dan $ 100.000 aan de kassa.

3 'Rogue' - IMDb-beoordeling: 4.1

De top drie op de lijst van vandaag openen is de actiethriller Rogue uit 2020. Daarin speelt Megan Fox Samantha "Sam" O'Hara, en ze schittert naast Philip Winchester, Greg Kriek, Brandon Auret, Jessica Sutton en Kenneth Fok. De film volgt een huurling wiens team vast komt te zitten in Afrika - en heeft momenteel een 4,1 rating op IMDb. Rogue verdiende uiteindelijk iets minder dan $ 250.000 aan de kassa.

2 'Good Mourning' - IMDb-beoordeling: 3.8

De nummer twee op de lijst van vandaag is de rom-com Good Mourning uit 2022, die werd geregisseerd, geproduceerd en geschreven, en waarin Fox' verloofde Colson Baker en Mod Sun de hoofdrol spelen. In de film portretteert Megan Fox Kennedy, en ze speelt ook naast Pete Davidson, Dove Cameron, Amber Rose, Avril Lavigne en Dennis Rodman. De film heeft een beoordeling van 3,8 op IMDb en verdiende uiteindelijk iets minder dan $ 20.000 aan de kassa.

1 'Big Gold Brick' - IMDb-beoordeling: 3.3

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de duistere komedie Big Gold Brick waarin Megan Fox Jacqueline Deveraux speelt. Naast Fox zijn er in de film ook Emory Cohen, Andy Garcia, Lucy Hale, Frederick Schmidt en Oscar Isaac te zien. Big Gold Brick volgt het verhaal van een man die een schrijver inschakelt om zijn biografie te schrijven - en het heeft momenteel een beoordeling van 3,3 op IMDb.

Aanbevolen: