Alles wat we weten over de echtgenoten van de Spice Girls & Kinderen

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de echtgenoten van de Spice Girls & Kinderen
Alles wat we weten over de echtgenoten van de Spice Girls & Kinderen
Anonim

Als er een groep is die kan worden beschouwd als het popicoon van de jaren '90, dan zijn dat zonder twijfel de Spice Girls Niet alleen was hun muziek ongelooflijk en hun video's gedenkwaardig, maar ze veranderden ook de manier waarop de industrie werkte door zich op een vrouwelijk publiek te richten en de boodschap te delen dat vrouwen onafhankelijk en sterk kunnen zijn zonder zichzelf daarbij te verliezen. Met hitnummers als Wannabe hebben ze hun plek in de muziekgeschiedenis veroverd. Hoewel ze nog steeds relevant zijn, is de hoogtijdagen van de band afgenomen, deels omdat Melanie C, Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell en Victoria Beckham nu genieten van een ander deel van hun leven: bij familie zijn. Dus voor degenen die niet veel weten over de echtgenoten en kinderen van deze geweldige vrouwen, hier is alles wat we weten.

10 Toen haar eerste dochter werd geboren, Mel C Turner haar leven rond

Fans zullen haar waarschijnlijk beter kennen als Sporty Spice, maar Melanie Chisholm, of Mel C, is veel meer dan alleen haar karakter. Zoals veel artiesten had ze het, vooral tijdens haar jeugd, moeilijk om bekendheid te verwerven. Daardoor, en natuurlijk om vele andere redenen, worstelde ze met klinische depressies en eetstoornissen. Het kostte haar tijd, hulp en vastberadenheid, maar uiteindelijk vond ze haar weg uit die donkere plek. Een klein persoon die ze crediteert, is haar dochter, Scarlett. Haar hebben was een keerpunt voor Mel, en niet alleen omdat ze kinderen wilde hebben, maar ook omdat ze een reden vond om verder te gaan.

"Moeder zijn was zo bevrijdend, want voor het eerst in mijn volwassen leven ging het niet alleen om mij," zei ze. "Het deed me niet alleen beseffen dat ik een enorme verantwoordelijkheid voor haar had, maar ook voor mezelf. Omdat ik haar leraar was, moest ik mezelf beter behandelen."

9 Mel B kon haar dochter maandenlang niet zien vanwege de pandemie

Iedereen had het zwaar tijdens de pandemie, ook Scary Spice. Door de pandemie en de reisbeperkingen die daarmee gepaard gingen, was Mel B genoodzaakt om weg te zijn van haar dochter. Ze heeft een voogdijovereenkomst met haar ex-man, producer Stephen Belafonte, met wie ze een zeer gecompliceerde relatie heeft. Toen ze uit elkaar gingen, bekende ze dat ze huiselijk geweld had meegemaakt tijdens hun relatie, dus het is onnodig om te zeggen dat de voogdijbesprekingen niet gemakkelijk zijn.

"'Helaas heb ik vanwege het rechtssysteem, een moeilijke situatie met mijn ex en het feit dat mijn jongste een Amerikaans staatsburger is, de zorg gedeeld voor Madison - en vanwege Covid, vliegen tussen Amerika en de Het VK is heel moeilijk geweest", zei ze. "Het maandenlang niet hebben van mijn baby bij me is het moeilijkste waar ik mee te maken heb gehad."

8 Geri Halliwell is getrouwd met een F1-coureur

In 2014 begon Ginger Spice Geri Halliwell te daten met iemand met een heel bijzondere carrière. Haar toenmalige vriend Christian Horner is de Britse teambaas van het Red Bull Racing Formula One-team.

De twee gingen minder dan een jaar met elkaar uit voordat ze zich verloofden en kort daarna trouwden. Het was duidelijk liefde op het eerste gezicht, want ze besloten meteen om kinderen te krijgen. Ze hebben allebei kinderen uit hun vorige relaties die zijn toegevoegd aan de twee die ze samen hadden, dus ze zijn nu een grote, gelukkige familie.

7 Emma Bunton trouwde dit jaar met haar man na meer dan een decennium samen te zijn geweest

Niet elke relatie volgt een traditioneel pad. Emma Bunton, beter bekend als Baby Spice, zorgde ervoor dat ze haar hart volgde als het ging om haar relatie met de liefde van haar leven, de Britse zangeres Jade Jones. De twee begonnen voor het eerst met daten in de late jaren '90, maar ze duurden niet lang. Daarna probeerden ze het opnieuw aan het begin van de jaren 2000, om kort daarna uit elkaar te gaan. Eindelijk, in 2004, vonden de twee een manier om het te laten werken, en in 2007 kregen ze hun eerste kind samen. Ze verloofden zich in 2011, maar haastten zich niet om te trouwen. Voor hen draaide het allemaal om genieten van de rit. Het was pas dit jaar dat ze eindelijk in het huwelijksbootje stapten.

6 De zoon van Victoria Beckham is verloofd met Nicola Peltz

Victoria Beckham, of Posh Spice, en haar huwelijk met voetbalster David Beckham hebben om vele redenen verschillende keren de krantenkoppen gehaald. Nu steelt hun zoon, Brooklyn Beckham, de schijnwerpers, en de ouders kunnen niet gelukkiger voor hem zijn. Hij is nu een zeer succesvol model met een mooie carrière en een grote toekomst voor zich. Hij doet het ook heel goed op het romantische front. Hij is nu verloofd met Bates Motel-ster, Nicola Peltz, een andere ongelooflijke jonge persoon. De familie houdt van haar en is erg trots op hen twee.

5 Victoria Beckham en Emma Bunton zijn de peetmoeders van de dochter van Geri Halliwell

In 2006 beviel Geri Halliwell van haar oudste kind, dat ze Bluebell Madonna noemde. Het meisje is nu 15 jaar oud en Geri is een heel trotse mama. Ze is de dochter van regisseur Sacha Gervasi, met wie Geri in 2005 kort een relatie had.

Bluebell kan zich geen creatievere ouders wensen. Of peetouders, wat dat betreft. Twee van de Spice Girls, Victoria Beckham en Emma Bunton, werden gekozen als meter van Bluebell.

4 Eddie Murphy is de vader van Mel B's tweede kind

In 2006 had Mel B een kortstondige relatie met acteur Eddie Murphy, waardoor hij de vader werd van Mel's kind, Angel Iris Murphy Brown. Helaas, nadat ze had aangekondigd dat ze zwanger was, wist Eddie niet zeker of hij de vader was of niet, en hij maakte zijn twijfels heel openbaar. Uiteindelijk deed hij een vaderschapstest en werd bevestigd dat hij de vader was. Maar Mel had het erg moeilijk terwijl haar zwangerschap het onderwerp was van geruchten en roddelnieuws.

"Ik had zoiets van, ik liet mijn hoofd hangen in schaamte omdat mensen zeiden: 'Oh is dat de vader of niet?' Ik wist wat ik wist", vertelde ze. "Ik had mensen die me een goudzoeker noemden die zeiden dat ik expres zwanger was. Het was een vreselijke tijd."

3 Victoria Beckham's kinderen hebben zeer beroemde peetouders

Als het ging om het kiezen van de grootouders van hun kinderen, hadden Victoria en David Beckham duidelijk een lange lijst met beroemdheden om uit te kiezen. Toen hun oudste zonen, Brooklyn en Romeo, werden gedoopt, vroegen ze Elizabeth Hurley en Sir Elton John om hun peetouders te worden. Voor hun jongste, Harper en Cruz, kozen ze Eva Longoria, Ken Pavesâ?‹â?‹â?‹, â?‹David Gardner, en Marc Anthony.

2 Het was haar dochter die Mel C aanmoedigde om haar man te verlaten

Soms blijven mensen om de verkeerde redenen bij elkaar, ondanks dat ze niet gelukkig zijn met het leven dat ze hebben opgebouwd. Toen Mel C haar dochter kreeg, voelde ze dat dit het moment was om beter voor zichzelf te gaan zorgen en om hulp te vragen. Dat leidde onvermijdelijk tot haar heroverwegen wat ze romantisch wilde. Ze dankt haar dochter Scarlett voor haar moed en vastberadenheid.

"Ze heeft me dapper gemaakt," zei Mel. "Ik neem grote beslissingen. Haar vader verlaten was moeilijk, maar ik was niet gelukkig en zij was niet gelukkig, en het was niet de omgeving waarin ik wilde dat mijn kind zou opgroeien."

1 Hoe de Beckhams omgingen met lockdown

Hoewel de lockdowns voor iedereen zwaar waren, hebben Victoria Beckham en haar familie het laten werken. Omdat iedereen in dat gezin erg drukke schema's heeft, was het heel goed voor ze om wat tijd vrij te hebben om samen door te brengen.

"Ik moet zeggen, de eerste lockdown, hoezeer het ook veel verandering was en er waren natuurlijk uitdagingen die daarmee gepaard gingen, het was heerlijk om quality time thuis door te brengen met David en de kinderen, " ze zei. "David was de aangewezen chef-kok. Ik deed de schoonmaak. En we deden het allemaal, en het was gewoon geweldig om veel quality time samen door te brengen. Dus ik voelde me erg gezegend."

Aanbevolen: